לי יש כאלה של חיות
T tkuihehr New member 12/12/06 #185 שיר של הראל מוייאל? למה לא אם תבואי? [כמו אם תבוא של נינט, אבל עם י' בסוף]
T tkuihehr New member 12/12/06 #189 עוד מיוחד לגלגלצ של מוקי?! בטח יחרשוווו עליו [והשירותרום הוא רק עוד 9 ימים, אז בכלל, עד אז, צפו להרבה פעמים לשיר הזה]
עוד מיוחד לגלגלצ של מוקי?! בטח יחרשוווו עליו [והשירותרום הוא רק עוד 9 ימים, אז בכלל, עד אז, צפו להרבה פעמים לשיר הזה]
T tkuihehr New member 12/12/06 #192 ולסיום סיומת, סטטיסטיקה: tkuihehr -75 ShukyD -35 limors2 -50 redgirl2 -13 yhaa hi -19 וזה כל מי שהיה כאן: 192 הודעות עכשיו, עשינו שרשור אחד מפוצץ. צריך לבוא לסינגלס הערב?
ולסיום סיומת, סטטיסטיקה: tkuihehr -75 ShukyD -35 limors2 -50 redgirl2 -13 yhaa hi -19 וזה כל מי שהיה כאן: 192 הודעות עכשיו, עשינו שרשור אחד מפוצץ. צריך לבוא לסינגלס הערב?
S ShukyD New member 12/12/06 #195 אני שלישי ומשום מה חשבתי שכתבתי יותר ואלון בכלל לא היה פה חצי מהזמן, איך הוא כתב הכי הרבה? טוב בסינגלס מה זה מפציצים!!!
אני שלישי ומשום מה חשבתי שכתבתי יותר ואלון בכלל לא היה פה חצי מהזמן, איך הוא כתב הכי הרבה? טוב בסינגלס מה זה מפציצים!!!
L limors2 Active member 12/12/06 #196 אה,וואלה. הסתכלתי על המיקום מפציצים!! רק עכשיו אני שומעת שאתמול הדר אמרה מפזר חום בהתחלה
T tkuihehr New member 12/12/06 #197 כן, נכון מוזר? הפתיע אותי גם אתה יכול לספור שוב אם אתה רוצה, הערב בסינגלס אתה בטוח עוקף אותי, אני עושה פרוייקט במקביל
כן, נכון מוזר? הפתיע אותי גם אתה יכול לספור שוב אם אתה רוצה, הערב בסינגלס אתה בטוח עוקף אותי, אני עושה פרוייקט במקביל