אוווווףףףףףףףף

shirkale1

New member
דואר אלקטרוני זה לא הצד החזק שלהם

תנדנד בטלפון. לי גם היו קצת הרהורים לגבי הנושא של עד כמה הם זמינים עבורך, אבל ברגע שאתה נפגש איתם, הם כל כולם בשבילך.

ודאי שאפשר, רק שכשזה המצב

משלמים (בממוצע) 10$ לאורח, עבור המקום (בלי קשר לקייטרינג, שלפעמים נדרש לשלם עוד עמלה די גבוהה - כך שגם הם מעלים מחירים ועוד כל מיני אקסטרות שמתווספות בהרבה מקרים, כמו תאורה וכו')

היי תופס... אתם יכולים לנסות...

גם את שדות, בית אורן, געשים, גני רישפון, אני חושב שכדאי לכם לרדת מתפריט חלבי כיוון שזה יוצר המון בעיות בתחום ההכשר, כלומר מקומות זולים שנותנים מקום וקייטרינג גם יחד מתקשים לספק מטבח חלבי ומטבח בשרי לשני סוגי תפריט, ואז חברות קייטרינג דוגמאת שקדים מציגים יתרון של שני מטבחים ותפריט חלבי כשר... גם כמות המוזמנים שלכם תקשה עליכם במציאת מקום חלבי כשר...

totatol

New member
מסכימה עם בנבן-גם אני חיפשתי

מקום עם תפריט חלבי ומי שעיקם את האף זה לא הקייטרינג אלא אמשלי,וגם לא מצאתי בסוף בשרון אז וויתרתי

היי אל תייאשו אותנו!

כבר הבנו שאנחנו מסתבכים עם חלבי. כבר הבנו שבשרי יהיה זול יותר ופשוט יותר למצוא. כבר הבנו שרוב האורחים מעדיפים בשרי. אנחנו מתכוונים להתחתן פעם בחיים ואנחנו מאוד רוצים בכל זאת לנסות למצוא מקום בחוץ עם תפריט חלבי. אמנם כבר עברו בנו הרהורי כפירה של "אז מה, נוותר?" אבל בינתיים אנחנו עוד מחפשים. בהצלחה לנו.

totatol

New member
אתה צודק..אנחנו נשמעים

ממש כמו ההורים שלי-אז הלכתי והוצאתי מארכיון החתונה שלי את הבירורים שעשיתי-חייבת לציין שלא נפגשתי עם אף אחד כי כאמור הנושא ירד מהפרק: http://www.perach-ugot.co.il/ קייטרינג השף http://www.quiche.co.il/ עכשיו לגבי גני אירועים שיש להם הגשה חלבית-לא מצאתי...

ettt

New member
תשמע, תראה

אם אני זוכרת נכון אתם מאוד מאולצים בזמן... עכשיו צריך להבין- אילוץ אחד הוא אפשרי, שניים זה עדיין ריאלי, אבל הרבה אילוצים יכולים לגרום לדברים להיות על גבול הבלתי אפשרי אז גם חלבי, גם כשר, גם פנוי בספטמבר, גם קייטרינג פנימי של הגן, גם מקום בצפון, גם שיסכימו למעט אורחים וגם זול- נראה לי יותר מדי אילוצים... ורק שתבין- בנבן עובד בתחום ורק רוצה לעזור לא לרפות את ידיך. אז פשוט כדאי לעשות חושבים ולראות אם לא כדי להוריד אילוצים לא הכרחיים- כמו למשל אולי מקומות במרכז (בדיוק שעה מחיפה) או לוותר על החלבי- תאמין לי שאנחנו זוג גרגרנים ועדיין חודש אחרי הטעימות אנחנו מדברים על הקינוחים הפרווה בגן שלנו.... ושוב פעם חשוב לישתבין- לא באנו לרפות את ידיך פשוט אנחנו מנסים לעזור ואולי להראות לכם מה הגיוני (ספטמבר) ומה קצת פחות (חלבי, כשר, בצפון)

