נכון!? אמרתי שהוא מושי
E Ever Dream Of Me New member 24/8/07 #28 אה באמת? קרה לו משהו? ויש להם עכשיו אחד חדש או לא? *סורי על ההצפה בשאלות אני חייבת לדעת XD*
C crazysapir New member 24/8/07 #30 מת...סתם לא זוכרת בילע דיבר עליו באיזה ראיון. ואין להם חדש ..איך הם יסחבו אותו לכל ההופעותD:
E Ever Dream Of Me New member 24/8/07 #31 לולXD חח ברור שלא ייסחבו אותו! זה באמת טיפשי, הם בקושי בבית מי יידאג לו. אמא שלהם? חח לא נראה לי.
3 3has3 New member 24/8/07 #21 ../images/Emo69.gif מרשים להם לעמוד ליד בית ולהצטלם לידו? XDDDD כזה אני אלך ברחוב וארצה להצטלם עם בית זה קרה לי פעם והבעלים יצאו XDDDDDDD
../images/Emo69.gif מרשים להם לעמוד ליד בית ולהצטלם לידו? XDDDD כזה אני אלך ברחוב וארצה להצטלם עם בית זה קרה לי פעם והבעלים יצאו XDDDDDDD
N Never Had a Nick New member 24/8/07 #23 כן כעיקרון ביל וטום בכלל לא בבית רוב הזמן היה גם סיפור שמעריצה ישנה בתחנת אוטובוס שמול הביית שלהם =>(התחנה שתמונה) כל הלילה והם בכלל לא היו בבית אבל כעיקרון המעריצות לא יכולות להיכנס לבית וחחח אין שם שומרים או משו כזה
כן כעיקרון ביל וטום בכלל לא בבית רוב הזמן היה גם סיפור שמעריצה ישנה בתחנת אוטובוס שמול הביית שלהם =>(התחנה שתמונה) כל הלילה והם בכלל לא היו בבית אבל כעיקרון המעריצות לא יכולות להיכנס לבית וחחח אין שם שומרים או משו כזה
N Never Had a Nick New member 24/8/07 #22 ועוד אחת כי אין לי כוח להעלות עוד לויסטיש העיר שהם גרים בה ~יותר כפר האמת