אוזן יעזוב בעונה הבאה, גזל ימשיך

אוזן יעזוב בעונה הבאה, גזל ימשיך

כך כתוב באתר ONE... עדיין אין החלטה בעניין ווסקלי גונזלבס. אם ישדרג את יכולתו הוא ימשיך, במידה ולא יוחתם בלם זר אחר

Omri Sultana

New member
אני הייתי ממליץ

להעיף טיפה שחקנים כדי שיהיה מקום לנוער או אפילו לישראלים יותר טובים אוזן גזל גרייב צריכים ללכת לפי דעתי ואם אפשר להוסיף אז לעשות לזנדברג איזה מבחן קטן כי גם הוא בינתיים תופס סתם מקום והקהל לא כל כך אוהב את זה

The Prisoner

New member
למה מי זה הקהל הוא קובע?

לגבי אוזן,גרייב,גזל מצידי שכבר עכשיו ישחררו אותם,אבל זנדברג שחקן ע-נ-ק ועובדה שבזמן האחרון הוא משחק הרבה.

Omri Sultana

New member
נכון

שלא נדבר על זה שהוא מפציץ רשתות ועושה לכולם בית ספר... מאז שנה שעברה הוא לא מצליח לשחזר את היכולת הטובה שהייתה לו בשנה הראשונה שלו כאן וזה עצוב מדי פעם אולי יוצאים ניצוצות אבל תסתכל טוב ותכיר בעובדה שזנדברג הפך משחקן אהוב לשחקן בלתי נסבל

AKAKAK

New member
כן,צודק חייב להפטר מאוזן גזל גרייב

כל עוד אפשר,אך במיכאל זנדברג,אסור לשחרר וגם לא את ברדה הם יותר מדי טובים.

Dead Man 10

New member
השחקנים הבאים:

גזל, אוזן, גרייב, ברדה וזנדברג לא ראויים להיות במכבי חיפה.

AKAKAK

New member
צודק הוא ראוי להיות רק תן לו צאנס

בינתיים הוא מחזיר שהוא משחק את הקרדייט רק חבל שלא נותנים לו יותר קרדיט

Dead Man 10

New member
למה?

כי שום חלוץ בנוער לא נופל ממנו. כי הוא תופס את מקומו של בן-בסט על הספסל. כי הוא יקר בשביל שחקן ספסל.

אוזן איבד עונה מהקריירה שלו

העונה הזאת לא תרמה לו בגרוש..וחבל שכך,כולנו ציפנו לראות אותו פרוח באגף ימין והופך לצידו של אלון חרזי למגן הימני הטוב בארץ. את גונזלאבס לפי דעתי צריך להשאיר,סך הכל הוא רק בן 20 ככה שיש לו עתיד,הוא לא עושה התקפי לב כמו אג'יפור. אני רוצה לראות את גל אלברמן בחיפה במיוחד אחרי שסנטנדאר ביטלו את החוזה איתו לשנה הבאה(חוץ מזה,זה לא סוד שאני מאוד אוהב את אלברמן)

צודק בכל מילה

ציפיתי להרבה יותר מאוזן העונה... ומה רע בגונזאלבס? עושה פה ושם טעויות כמו כל שחקן אבל בסך הכל הוא עושה עבודה נקייה וצריך להשאירו... אלברמן? עוד שנה-שנתיים יהיה טוב לראות אותו... יש לנו עוד שחקנים צעירים לפתח

אין לנו צעירים בתפקיד שלו

חוץ מגזל..שלמרות שגוננתי עליו כאן,אני חושב שאלברמן יותר טוב

ברור שאלברמן יותר טוב...

אבל כשאתה רוצה לקדם שחקן הדבר האחרון שאתה צריך לעשות לו הוא להושיב אותו על הספסל... לדעתי צריך להשאיל את גזל לקבוצה אחרת, להביא את גל, עוד שנתיים שלוש גזל יחזור אלינו כמו מלך

לא תמיד השאלה היא הפיתרון

וזה הדבר הכי לא רווחי אם זה שחקן רכש שעלה הרבה כסף. חיפה יכולים להציע לפ''ת עסקה:גזל,וזנדברג תמורת אלברמן ועומר גולן. מאוד הייתי רוצה לראות טרנד כזה

AKAKAK

New member
עיסקה:גזל,וזנדברג

תמורת אלברמן ועומר גולן. גזל מילא מסכים ב 100%,אני נותן אותו מחר,אך זנדברג אתה בסדר,למה לתת שחקן כזה ועוד תמורת עומר גולן? מילא אלברמן,אך גולן חיפה לא צריכה אותו כלל.

Dead Man 10

New member
אני לא מבין איך אתם עוד חושבים...

על חלוצים מקבוצות אחרות אחרי שראיתם את בן-בסט, זה משגע אותי

עשה טובה אחי

קטן לא ישאר בחיפה אחרי העונה הזאת ועם כל הכבוד לבן בסט,אף אחד לא מעוניין לזרוק אותו סתם ככה למים הקרים ולתת לו כבר על ההתחלה לשחק עונה שלמה.. עומר גולן חלוץ מצויין ואם הוא ואלברמן יבואו לחיפה זה יהיה הרבה יותר טוב מזנדברג וגזל או אפילו יותר טוב מגזל וברדה. בכלל עכשיו רק נפל לי האסימון שאלברמן לא יבוא על חשבון גזל אלא על חשבון באדיר שצפוי לעוף מחיפה בסוף העונה

באדיר? לא, זה מוגזם....

באדיר הוא שחקן משמעותי במכבי חיפה למרות שהוא לא בשיא היכולת שלו... אלברמן צריך לבוא אם כבר אז על חשבון גזל או זנדברג... ועם כל הכבוד לזנדברג שהוא שחקן מצויין, הוא מחטיא ממצבים שהכלב שלי יכניס בלי להתאמץ... אלברמן הוא שחקן טוב שמנצל מצבים והוא צריך להיות ע"ח זנדברג, ואחרי הכל נראה לי שהשאלת גזל היא הפתרון הטוב ביותר

אלברמן לא בתפקיד של זנדברג בכלל

הוא קשר אחורי בידיוק כמו באדיר,ואלברמן הוא קשר אחורי ברמה גבוה(לא סתם ראסינג רצו אותו,ועכשיו אלבאס רוצים אותו). הוא לא טרבלמייקר ואין לו אגו בשמיים, ואפילו אברהם גרנט זימן אותו לנבחרת הבוגרת כמה פעמים. עם כל הכבוד לבאדיר ואני אחד שמאוד אוהב את העבודה שלו,אפשר להגיד שכבר הוא לא יהיה כמו פעם,ואלברמן יהיה מחליף בהחלט ראוי!

למעלה