אוזן יעזוב בעונה הבאה, גזל ימשיך

אם אלברמן באמת לא בתפקיד של זנדברג

אז אני מסכים איתך. אני לא בטוח שזה נכון, אבל אלברמן יהיה מחליף מצויין לבאדיר כשיסתיים זמנו

Dead Man 10

New member
עזוב אותך מים קרים וכל זה...

תן לבנאדם לשחק. עזוב אותי משחקני רכש סתמיים, נמאס לי מזה. זה כבר מגעיל.

אתה שוכח דבר אחד פשוט

שקחן שעולה מהנוער ועם כל הכבוד ליכולות שלו שם ועם העתיד שצופים לו בבוגרים,עכשיו הוא יהיה לא יותר מסתם שחקן.. לאט לאט נותנים להם לשחק וככל שיצברו יותר דקות וניסיון כך הם יהיו מוכנים יותר טוב לעתיד. זה כיף להגיד כל הזמן שאנחנו רוצים שחקני נוער,אבל צריך לדעת ששחקני נוער הם לא בידיוק אלופי העולם

לא הבנתי למה עומר גולן...

גן יש לעדן בן בסט הזדמנות, וגם שמעתי לא מזמן בידיעות אחרונות שאם אחד מהחלוצים (קולאוטי או קטן) יעזוב, דוארטה מנצרת עילית ימלא את מקומו ויובא למכבי חיפה. לא צריך לפוצץ את הקבוצה בחלוצים... יש מספיק שרוצים להוכיח את עצמם

אז כנראה בעיה אצלך במחשב..

אני העתיק את מה שכתבתי לכאן: קטן לא ישאר בחיפה אחרי העונה הזאת ועם כל הכבוד לבן בסט,אף אחד לא מעוניין לזרוק אותו סתם ככה למים הקרים ולתת לו כבר על ההתחלה לשחק עונה שלמה.. עומר גולן חלוץ מצויין ואם הוא ואלברמן יבואו לחיפה זה יהיה הרבה יותר טוב מזנדברג וגזל או אפילו יותר טוב מגזל וברדה.

אהה כן אני זוכר...

והבעייה היא לא במחשב אלא בדפדפן... למה אני עם אקספלורר גמרתי עם כל הבעיות שהוא עשה לי...

אסִי

New member
מה עם גרייב?

צריכים להעיף את גרייב קודם כל לפני אוזן. גונזלבס צריך להמשיך בקבוצה, תכלס הוא בסדר.

חח מה גרייב עשה רע?

גרייב צריך ללכת רק אם איסלם יחזור למכבי חיפה מהסרדינים. אם איסלם ישאר אצלהם עוד עונה,אז גרייב חייב להשאר,חייבים שיהיה מגן שמאלי מחליף(שלא יקרה כמו קייסי בזמנו שלא היה לו מחליף)

נכון חייבים לשחרר את רוסו!!!!!!

כל העונה הוא לא פוגע! רק שער אחד במשך כל העונה! בושה..הוא עגלה..לא רואים אותו על המגרש בכלל. אה נכון זה בגלל שהוא לא שיחק כל העונה
עכשיו ברצינות,איך אתה רוצה להעיף שחקן שלא שיחק כל העונה?(להזכיר לך שלפני הפציעה רוסו היה בכושר מצויין מאוד)

Omri Sultana

New member
את רוסו?!

אני פשוט לא מאמין... זה מוזר אתה יודע זה לא פעם ראשונה שאני שומע את זה תמיד שהקבוצה רצה יפה ומביסה אני שומע משפטים כמו: 'מי צריך את רוסו' תראו איזה יפה אנחנו נראים בלי רוסו' 'רוסו כבר סוס מת' אבל תמיד איכשהו שהמשחק נתקע אני שומע משפטים הפוכים: 'איפה רוסו כשצריך אותו' 'אחח... אם רוסו היה כאן' ואני שואל איפה רוסו גם כשמנצחים וגם כשמפסידים... רוסו שחקן ענק שלצער כולם נפצע העונה וזה מה שמונע ממנו לשחק אבל את מה שהוא יודע ועשה אף אחד לא יקח ממנו ואני גם מקווה שהוא יחזור ויתרום לנו וגם אם לא באותו כושר עדיין אני יאהב אותו ויאמין בו שחקן ענק!

ss88

New member
נו באמת... אתם לא מבינים שהוא כבר

זקן... גם בסוף עונה שעברה הוא לא היה בשיאו. וזה לא פציעה כמו הפציעות של דוידוביץ שזה פציעה אחת לעונה. הוא נפצע בתחילת העונה ואז התחיל להתאמן וזה חזר ואז סיים את הפציעה וחזר להתאמן ואז שוב הפציעה ברגל השפיעה לו על הגב. הוא כבר זקן וחבל לשלם לו כל-כך הרבה כסף וזה לא שאנחנו במצב נואש, חיפה מסתדרת טוב מאוד בלי רוסו. ואתה צודק שרוסו תרם הרבה לקבוצה ואני גם מאוד אוהב אותו אבל אני חושב שחבל להחזיק אותו במיוחד בגלל העלות הגבוהה וזה שהוא שחקן זר.

מתי ההישראלים ילמדו ששחקנים בגיל

הזה(במיוחד כאלה עם עבר מפואר כמו רוסו) יכולים מכאן ואילך רק לתרום מהיכולות שלהם. רוסו לפני הפציעה היה בכושר גופני מעולה וסיפק את הסחורה שלו כמו שצריך. רוסו החלים מהפציעה שלו אבל אז חלה בשפעת והוא שוב יצא מכושר ואז הוא חזר לאימונים והעמיס עליו וזה מה שגרם לפריצת הדיסק. חיפה מסתדרת טוב בלעדיו(האמת שאני לא מסכים עם המשפט הזה)אבל חיפה תיהיה הרבה יותר טובה איתו.

Omri Sultana

New member
אז מה?

באירופה יש המון שחקנים בגילאים האלה והם כוכבים שם... ולא רק זה- גם דואגים לתת להם כבוד שם לעומת פה בארץ שחקן שמגיע פה לגיל 30 נחשב סוס מת ושחקן שמגיע שם לגיל 30 נחשב מלך ודוגמאות איו צורך לתת פשוט צריך להסתכל על ליגות בכירות באירופה ולהבין ורוסו הוא שחקן ענק שיכול מאוד לעזור ואם אנחנו רוצים אירופה (ואנחנו רוצים) אז רוסו חייב להיות שם איתנו

למעלה