"אני סקסית" לא שלהם? את רוצה להגיד לי שיש אומנים רציניים ששרים כזה שיר?
I is258 love shiri New member 20/10/05 #20 "אני סקסית" לא שלהם? את רוצה להגיד לי שיש אומנים רציניים ששרים כזה שיר?
T ToXic BoY17 New member 20/10/05 #23 סקסית שלהם../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif אממ רק סקסית שלהם ממש! צוות התוכנית וההפקה כתבו והדורבנים הלחינו סופרסטאר הוא שיר r&b מוכר באנגלית טוקסיק ורוקנרול הם של בריטני ספירס מחבואים זה של להקת טאטו!
סקסית שלהם../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif אממ רק סקסית שלהם ממש! צוות התוכנית וההפקה כתבו והדורבנים הלחינו סופרסטאר הוא שיר r&b מוכר באנגלית טוקסיק ורוקנרול הם של בריטני ספירס מחבואים זה של להקת טאטו!
I is258 love shiri New member 20/10/05 #24 אבל הם כתבו לשירים מילים בעברית זה כמו שתגיד שהשקט שנשאר לא של שירי כי כתבו אותו במקור שאנגלית אז מה אם זה של בריטני זה עדיין גרסה של אקזיט עם מילים אחרות והשיר שונה לגמרי ככה
אבל הם כתבו לשירים מילים בעברית זה כמו שתגיד שהשקט שנשאר לא של שירי כי כתבו אותו במקור שאנגלית אז מה אם זה של בריטני זה עדיין גרסה של אקזיט עם מילים אחרות והשיר שונה לגמרי ככה
A anat234 New member 20/10/05 #21 |: חשבתי שהכוונה לטאטו הצמד הרוסי ופתאם שמעתי את זה בעברית בגרסא אחרת הבנת?