אויש אתם חיבים לראות איזה חמוד זה!! החולצה של ג'ון אטקסיה וגם האתר של ג'ון
ג גברת פלפלת האחת New member 16/8/04 #1 אויש אתם חיבים לראות איזה חמוד זה!! החולצה של ג'ון אטקסיה וגם האתר של ג'ון
K kalista New member 16/8/04 #3 נ"ש שמישהו יסביר לי את הקטע של אטקסיה.... יש בדיסק רק 5 שירים??? וזה הדיסק היחיד שההרכב הזה יוציא?
L lollapalooza New member 16/8/04 #4 יש 5 שירים אבל זה אלבום באורך מלא, כלומר- שירים ארוכים. (ככה הבנתי, עוד אין לי את האלבום.) ואם אינני טועה הם כנראה יוציאו עוד אלבומים בעתיד, כי בכל מקום נכתב שזה הדיסק הראשון של אטקסיה...
יש 5 שירים אבל זה אלבום באורך מלא, כלומר- שירים ארוכים. (ככה הבנתי, עוד אין לי את האלבום.) ואם אינני טועה הם כנראה יוציאו עוד אלבומים בעתיד, כי בכל מקום נכתב שזה הדיסק הראשון של אטקסיה...
K kalista New member 16/8/04 #5 אה אוקיי הבנתי... השירים צריכים להיות ממש ארוכים בשביל אלבום באורך מלא...
L lollapalooza New member 17/8/04 #10 הנה ../images/Emo26.gif Dust- 8:56 Another- 6:22 The Sides- 6:45 Addition- 10:15 Montreal- 12:24
ג גברת פלפלת האחת New member 19/8/04 #21 אבל זה רק החצי הראשון החצי השני ייצא בינואר או פברואר. ועל החצי דיסק אני אשלם 90 שקל לא תודה.
L lollapalooza New member 18/8/04 #13 בור../images/Emo35.gif חס וחסה../images/Emo70.gif פלי לא מנגן באטקסיה. (מי שכן: ג'ון, ג'ו לאלי מפוגזי וכמובן ג'וש קלינגהופר) פלי ניגן בשיר אחד ב- Shadows Collide With People וזהו.
בור../images/Emo35.gif חס וחסה../images/Emo70.gif פלי לא מנגן באטקסיה. (מי שכן: ג'ון, ג'ו לאלי מפוגזי וכמובן ג'וש קלינגהופר) פלי ניגן בשיר אחד ב- Shadows Collide With People וזהו.
L lollapalooza New member 18/8/04 #16 ../images/Emo26.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=896&msgid=37162775