אווף אני מת כבר לחזור לעשות סנובורד

אווף אני מת כבר לחזור לעשות סנובורד

זה כזה מעצבן שאני יכול רק שבוע בשנה לעשות את הדבר הכי כיפי שיש!!!!!! נוסעים לשבוע לאיזה אתר,רק ישן אוכל ועושה סנובורד.......

liran87s

New member
למה רק שבוע ?!

תתאמץ גבר, תמצא לך בצורה מזדמנת עוד... אני למשל נסעתי הרבה לחרמון וכל פעם שאני בחו"ל אני מחפש דרך לעשות סקי, אני השנה כבר עשיתי 11 יום ואולי החופש אני אעשה עוד (לא מפרט עד שיהיה בטוח).... תשתדל גבר, אני בטוח שאתה יכול !!!

תראה.....

השנה לא יצא לי ליסוע לחרמון ובוא נגיד ככה:למקומות שאני נוסע בקיץ אין איפה לעשות סקי.....איפה אתה נוסע בקיץ שאתה כבר עושה סקי???אני יודע שאפשר בארה"ב...

liran87s

New member
אל תדאג, יום אחד כשאחזור אבסר לכם..

פשוט כל עוד זה לא בטוח, לא מדברים... אמרתי שאולי ייצא לי, אז אולי... כשיהיה בטוח, אני אכתוב הכל...

TTRI

New member
גם אני מת לחזור לעשות סנובורד... רק

שבוע לא מספיק... ומי רוצה לחרמון ... ?!

Loppy

New member
באמת, על זה לא יצא לנו עדיין כל כך

לדבר... אני לפחות, לא גלשתי בחרמון. אני שמעתי מכאלה שעשו בחרמון שזה ממש לא על רמה... אז איך הוא בסך הכל?

ktam

New member
החרמון דווקא..

מקום חביב ביותר.. האמת, אף פעם לא יצא לי לעלות בסוף עונה או כשגשום/ מעונן/ מגעיל (אני מניח שזה מזל מסויים) החסרון היחיד בחרמון הוא שבמסלולים מסויימים אם אתה ממש מתאמץ, אפשר לקבל סימולציה של פני הירח על הצד התחתון של הבורד (שזה דווקא לא רע אם אתה חובב אסטרונומיה). מזל שזה קרה לי על בורד מושכר!

ktam

New member
היה היה

כן.. זה היה איזה סוג של " למאר" די בסיסי (עכשיו אני יודע אחרי שגלשתי על הבורד שלי) ובסוף היום היו בו די הרבה חריצים (לא בדקתי אם הם היו שם מהבוקר)

liran87s

New member
הגיוני שהיו מהבוקר...

הם לא אוהבים לתקן בלי סוף אז כנראה שכבר היה משהו שם ואתה רק הוספת כמה לאוסף...

Loppy

New member
כן, הא?

תגיד לירן, אתה גולש סקי נכון? גם אתה השכרת בחרמון? דרך אגב, אני מאד מזדהה עם החתימה שלך... מתי כבר חורף???

liran87s

New member
לא !

בכל חיי גלשתי עם סנובורד אחד שאותו קניתי. ואני לא גולש סקי, רק סנובורד.

ktam

New member
חומר למחשבה

בארבעת הימים האחרונים יש פה שלושה אנשים ואני אחד מהם...

ktam

New member
מעניין

עוד כמה הודעות השורה האלכסונית הזאת תישבר...

צודק זו גם מטרת החיים שלי..

אחת מהם , את השנייה אני לא אפרט אגב בניו זילנד יש סקי ברמה (אירופאית ויותר) אבל יקר מאוד להגיע לשם

Loppy

New member
אתה יכול בבקשה לומר לאיזו הודעה

הגבת? כי זה לא ממש מובן... תודה מראש!

למעלה