מי מכוון את התנועה?
D DidjiT New member 16/10/04 #22 איזה תקועה ניצ' מה את קשורה עכשיו? חח מה הקשר של מי מכוון את התנועה לשאלות ששאלנו? זה כאילו היה כזה.. "מה? חנוכה זה בחורף..?" כאילו דא.. אז עניתי בתשובה מתוכחמת כזאת של "מה בפסח אוכלים מצות?!" זה הרי דברים ברורים מאליו.....
איזה תקועה ניצ' מה את קשורה עכשיו? חח מה הקשר של מי מכוון את התנועה לשאלות ששאלנו? זה כאילו היה כזה.. "מה? חנוכה זה בחורף..?" כאילו דא.. אז עניתי בתשובה מתוכחמת כזאת של "מה בפסח אוכלים מצות?!" זה הרי דברים ברורים מאליו.....
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 16/10/04 #23 נוווו.... רציתי גם לעשות משהו גזעי כזה אבל לא היה לי כוח לחשוב על עוד משו... לא עלו לי חגים לראש!! וזה מה שעלה לי לראש אז זה מה שכתבתי וזהו. את אומועית
נוווו.... רציתי גם לעשות משהו גזעי כזה אבל לא היה לי כוח לחשוב על עוד משו... לא עלו לי חגים לראש!! וזה מה שעלה לי לראש אז זה מה שכתבתי וזהו. את אומועית
D DidjiT New member 16/10/04 #24 את אומועית.../images/Emo11.gif תיזהרי לקרוא לי ככה, אני יביא עלייך תבלונדיני שלי!
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 16/10/04 #25 *מתקשה להבין*../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif../images/Emo35.gif