חזי יא חכם
ר רווינסרה New member 19/8/04 #22 אגב, שמעתי את the will to death והתאכזבתי... לא בגלל ה"נטו" שלו(זה דווקא אני אוהבת) אלא בגלל התחושה של משהו שחוזר על עצמו. חומרים שכבר שמעתי פעם במקום אחר, בזמן אחר אבל לג'ון אני סולחת...
אגב, שמעתי את the will to death והתאכזבתי... לא בגלל ה"נטו" שלו(זה דווקא אני אוהבת) אלא בגלל התחושה של משהו שחוזר על עצמו. חומרים שכבר שמעתי פעם במקום אחר, בזמן אחר אבל לג'ון אני סולחת...
L lollapalooza New member 20/8/04 #23 המממ אני ממש לא חושבת ככה. מה עוד שאלבומים של ג'ון זה משהו שצריך להקשיב לו כמה פעמים כדי להיכנס לזה (אצלי לפחות) אבל היי, עניין של טעם.
המממ אני ממש לא חושבת ככה. מה עוד שאלבומים של ג'ון זה משהו שצריך להקשיב לו כמה פעמים כדי להיכנס לזה (אצלי לפחות) אבל היי, עניין של טעם.
K kalista New member 23/8/04 #25 צודקת... אבל תלוי באיזה דיסק ... נגיד בדיסק SHADOWS COLLIDE WITH PEOPLE אני ישר התחברתי לשירים... ובכלל נדמה לי שזה הדיסק הכי טוב שלו... the will to death גם דיסק מעולה ממה ששמעתי לבינתים אבל באמת לוקח יותר זמן להתחבר אליו....
צודקת... אבל תלוי באיזה דיסק ... נגיד בדיסק SHADOWS COLLIDE WITH PEOPLE אני ישר התחברתי לשירים... ובכלל נדמה לי שזה הדיסק הכי טוב שלו... the will to death גם דיסק מעולה ממה ששמעתי לבינתים אבל באמת לוקח יותר זמן להתחבר אליו....