pink sunset
New member
עוד נקודה קטנה
בנוסף לכל הטענות החשובות שהעלו כולם ללמה כן כדאי לגדל את הילדים בתור טבעונים, רציתי להעלות עוד טענה, אומנם מעט שולית, אבל גם זה משהו. הצמחונים מתחלקים לשני סוגים: אלה שאהבו את הטעם של הבשר\עוף.. ואלה שלא. אלה שלא אהבו אוכלים רק מהשניצלי תירס וכדומה.. ואלה שכן אהבו אוכלים גם מכל החיקויים של הבשר: המבוגרים, קבבים, נקניקיות צמחוניות וכו´. בתחילת דרכי לפני שנים רבות, בתור צמחונית, כאחת הנימנית עם אלה שאהבו את הטעם של הבשר, תמיד השוותי בראש כמה האוכל הצמחוני קרוב ל"דבר האמיתי". ובמיוחד הייתה לי את הבעייה הזאת עם החלב סויה לסוגיו שעד היום אני לא מצליחה להתרגל אליו. וזאת הבעיה. אצל חלק מהאנשים שאני מנסה לשכנע להפוך לצמחונים, הערכת המוצר הצמחוני תלויה בכמה הוא קרוב בטעמו למקבילו הבשרי. ולכן להרבה קשה לקבל את הטעם המעט שונה והם שוללים את זה על הסף. ואת כל זה אני אומרת כדי להדגיש בעצם עוד פן חיובי בגידול הילדים בתור צמחונים ואפילו טבעונים שזה עדיף, אין להם מדד למה להשוות את הטעם, הם פשוט רגילים לזה מיום היוולדם ואוהבים את זה ורואים בזה מובן מאילו.
בנוסף לכל הטענות החשובות שהעלו כולם ללמה כן כדאי לגדל את הילדים בתור טבעונים, רציתי להעלות עוד טענה, אומנם מעט שולית, אבל גם זה משהו. הצמחונים מתחלקים לשני סוגים: אלה שאהבו את הטעם של הבשר\עוף.. ואלה שלא. אלה שלא אהבו אוכלים רק מהשניצלי תירס וכדומה.. ואלה שכן אהבו אוכלים גם מכל החיקויים של הבשר: המבוגרים, קבבים, נקניקיות צמחוניות וכו´. בתחילת דרכי לפני שנים רבות, בתור צמחונית, כאחת הנימנית עם אלה שאהבו את הטעם של הבשר, תמיד השוותי בראש כמה האוכל הצמחוני קרוב ל"דבר האמיתי". ובמיוחד הייתה לי את הבעייה הזאת עם החלב סויה לסוגיו שעד היום אני לא מצליחה להתרגל אליו. וזאת הבעיה. אצל חלק מהאנשים שאני מנסה לשכנע להפוך לצמחונים, הערכת המוצר הצמחוני תלויה בכמה הוא קרוב בטעמו למקבילו הבשרי. ולכן להרבה קשה לקבל את הטעם המעט שונה והם שוללים את זה על הסף. ואת כל זה אני אומרת כדי להדגיש בעצם עוד פן חיובי בגידול הילדים בתור צמחונים ואפילו טבעונים שזה עדיף, אין להם מדד למה להשוות את הטעם, הם פשוט רגילים לזה מיום היוולדם ואוהבים את זה ורואים בזה מובן מאילו.