תודה../images/Emo140.gifברור לי שאתם רק מנסים לעזור

בינתיים לפחות נשארנו עקשנים ואנחנו מקוים עדיין שנוכל לספר לכם בסוף שעשינו את הבלתי אפשרי. אין לנו בעיה אם לגרור את כולם למרכז, רק שבמרכז רוב המקומות יקרים יותר מבצפון ולא חלילה בגלל איכות, אלא בגלל שהם במרכז. כמו שאמר לי היום בעל גן שעובד עם שקדים, אחרי שהשתוממתי מהמחיר שהוא נתן לי, ולשאלתו, אמרתי שראש הנקרה זולים בהרבה וסביר שלא פחות יפה שם, הוא אמר שאם אני יכול לגרור את האורחים שלי לשם, הוא חושש שהם לא יוכלו להתחרות בראש נקרה לא מבחינת מחיר ולא מבחינת מראה... לכן אני אומר שאם כבר שעה נסיעה, נראה לי שיותר קל למצוא בצפון. בכל אופן, ברור לי שהכל ברוח טובה ואתם מנסים (ומצליחים די הרבה) לעזור.

עדידושש

New member
אני מתערבת לי באלגנטיות...

חברה טובה שלי מתחתנת בספטמבר, בשרון, עם קייטרינג חלבי, ביום ו' בצהריים. הקייטרינג, אם אני לא טועה- "בראף" והגן אירועים- עדן על המים. והמחיר, ממש לא בשמיים לפי מה שאני שמעתי לפחות.

../images/Emo22.gifעוגב תראה...

דיברת איתי על הגן שבו אני עובד וקייטרינג שקדים שמגישים תפריטים גם חלביים וגם בשריים, אני לא אמרתי שראש הנקרה יפה יותר מהמקום שלנו, רק הסברתי שכשם שדירה בראש הנקרה עולה פחות מדירה בתל אביב כך גם מחירי החתונות בפריפריה זולים יותר. לגבי מקום זול וחלבי, בהכרח (אם אתם מחפשים מקום כשר)יהיה קשה למצא, מקומות שעובדים עם קייטרינג חיצוני דוגמת תאה, שקדים, טעם וצבע, דואט, רוז, בראף, השרון, פפריקה, שיכולים להגיש תפריט גם חלבי וגם בשרי (לא באותו אירוע כמובן) מייקרים מעט את החבילה, אני לא מכיר את הצפון כל כך טוב בנושא הקייטרינג, אבל אני בטוח שלא הרבה חברות קייטרינג יגיעו מהשרון עד ראש הנקרה או נהריה לצורך העניין לאירוע (אם אני לוקח בחשבון את כמות המוזמנים שלכם). ולכן ראלי יותר יהיה לחפש מקום דרומית לנהריה, באיזור חיפה דוגמאת בית אורן או להדרים מחיפה לאיזור חדרה (היער בחדרה או עדן על המים או שמים לבנים שנדמה לי שיש שם בעיות... אני לא בטוח) ולהביא אחד מעשרות הקייטרינג החלביים לשם דוגמאת שמיל שקדים תאה מנדלבאום דואט בראף ויש עוד אני בטוח....

הללולי

New member
יש חברה בשם "לי-קל"

אתה יכול לטלפן אליהם. להגיד להם בדיוק מה אתה מחפש ותוך כמה שעות יש לך רשימה ממויינת ומפורטת במייל או בפקס. הם מאוד מנוסים ונעימים ובטוח יוכלו לתת עוד כיוונים. הם לא גובים כסף - אז אין ממש מה להפסיד. אין לי טלפון אבל הם ברמת גן או תל אביב

koshik

New member
מה עם קיבוץ דליה?

הם ממש זולים אם לוקחים רק את המקום, ואם אני זוכרת נכון הם בהחלט מאפשרים להביא קייטרינג מבחוץ. אנחנו לא כ"כ התלהבנו מהמקום (מדובר באורווה של הקיבוץ וסביבתה שהופכים אותה לגן לצורך העניין), אבל שמענו מהמון אנשים (כולל התקליטן שלנו שהיה שם בכמה וכמה אירועים) שכן התלהבו, לקחו מעצב והפכו את המקום למיוחד ביותר... אולי שווה לך לבדוק... מצטערת שאין לי משהו טוב יותר להציע...

למעלה