אווו תכף פורים בא...

irreplacable

New member
בד"כ לא מתחפשת, שנה שעברה כן.

כי הלכתי להתנדב בבית חולים במחלקת ילדים אז התחפשתי לחתול
לא מתחפשת לא בגלל שאני לא אוהבת, זה דווקא כיף! פשוט לא יצא לי לצאת למסיבה אז אני לא אתחפש סתם.. אולי השנה אתחפש כי יכול להיות שהשנה היום הזה ייצא כשאני בעבודה בגן ילדים אז זו הזדמנות מצוינת!

מתה על פורים!

אני מתחפשת אם יש לי לאן. בדרך כלל לא משהו מושקע מדי, סתם שמה על עצמי משהו מצחיק. לפני שלוש שנים הייתי חתול, אחר כך יפנית, שנה שעברה תוכי... דברים כאלה. השנה עדיין אין לי רעיון, אבל בטח אני אמצא משהו. מקסימום אמחזר תחפושת ישנה. העיקר להכנס לאווירה. הולכת רק למסיבות פורים... בד"כ אני לא אוהבת מסיבות, אבל מסיבות פורים זה אחרת... כולם הרבה יותר נחמדים. לא מכינה משלוחי מנות, אבל אופה אוזני המן (השנה הן צפויות להיות אוזני המן נוטלה ואוזני המן ריבת חלב). מאמינה שאולי אעשה כמות גדולה ואחלק לחברים ולמשפחה. אגב אם יש למישהו רעיון לתחפושת פשוטה ונוחה - אשמח לשמוע!

מה, לא ככה?

התחפושות מוציאות את הטוב מאנשים. ולא, זה לא האלכוהול! אלכוהול יש בכל מסיבה, אבל בפורים האווירה אחרת.

נסי להתחפש לבנאדם ..
אישית אני כבר כמה שנים ארוכות שלא בא לי על כל הטרארם הזה .. וכשאנשים שואלים אותי למה אני מתחפש אני עונה "אני בא בטבעי .. משוגע מתמיד כי כל השנה אני מתחפש לבנאדם שפוי
"

גילושיט

New member
פורים!!

נקודת האור היחידה שלי בתקופת המבחנים.. העבודה שפורים מעבר לפינה! ברור שאני מתחפשת! עוד לא סגורה על מה אבל יש עוד זמן לחשוב על זה.. מתה על הקטע של התחפושות. שנה שעברה התחפשתי לפרח, לפני שנתיים לחיפושית, לפני שלוש לכיפה אדומה ואני יכולה להמשיך ככה עד גיל 4
ומשלוחי מנות? טוב, לא צריך להסחף...

בארבאבא

New member
אחד החגים האהובים עליי!

האם אתם מתחפשים בפורים?ברור!הכי כייף להיות פרפר ללילה אחד
אם אתם מתחפשים, אז למה אתם מתחפשים?מתלבטת בין ג'סיקה ראביט לאחות[רוב הסיכויים שזה יהיה אחות, אני לא סקסית כמו ג'סיקה] הולכים למסיבות פורים<?מתכננת על מסיבת ניינטיז האם אתם מכינים משלוחי מנות? כמה? למי? מושקעים או לא?לא..למרות שזו יכולה להיות אחלה מסורת בין חברים. מפורים,מתחילה תקופת החגים האהובים עליי. עוד מעט אביב,פריחה!!!!!

אני צוחק תמיד וחוגג כשצריך,

אבל לא עובר את הגבול של להיות טמבל עם תעודות,

בארבאבא

New member
קודם כל,אם הרוב עושים זאת..אתה כבר לא טמבל

עם תעודות.זה לא שהחלטת סתם ביום רגיל להתחפש לפיראט. זה יום בו כמעט כולם מתחפשים.מגדול ועד קטן.. חוץ מזה שאני לא מבינה מה כל כך "טמבל" בלאפר את הפנים או ללבוש בגדים שונים.. יש אנשים שלובשים את זה גם ביום יום.בין אם בעבודה,או בחדר המיטות..

לא מתחפשת, מתה ללכת למסיבת פורים, לא חושבת שיש אחת כזאת באיזור שהיא בשבילי. היתי שמחה ללכת למסיבת רחוב בפורננטין אבל רחוק . ולגבי משלוחי מנות, חייבת לספר משו :) כשהיתי חיילת עוד היותי בקורס, קיבלנו משלוחי מנות מבתי ספר לבסיס. היו כל מיני מכתבים : לחייל ששומר עלינו. כל מיני כאלו מרגשים.ילדים ממש מחזיקים מחיילים. והיה כל כך הרבה משלוחים, ברמה שהמשלוחים מילאו חדר. תמיד בבית ספר אמרו עושים משלוחים לחיילים, וגם אני בתור ילדה כתבתי מכתבים והתרגשתי. זה היה כזה כיף. וזאת הפעם האחרונה נראלי שקיבלתי משלוח, לגבי לתת, אמ.. בגן.

יודעת. התבלבלה לי המקלדת

לא יחסתי חשיבות גדולה בשביל לשלוח תגובת תיקון . ואני, איזור קריית שמונה. אולי בפאבים יש משו, עוד לא בדקתי.

למעלה