אווו תכף פורים בא...

אווו תכף פורים בא...

האם אתם מתחפשים בפורים? אם אתם מתחפשים, אז למה אתם מתחפשים? הולכים למסיבות פורים<? האם אתם מכינים משלוחי מנות? כמה? למי? מושקעים או לא? בקיצור...בקרוב פורים ואני מאוד אוהבת את החג הזה.... שנה שעברה התחפשתי למלא דברים כי הייתי במלא אירועי פורים שונים במסגרות שונות וזה היה נהדר :)

כבר כמה שנים טובות שלא התחפשתי...

וגם השנה לא חושבת שאתחפש. אם אעבוד באותו יום ויהיה משהו נחמד בעבודה אולי אבוא קצת "שונה" , אבל לא יודעת אם מעבר. משלוחי מנות לדעתי זה אחד הדברים הנחמדים בפורים. בטח נעשה איזה פעילות בעבודה...
כשהייתי בתיכון אז היינו כל החברות הטובות מכינות אחת לשנייה וזה היה ממש נחמד (ומשמין בטירוף!!).

raptor89

New member
לא אוהב להיות זה שמבאס

אבל פורים זה פשוט לא החג שלי. לא מתחפש כבר מאז כיתה ד' בערך. לא אוהב מסיבות פורים משלוחי מנות זה נחחמד, אבל לא באמת קורה (כן מקבלים מילדים בגנים שמכינים
) אבל מי שחוגג - תעשו חיים, ובלי לשרוף את עצמכם בבקשה.

גם אני הייתי ככה

מהתיכון עד לפני שנתיים שלוש. זה כזה כיף! אתם פארשים!
ואני עוד יותר מבוגרת מכם בהרבה
אז אולי יש תקווה ובעתיד תחזרו להתחפש

הכיי כייף פורים אתם מפסידים!!

זה חג של זחרה לילדות , נוסטלגיה...אפשר להיות מישהו אחר. אפשר להשתטות בלי סיבה. הכי כייף בעולם

Cade Foster

New member
לא אוהב את המרדף הזה אחרי תחפושת

אם מישהו מתנדב להכין לי תחפושת, בבקשה... אני זורם.

לא כל דבר/תחפושת צריכה להיות מרדף

מספיק שתתלבש בצורה קצת שונה, תשים פאה, תתאפר.. כנס לאוירה! לא כל תחפושת זה סימפוזיון שלם :)

יא אתה מהבשללווות שבאים עם בגדים בפורים?

חח איך שנאתי את הילדים האלו, עוד מכיתה ו' תמיד היה את האחד שאומר שפורים זה לא בשבילו ומגיע עם חולצת בית ספר .

raptor89

New member
לא, אני מאלה שהיו מנצלים את פורים לעוד שינה.

ופשוט מוותרים על בצפר באותו יום.

למה לסבול

אז אוקי באמת זה נראה מגוכח, אבל הגוף צריך את זה לפעמים. לכולם יש איזה פורים אחד לכמה שממש משעמם, אבל בסהכ זה כיף וזאת אוירה טובה.

AS00AS

New member
פורים :)

השנה לא נראה לי שאני אתחפש, שנה שעברה התחפשתי ל"אפולו" (דמות מסדרת רומח הדרקון) נראה השנה שלא יהיה לי זמן לאיזה , התחלתי לעבוד בחנות אלכוהול, למי מכנים לחברים טובים, שנה שעברה הייתי בטיול באזור הגלבוע אז הבאתי משלוח מנות למאיר הר ציון

the mush

New member
קולולולולו

בגלל שהרבה שנים לא גרתי בארץ, יש מזה חסך מהחג הזה!כי בחו"ל, באמת לא מרגישים אותו. אז השנה, יש מסיבת פורים של כל הרשת של המסעדה שאני עובדת בה, והולך להיות טייררררווווףףף!!סוףסוף להנות קצת עם האנשים שכל הזמן עובדים איתם. אין לי מושג למה אני הולכת להתחפש! לגבי המשלוחי מנות.... הכנתי כבר 2 בפרוייקט של ניצולי שואה. אחפש עוד מסגרות לשלוח בהן משלוחי מנות... אולי נעשה בעבודה? לאנראהלי אקבל משלוח, למרות שזה נחמד ממש... ביסודי ובגן תמיד הייתי משקיעה והייתי נופלת על ההכי פחות מושקע!

einat162

New member
"מסיבת תחפושות" במסגרת המשרד

משעה 8:00 עד 13:00 (אבל אלכוהול ואוכל מושקע.... מה הקטע לעשות את זה בבוקר ואח"כ לחזור לעבוד?)

למעלה