אוונסנס ובלונד רד הד ו...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif מה זה לעזאזל אאל"ט?!

כבר איזה שנה אני רואה אנשים כותבים את זה ואף פעם לא הבנתי מה זה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif האאאאאאאאא הזמנתי!!

בשנייה שראיתי את זה פשוט קפצתי תפסתי את הארנק של אמא וצרחתי עליה שאוונסנס באים לארץ ואני רוצה כרטיס D:::::::::::: כתוב שממחר זה יחכה לי בחנות של זה ואבא יסע לקחת!!!! האאאאא אני מאושרת! D:::::

CitizenErased

New member
והזמנתי כרטיסים לאוונסנס חח

רק בגלל שזה ברעננה.. וכי יש לי את ההנחה הזאת של ישראכרט חח אם הם מעבירים את זה עיר, שסביר להניח שזה יקרה כי המקום לא ממש גדול, אז אני אבטל! חח

sapir lee

New member
יש לי כרטיס! יש לי כרטיס!

יאיייי אני לא מאמינה שאני אראה אותם בלייב! ולא בDVD איזה אושר

Incubus Creep

New member
אני בדיוק באילת בזמן שהם מופיעים):

אני והמזל שלי, אתמול בערב בדקתי באתר הרישמי שלהם אם יש להם סיבוב הופעות אירופאי ואז אולי "יקפצו" לארץ לאיזו הופעה והיום גיליתי שהם באים לארץXD אבל אני לא אהיה שם)': תהנו לכם:p

^__^

הולך לאוונסנס, אתמול קניתי אבל זה לא נשלח אז אני מזמין היום שוב. -_- [לא מחייבים אותי על פעמיים] ובלונדרהאד טובים אבל אני לא מספיק אוהב אותם כדי ללכת. אחותי מתה עליהם אז היא בטח תלך, מי יודע אולי אצטרף. +_+ ובנימה חגיגית זאת: האינטרנט עובד!!1211$#%#^ ווהאאאאווו. בזק ונטוויז'ן דוחפים מלפפונים לאוזניים ;[

SainTonix

New member
שמעו איזה קטע מטורף

היום פתחתי את היומן בי"ס שלי, אני בא לכתוב את התאריך של ההופעה של אוונסנס, ובדיוק באותו יום, ב26/6 יש ציור שעשיתי בתחילת שנה לאוונסנס, הסמל שלהם וכאלה.. איזה צירוף מקרים הזוי.. מתוך כל השנה דווקא בדף היחיד שציירתי אוונסנס - הם באים ביום הזה לארץ.. =] מטורף..

Shot To Pieces

New member
מיסטי משהו...

לי זה קרה עם ההופעה של אינקיובס.... חברה שלי רשמה לי את המילים של love hurts יום לפני ההופעה. איזה מיוחדים אנחנו XDD

למעלה