אוו - מיי - גוד!! תראו את זה...

להזכירך זה פורום קומיקס,לא פורום

זנות ושות´!!! אאארררררגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג

¥EleVatioN¥

New member
אני דורשת לדעת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

מאיפה הבאת תתמונה ה@$#^#$& הזו
מי צייר אותה
ושל מי הרעיון הזה
מפה אני אדאג אישית להראות לו מזה

¥EleVatioN¥

New member
בושה וחרפה../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

אם אני הייתי את/ה הייתי מעיפה את הציור המזורגג הזה
מייד

hsotrt

New member
זה לא היה באתר פורנו!!

סתם שוטטתי באתר מכובד על אוני וחברייה.... וזה היה בסקשן של הפאן ארט! אני חושב שזה חמוד!

Scum Bunny

New member
לא קוראים לה אוני

לשוטרת סגולת השיער קוראים קונוקו. אוני זה שם המשחק, כמובן. ואני תמיד דמיינתי שאוני בועטת ללארה בתחת. כי, אתם יודעים... Oni kicks ass.

מה שאני הולך להגיד זה לא בגלל שאני

מעריץ של טומב. אני חושב שאוני וכל שאר המשחקים שהשחקן שולט הדמות "מלמעלה" כי טומב התחיל עם הז´אנר(ככה קוראים לזה?)הזה. ואוני סתם חיקוי עלוב... ולארה בהרבה יותר kicking asses

ailag

New member
מה שאתה אמרת זה פשוט בגלל שאתה

לא מכיר מספיק משחקי מחשב. זה שיש לך משחקי תלת מימד בכל מקום לא אומר שהם המציאו את הגלגל, וטומב זה לא המשחק הראשון בסגנון. אולי הראשון שאתה שיחקת בו. למה לנחש עובדות?

אני מכיר הרבה מאוד משחקי מחשב

המון... ורוב המשחקים ששיחקתי בהם,לדעתי מנסים לחקות את טומב ריידר. לא ניחשתי עובדות.

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo129.gif

אוני אולי בועטת לכולם בתחת עד שזה מגיע ללארה הייתה מתה לראות לה תתחת אפילו

Scum Bunny

New member
כל מעריצי לארה להרגע

אתם אולי אוהבים את לארה, אבל מבינים גדולים במשחקים אתם מן הסתם לא. משחקי "גוף שני" (2nd person או over the shoulder) היו קיימים הרבה לפני לארה, מאז ראשית ימי הקונסולות בעלות יכולת התלת מימד. בעיקר עבור הפלייסטיישן (המקורי) היו אין סוף משחקים בגוף שני- למשל Gungage, סתם כי יש לי אותו והוא ישן להחריד. הדבר היחיד שטומב ריידר עשה זה להפוך את הז´אנר לכל כך פופולרי שגם הדמות הראשית בו הפכה למוכרת מחוץ לתחום משחקי המחשב, וגם המשחק עצמו וסגנון המשחק שלו ייובאו למחשב האישי. עכשיו, מה הפך את לארה לפופולרית? שהיא בחורה, ויש לה חזה גדול. עם כל הכבוד לפופולריות של לארה, יש אלף משחקים יותר טובים ולו רק באותו סגנון, מ-Soul Reaver (אותה חברה, פחות ציצים, יותר סיפור ויותר משחק) ועד אוני, שלגיבורה שלו אמנם אין חזה ענק או קומיקס על שמה (האמת? בטח כבר יש)- אבל יש לה סיפור טוב שממש מתרחש בזמן המשחק (ולא בקטעי המעבר או בחוברת ההוראות), וגם פי שמונה יותר יכולות מללארה: קונוקו, כמו לארה, יודעת לטפס, לקפוץ ולירות. אבל קונוקו יודעת גם להרביץ כמו כל דמות במשחק מכות, עם קומבואים ומכות-על. קונוקו יודעת להתגנב לרעים מאחורה ולשבור להם את הגב, לפרוק אותם מנשקם ולירות בהם איתו באותה תנועה או לרוץ אליהם ולפרק להם את הראש תוך כדי זינוק. קונוקו יכולה לקרוע ללארה את הצורה ביד אחת. ... אוקיי. אז לא. זה עניין של דעה. שתיהן דמויות בדיוניות וכל אחד בוחר את מי הוא אוהב יותר או מי לדעתו יותר מגניבה/חזקה/סקסית/מכינה קפה יותר חזק. הנקודה היא שרק בגלל שמישהו שם ציור שמעיז לרמוז שדמות אחת יותר חזקה מהשניה לא אומר שאתם צריכים להרים את הקילשונים והלפידים ולארגן המון ללינץ´. זה לא פורנוגרפיה, זה קריקטורה. ורק בגלל שאתם לא אוהבים אותה או מסכימים איתה לא אומר שהיא אוטומטית רעה, או שאתם אוטומטית צודקים. נא לגדל חוש הומור.

בו לא נכנס לריב בסדר../images/Emo3.gif אבל רק

אני רוצה להבהיר כמה דברים,בסדר?
תודה. אני מבין במשחק מאוד(סיימתי את כולם) לארה יודעת גם לשבור מפרקת וגם להרעילאנשים אחרים. במשחק השישי לארה תעשה פי כמה וכמה מאוני...(תדבר עם אנשים לפי בחירתינו,לטפס על צינורות,לתת מכות וכו´ וכו´) לכן לדעתי הוא המשחק הכי יפהו הכי מדהים שנוצר אי פעם(קראו לי פנאט,לא אכפת לי),לארה הפכה ליותר מגיבורת משחק, יצא סרט קומיקס ואפילו יצא סרט קומיקס(עדיין בלבטים). ואם תראה במילון מונחים מה שכתבתי על לארה,שחיברו לה ביוגרפיה ענקית ומאוד מורכבת. אז בבקשה לא לקרוא לנו לא מבינים במשחק זה מעליב...מאוד... ועוד משהו אני חושב שאוני מועתק ואפילו ניסה ל"עקוף" את טומב ריידר בכך שהוסיפו יותר קומבואים או מכות,הם לא יודעים מה הולך לחכות להם במשחק השישי. ובמשחק עצמו יש סיפור ויש משחק(מדהימים שניהם) ואני כן מחבב את אוני רק לא במידה כמו שאני מחבב את לארה למה הוא הפך לכל כך פופולרי?למה הוא משחק שמכר מספר עותקים ענק לכל קונסולה אפשרית? את זה אני אשאיר לך לענות... וד"א:אין לי שום נימה עצבנים\עוקצנית או משהו בסגנון אז בבקשה לא להבין אותי לא נכון. ועוד משהו.שיחקת פעם במשחק?

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif

ורק חכה למשחק השישי והשביעי [בתכנון] ואז נראה אם תזכור בכלל מיזו אוני

למעלה