אוייש כמה שחם פה אני הולךלמות

אוייש כמה שחם פה אני הולךלמות

אני רוצהגשם כזה של קיץ או מבול כמו שהיה פה (בעומר) לפני שנה או שנתיים (אקיצר אני עכשיו י"א אז כשהייתי ט' מי שמצליח לומר עם זה לפני שנה או שנתיים כי אני לא יודע איך הקטע הזה הולך שיודיע לי אני עילג בשטויות האלה) בכל מקרה אז היה פה מבול ומכוניתצפו והכל והיה פשוט משהו כמו אידזה מטר מים וזה היה יחסית בתחילת החורף אז לא היה קר ודה היה כלכך כיף אבל עדיין חורף זה השטןןןןןןןןןןןןןןן

ואה כן תקשיבו

אני בעד מפגש פורום בחנוכה אני מזכיר אתזה כבר עכשיו כי אם לא זה לא ילך (וואלךה כן היה פעם מפגש פורום?) אקיצר יאללה כולם להתחיל להציע תאריכים

starguiding

New member
עוד הרבה זמן...

מממפ. אבל סבעבע לגבי מפגש בחנוכה... אגב...הייי שלומייייית

היו 2 ../images/Emo11.gif

אתה מוזמן להסתכל על התמונות בגלריה אבל בעצם לא העלו לשם את התמונות של המפגש השני.... שהם יותר טובות אין דבר
אקיצר מפגש בחנוכה.... סבבה.... שלא יצא על צופים

ניצן מה קורה

אני מאוהב בך הכי בעולם!!!!!!!!!!!!!! ויופי סבבה אקיצר זה לא יכול על טיול חנוכה של הצופים אז כל מי שיש לו דברים שךל הנוע"ל או כל דבר אחר כזה שאי אפשר להזיז אז שיגיד תאריכים של הטיול של הצופים אני לא יודע אם מישהו יודע שירשום אם לא אני ידע מחר

מההההההההההההה?????????????????

זה דרורררררררררר?!?!!!!!!!!!!!?!?!?!?!?!?! כפרע על הילד הגזעי הזה!!!!! אתה יודע להשתמש במחשב?!?!
יוווווו מאמי!!!!!!!
חחחחח ואני אינני ידעתי כל הזמן!!! למה אתה לא אומר?!?!
קיצר מ'ניינים כוסון? אוי אוי איזה כיף

מחר תדע מתי טיולי חנוכה?../images/Emo12.gif

מה? מתי חנוכה אמאל'ה!! פאק עוד לא שילמתיייייי פאקא נסגרה ההרשמה פאקאאא
טוב יהיה פסדר קיצר ye! מפגש בחנוכה! בא ליייי איזה כיף שתהיה שם דרור!! יוווו אתה גם תהיה בפורום ואז כבר רשמית נהיה גזעיים!!!!!! כיף חיים כיף חיים!

DidjiT

New member
טיפ טיפ טפ... גשם גשם משמיים...

כל היום טיפות המים |אנירוצהאייקוניםשלחורף|

sHotZy M

New member
איי איי איי ../images/Emo70.gif

"נתכרבל כולנו יחדיו"
עדי כבר מתכננת אורגיה.....
יפה עדי
ככה לימדתי אותך... בעצם, את חרמנית מטבעך..... חיחי...

sHotZy M

New member
את???

מה פתאום... מה קשור בכלל???
את וחרמנות.... מי אמר את זה??? מי?????

למעלה