אוטונומיייי לוטונומי |50 מיליון| טוטונומי |40 מיליון| חישגדנומי |חמישה שקלים| מי כאן ומי מוכן?
S ShukyD New member 12/12/06 #1 אוטונומיייי ../images/Emo73.gif ../images/Emo65.gif לוטונומי |50 מיליון| טוטונומי |40 מיליון| חישגדנומי |חמישה שקלים| מי כאן ומי מוכן?
אוטונומיייי ../images/Emo73.gif ../images/Emo65.gif לוטונומי |50 מיליון| טוטונומי |40 מיליון| חישגדנומי |חמישה שקלים| מי כאן ומי מוכן?
T tkuihehr New member 12/12/06 #8 לא נורא, גם אני בואי נקים קהילה כזאת של אנשים שרוצים מליונים ואין להם [ונבקש בכניסה חמישה שקלים מכל אחד, ואז אחרי כמה זמן נפרוש, כי את המיליונים שלנו כבר השגנו]
לא נורא, גם אני בואי נקים קהילה כזאת של אנשים שרוצים מליונים ואין להם [ונבקש בכניסה חמישה שקלים מכל אחד, ואז אחרי כמה זמן נפרוש, כי את המיליונים שלנו כבר השגנו]
L limors2 Active member 12/12/06 #14 יאללה. זה יהיה כמו המכתבי שרשרת המעצבנים האלה שמציפים את כל הפורומים! מתנדב לנסח אחד?
T tkuihehr New member 12/12/06 #25 אא, אני לא טוב בלכתוב הודעות ארוכות וחפרניות, ואני גם גרוע במכתבים, מכירה מישהו שיודע לכתוב טוב [ונניח עורך איזה עיתון ביצפר ויכול לכתוב 5 עמודים על כל מה שזז?]?
אא, אני לא טוב בלכתוב הודעות ארוכות וחפרניות, ואני גם גרוע במכתבים, מכירה מישהו שיודע לכתוב טוב [ונניח עורך איזה עיתון ביצפר ויכול לכתוב 5 עמודים על כל מה שזז?]?
T tkuihehr New member 12/12/06 #5 אני כאן רוצה לזכות במשהו, משהו, לא יותר מדי משהו קטן קטנטן מישהו רוצה להתערב על משהו טיפשי ולהפסיד? רק כדי שאני ארגיש שזכיתי במשהו קטנטן, ממש קטנטן
אני כאן רוצה לזכות במשהו, משהו, לא יותר מדי משהו קטן קטנטן מישהו רוצה להתערב על משהו טיפשי ולהפסיד? רק כדי שאני ארגיש שזכיתי במשהו קטנטן, ממש קטנטן
L limors2 Active member 12/12/06 #11 יאללה. נתערב על שירי אוטונומי? בתוכנית היום יהיה מיי קמיקל רומאנס ואבי בניון! אבל נראלי שאני אנצח.