היית מוותר על אחד מילדיך? < בכמה בורכת בינתיים?>
ג גריג New member 3/1/08 #21 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ממש לא - איך הבנת את זה זה יהיה כמו לכרות לעצמי את כל הגפים כדי להוריד במישקל לא שאני לא רוצה להיות קצת יותר אטלטי
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ממש לא - איך הבנת את זה זה יהיה כמו לכרות לעצמי את כל הגפים כדי להוריד במישקל לא שאני לא רוצה להיות קצת יותר אטלטי
א אופני הרים New member 4/1/08 #23 למה לסחוב כל הזמן על הידיים? בימינו יש מוצר כזה שעונה לשם: "עגלה"... ולגבי ביביסיטר - בכל הישוב שאתה גר בו אין מישהוא אחד שאתה יכול לסמוך עליו ומוכן לשמור על ילדייך?
למה לסחוב כל הזמן על הידיים? בימינו יש מוצר כזה שעונה לשם: "עגלה"... ולגבי ביביסיטר - בכל הישוב שאתה גר בו אין מישהוא אחד שאתה יכול לסמוך עליו ומוכן לשמור על ילדייך?
ג גריג New member 4/1/08 #26 א. על הידים זה ביטוי מושאל מה שקשה זה הנטל המנטלי של האחריות! - יש אנשים שאני סומך אל לא אוהב ולא שמח לשים את הילדים אצלם!
א. על הידים זה ביטוי מושאל מה שקשה זה הנטל המנטלי של האחריות! - יש אנשים שאני סומך אל לא אוהב ולא שמח לשים את הילדים אצלם!
ב בשורות טובות! New member 4/1/08 #27 אז אל תשים! אם אתה לא אוהב- רוב הסיכויים שגם הילדים לא אוהבים! אז למה לעשות את זה
א אופני הרים New member 4/1/08 #24 ממש לא אוהבת את המילה "איפסון" "איפסון" הכונה היא ששמים חפץבמקום מסויים כדי שישאר שם, וילדים\תינוקות הם לא חפצים הם בני אדם.
ממש לא אוהבת את המילה "איפסון" "איפסון" הכונה היא ששמים חפץבמקום מסויים כדי שישאר שם, וילדים\תינוקות הם לא חפצים הם בני אדם.