אווף אני מת כבר לחזור לעשות סנובורד

liran87s

New member
עזוב, שיגיב לזה, רק שייתן לי כמה פר

טים - יש איזה אתר מומלץ בניו-זילנד ?

liran87s

New member
אכן רשימה יפה...

אבל מה שביקשתי זה המלצה אישית כי הרשימה המפוארת לא אומרת לי כלום !!

ktam

New member
ממה שהבנתי

אחרי חיפושים וקריאה מקיפה על האתרים, שחוץ משלושה - ארבעה בערך, כולם בערך כמו החרמון (פלוס מינוס) מבחינת גודל מסלולים, ויש כאלה שאפילו פחות! האתר הכי גדול נמצא באי הצפוני (שני אתרים על אותו ההר) והוא נקרא: טורואה/ פאקאפאפה (כן.. השמות שם מעצבנים.. זה הכל בגלל הילידים המאורים האלה..) והקיבוץ הכי גדול של אתרים נמצא באי הדרומי באזור קווינסטאון. המלצות ספציפיות אין לי לצערי לתת לך, אבל לפי מיטב הבנתי (ושאלתי המון אנשים), גם לאף אחד בארץ כרגע אין! אם בא לך לחכות עד נובמבר הבא, אני אוכל לתת לך המלצות אישיות על כל האתרים.

liran87s

New member
נובמר הבא... ../images/Emo5.gif

כלומר עוד שנה וארבע חודשים או עוד ארבע חודשים ? בעיקרון יש לי זמן, אני לא יכול לסוע כרגע, רק בעוד שנתיים...

ktam

New member
מצטער לאכזב אותך (ואותי)

אבל התכוונתי עוד שנה... חוץ מזה, טיול כזה בכייף עובר את ה 20 אלף ש"ח. למרות שיחסית זול בניו זילנד (לילה באכסניית מטיילים בסביבות 20 דולר ניו זילנדי שזה 2.26 ש"ח בערך) וגם הסקי פסים ממש זולים שם יחסית לכל מקום בעולם.

liran87s

New member
20 אלף ?! נו... מה הבעיה ?!

השבוע שהיה לי באוסטריה עלה 15 אלף שקל !! אז מזה עוד חמשת אלפים ועושים שם חודש עד חודשיים, לכמה זמן הכוונה ?

ktam

New member
איך הגעת ל

או שממש עבדו עליך במחירים, או שאין לי מושג לאיזה סוג מטבע אתה מתכוון איך עלה לך שבוע באוסטריה 15 אלף שקל???????? אני סגרתי שבוע בצרפת ב 5000 ש"ח.. אתה רוצה להסביר לי איך עושים את זה ביותר? בניו זילנד אפשר להחזיק עם 20 - 30 אלף 4 חודשים (לפי חישוב של לינה ב"באקפאקרס" של 20$ ליום ומכונית שכורה ב 20$ ליום (בממוצע).

liran87s

New member
צודק, חישבתי גם דברים לא רלוונטיים.

חישבתי את ציוד הסקי, הייתי צריך לקנות מלא דברים כי זאת החופשה הראשונה אז הבאתי פה את החישוב הכולל ולא שמתי לב לפרטים הלא רלוונטיים...

ktam

New member
הטיסה זה החלק היקר..

בסביבות 1500 דולר אמריקאי זו טיסה עם חניית ביניים באירופה (כך שאתה בעצם טס אחורה כדי לטוס קדימה), אבל יש טיסות עם חנייה בתאילנד, וגם תלוי עם איזו טיסה אתה ממשיך.. בקיצר, סיפור גדול... עדיין לא יצא לי לברר בסוכנות נסיעות על הכרטיס אבל הוא דיי יקר.

liran87s

New member
באמת יקר...

6900 ש"ח זה לא הולך ברגל... אני רוצה לעשות את זה לפני הצבא - אבל 6900 רק על טיסות הלוך ושוב... אני חושב שאני כבר אטוס לקנדה או ארה"ב... גם יותר נוח לשכנע את ההורים אני חושב...

האתר הכי טוב בניו-זילנד..

לפי המלצות של אנשים וספרים הוא בקווינסטון אתר די ממצה על האזור ובמיוחד על הסקי: http://www.nzski.com/coronet אבל די יקר שם אז רק אם אתה שרוף סקי/סנובורד שלא יכול לחכות לחורף או כי אתה מתגייס לצבא לפני החורף ויש לך את הכסף.. במקרה השני (של הצבא) אני חושב אבל לא בטוח שמותר לטוס ברגילות לחו"ל ככה שזה לא שלוש שנים שלא תעשה סקי ואתה חייב(!!!) עכשיו

ktam

New member
יקר, אבל...

ביולי הבא אני שם לכל העונה!!! ושימותו כולם!!

ktam

New member
אם לא...

יפטרו אותי מהעבודה עד הנסיעה, אז לכל אתר שבא לך בניו זילנד (ואני רציני!) רק תגיד לאן ואני אהיה שם (האמת שגם ככה התכנון הוא לעבור את כל האתרים שזה משהו כמו 12 מסחריים ועוד 12 "מחתרתיים" ואולי לעשות גם "הלי בורדינג").

Loppy

New member
וואו! חגיגת גלישה ארוכה....

רק משהו אחד לא הבנתי: יפטרו אותך מהעבודה אם לא תגלוש בכל האתרים בניו זילנד???
מה קשור גרפיקאי לניו זילנד?

liran87s

New member
תרגום ../images/Emo140.gif

אז ככה, אם לא יפטרו אותו מהעבוקה עד הנסיעה אז יהיה לו כסף לנסיעה - אם יפטרו אותו עד אז הוא יחליט שצריך לצמצם ולא לנסוע... צדקתי דרך אגב ?

liran87s

New member
שניה, אני לא מבין...

לטוס לשם זה 1500 $ ! טיסה לארה"ב לדוגמא עולה 930 $ ! למה לא לטוס לארה"ב ושם לעשות סבב אתרים שכנראה הרבה יותר מרשימים, אמריקה זאתר אמריקה ושם יש אתרים ממש גדולים, לפי מה שהבנתי האתרים בניו-זילנד לא ממש גדולים (יחסית...).

למעלה