אוו - מיי - גוד!! תראו את זה...

ben kanobi

New member
אולי אתה מבין

במשחק אבל הבנת הנקרא שלך לא משהו. הוא לא אמר שאתה לא מבין בטומב ריידר הוא אמר שאתה לא מבין במשחקים (גיימר כמו שאומרים)

אם תקרא את זה ככה בַמִשְחַקִים תבין

את זה שונה לעומת זאת אם תקרא את זה בֶמִשחקים זה משמעות אחרת לגמרי לצערי קראתי את זה את האפשרות הראשונה

Scum Bunny

New member
תקרא שוב מה שכתבתי

אין לי שום ספק שאתה מבין בלארה. מה שאמרתי זה שאתה לא מבין במשחקים. משחקים. ברבים. אתה שיחקת בלארה? גם אני. אביל אני שיחקתי בעוד כמה דברים. למעשה, אני משחק במשחקי מחשב עוד מלפני שנולדת. היה לי Sinclair 48K, היה לי מגאסון, היה לי פלייסטיישן ומחשב PC מימי מסכי המונוכרום (עוד לפני ה-CGA) ועד היום. אם יש דבר כזה "מבין במשחקים", אז אני בטח יותר כזה ממך, וככזה אז לטיעונים שלי (שמרובם התעלמת באלגנטיות) יש יותר משקל בוויכוח דבילי של "איזה משחק יותר טוב". כשאני אומר שמשחק X יותר טוב ממשחק Y, אז אני לפחות יכול להגיד ששיחקתי בשניהם. אתה שיחקת באוני? או ב-Soul Reaver (הראשון והשני)? או ב-Devil May Cry? או את Hitman (הראשון והשני)? אז איך אתה יכול להגיד שטומב ריידר יותר טוב מהם? אתה ראית את Devil May Cry 2? או את Bloodryne? אז מנין לך שטומב ריידר הבא יהיה יותר טוב מהם? שוב, טומב ריידר לא המציא כלום. הדבר היחיד שהופך את סדרת המשחקים הזו למיוחדת היא ההצלחה המסחרית שלה, וההצלחה שלה לא קשורה לאיכות של המשחק- היא קשורה לזה שזה המשחק הראשון שככיכבה בו דמות נשית שופעת. זה מהלך שיווקי חכם, אבל זה לא הופך את טומב ריידר למשחק טוב כמו שגודל החזייה של פמלה אנדרסון לא הופך אותה למועמדת לאוסקר, או את משמר המפרץ לסדרה הטובה ביותר אי פעם. זכותך לאהוב את משחקי טומב ריידר, זכותך להעריץ את לארה. אבל זה לא אומר שזכותך לחתוף התקף או לדרוש צנזורה אם מישהו מעיז לשים תמונה שלא מחמיאה לה, או שדעתך היא הדבר היחיד שנחשב. זכותי לאהוב משחקים או דמויות אחרים בדיוק כמו שזכותך לאהוב את שלך. אבל כשאתה מנסה לזכות בוויכוח נסה להיות צודק יותר ולא רק פאנאטי יותר.

אין לי ספק בזה ששיחקת במשחקים

לפני שנולדתי. ואני אמרתי שטומב ריידר הוא המשחק הכי יפה שראיתי\שיחקתי. וכן שיחקתי באוני. לא שיחקתי בשאר המשחקים שהזכרת... אני רק עכשיו ידעתי שטומב ריידר לא המציא כלום(תודות לך) חס וחלילה,לתקוף??? אני מצטער אם זה נשמע שאני כן... אני חשבתי שתמונה זו מצחיקה אבל לא הולמת. אני צודק תלוי איך מסתכלים על זה.

HackMachine

New member
טומב ריידר..

המציא את הדמות הוירטואלית הראשונה שאנשים ממש התאהבו בה.. במלוא המשמעות של המילה.. יש כאלה שחולמים עליה בלילות ורוצים לבצע בה מעשים מגונים אם רק הם יכלו. אבל זה הכל האמת.

HackMachine

New member
האמת...

יש איזו דמות אחת מאיזה משחק מכות מנגה סגנון סטריט פייטר כזה. יש שם אשת חתול ממש כוסית
אוף אני לא זוכר את השם!

כן אבל הכוונה שלי הייתה בקשר

לז´אנרים(תקן אותי אם לא קוראים לזה ככה) אין קמצוץ(
) של ספק שלארה היא דמות שאהובה על המון אנשים. אפילו ה"חתימו" אותה על איזושהי חברה.

Silver Surfer

New member
מממ

המשחק טומב ריידר כן חידש, הוא הוסיף את הרעיון של המצלמה מגוף שלישי, את הקטע של שחיה מתחת למים וכל האפשרויות ראיה במצלמות.

ailag

New member
rampage

תגיד, מה קורה עם rampage? הצלחת להתקדם בו? (למי שלא הבין: כדי להראות שהוא יכיר גם משחקים ישנים, טומב שלנו מנסה לסיים את rampage, אחד המשחקים הראשונים שהיו לי על הXT) go lizzy!

HackMachine

New member
היו משחקים..

שעשו את זה לפניו. בקשר למים.. היה את זה אפילו ב DOOM.. זה ממש לא חדש.

ailag

New member
אבל

זה המשחק הראשון שיורים בו בכלי נשק ויכולים לזוז גם לצדדים בכלל, זה המשחק הראשון שהוא לא frogger או pacman. < sarcasm/ >

Silver Surfer

New member
אוי באמת...

אתה משווה את המים שבדום למים שבטומב ריידר? בטומב ריידר אתה שוחה לא הולך במים. חוץ מזה דום=גוף ראשון טומב ריידר=גוף שלישי.

HackMachine

New member
ההבדל?

לא רציני.. אין שום הבדל בין מנוע גוף ראשון למנוע גוף שלישי. אני תכניתן ואני אומר לך שאין הרבה הבדל.. והחלק של המים זה רק הדמיה שהיא באמת חותרת לכוון הרצוי. זה עובד על אותו עיקרון רק שאתה רואה את הדמות נעה ביותר מציאותיות.

למעלה