אוה, יופי, סוף סוף פורום נורמלי

לא, עם זה נולדתי ../images/Emo13.gif

ההורים שלי לא הביאו לי כל מה שאני רוצה כמוך, ילד שמנת חמוצה

כRובי

New member
מילא היה עושה ביד על התמונה

של אימא שלו... אבל על התמונה שצולמה אחרי מותה ??!

כRובי

New member
מילא לפני אחיו הקטן

אבל לפני הכלב שבור הלסת שלהם?

תשמע...תראה...כלב שבור לסת זה

עוד מתקבל על הדעת... אבל כלב שבור לסת ש"מפמפם" על אחותו ה'קטנה זה כבר הרבה יותר מדי...

כRובי

New member
תשמע...תראה...אחותו הקטנה זה

עוד מתקבל על הדעת...אבל הזונה הקטנה נהנית וצועקת מאושר וזה כבר הרבה יותר מדי...

לא מדוייק...

מילא היא נהנית וצועקת מעונג...אבל לחשוב שהיא כבר בהריון בחודש 8 זה באמת הרבה יותר מדי...

כRובי

New member
לא מדוייק...

מילא הריון בחודש 8...אבל לחשוב שייצא משם תינוק עם גנים מעורבבים בין משפחת ספקטרה לכלב שלהם..

כRובי

New member
מה אתה אומר?? פשש.. וממש לא רואים

זאת עלייך.. כל הכבוד !
אולי לעניין של אחותך והפינצ'ר יש עתיד..

ד"א נראה אותך עומד בהתקפה כזאת

אבל אני רגיל לזה.. רגיל לזה כבר מתקופת בי"ס היסודי. אז לא ממש איכפת לי.. וכשעברנו לאחותי, אז אין לי בעיה.. כי כל עוד לא צוחקים עליך, או על מצב המין של אמא שלך, אתה יכול לצחוק על כל אחד אחר! וד"א, לא הבנתי מה כל השרשור הזה קשור להומור שחור. זה היה סתם מטומטם.

כRובי

New member
מה זה הריגשי הזה ?

אהה... אז אתה כן פולנייה !
ולגבי ה"נראה אותך עומד במתקפה כזו" - הייתי מנהל של אחד מעשרת הפורומים הפעילים ביותר בתפוז ב-3 השנים האחרונות... אף מתקפה ורבאלית וירטואלית לא מסוגלת עליי.. ושאף אחד לא יעיז לבדוק !

כRובי

New member
תגיד, אתה בקטע נוסטלגי ?

נזכר איך היית נהנה מהרגשת ה"ביחד" כשבאמצע ההפסקה היה מישהוא צועק: "עריייימת ילדיייים.." וכולם היו נערמים מעלייך? כתוב, כתוב על זה בבלוג שלך.. פפחחח..

"יאללה כולם על כרובי..."???

מאיפה לעזאזל מוכר לי המשפט הזה???
|מגרד בראש|... ראיס יא חביבי,אולי אתה יכול להזכיר לי במטותא ממך מאיפה המשפט הזה לקוח??

el presidente

New member
כן..אני יזכיר לך..

אתה זוכר שכרובי בא לבקר בקבינט......ונפל עליו ארגז מלא קופסאות ווזלין פתוחות..... MZ...ראה את המראה וזעק "יאלה...כולם על כרובי"..בעודו רץ לכיוונו תוך כדי הפשלת מכנסיו והזלת ריר בלתי נישלטת.... יום קשה..אין ספק...יום קשה..

אכן תמונות קשות...

שבוע אח"כ כרובי התהלך כמו איזה קאובוי... מסכן...איזה תירוצים הוא המציא...

למעלה