אויש - הגיימבויז התפרקו

רק היי פייב

היו וישארו הלהקה הכי מוצלחת שהייתה כאן אי פעם
3 אלבומים 2 E.P יותר מ10 סינגלים אלפי הופעות אלפי אירוחים ב
מליוני מעריצות זו להקה אמיתית ואיכותית באמת שנוהלה נכון

hilali1

New member
בשורה התחתונה - מה הם תרמו למוזיקה הישראלית?

זה לא סתם שהדף פה כמעט ריק...

I מ י ר ב I

New member
את לא ממש מדייקת

אני הייתי בערך בת 17 שהלהקה היתה בשיאה,היו לה המון מעריצות...הם היו היסטרים. האלבום ה-1 זכה לאלבום זהב ומכר מעל 20000 עותקים. הם התפרקו וכל אחד יצא לדרך חדשה,ו-2 מחבריה אמיר פיי גוטמן ואייל שחר(כתב לשירי מימון את השקט שנשאר שזכה מקום 4 באירויזיון וגם כתב למורן קריתי את שקט שממש הצליח השנה) כל אחד עושה קריירה. ואני בטוחה שיש עוד כמה דברים שאני לא מודעת אליהם כי לא הייתי ממש מעריצה שלהם.

חשבתי שהתכוונת לגיים בוייז

אם התכוונת לגיים בוייז אז התגובה שלי תקפה...אם התכוונת להיי פייב אז את טועה=]

כמה צפוי!!!חבורת חקיינים!!

מההתחלה ידעתי שהם יתפרקו....בעיניי הם ניסו להיות אחד לאחד היי פייב,ההצלחה שהיי פייב גררה היתה מדהימה! אז יופי הם(הגיים בוייז) מתפרקים "בשיא"(עלאק)... להקות בנים יכולות לשרוד יופי,הם רק צריכים שירים יפים ולא כאלו שחוזרים על עצמם: אהבה,אהבה,אהבה.... .אם זה השיר:..תני לי סיבה(תני לי סיבה לעזוב ללא מילה) הזדמנות שניה(אם תתני לי הזדמנות שניה) השירים שלהם דומים כל כך..אני לא יודעת מה מספר השירים שלהם מרוב שכולם דומים אחד לשני.... הצלחה ללהקת בנים כמו שהיתה להיי פייב לא נראה שתהיה פה,הם היו מדהימים...ילדים בני 4 עד 20 + אהבו אותם....הם היו באמת משהו... זהו אני לא יוסיף עוד.....

אוייייש ששששש

הגיימבויז ממש לא חיקו את ההיי פייב , מי היה רוצה לחקות ת'היי פייב המתרוממים האלה? השירים של הגיימבויז פי אלףף יותר יפים והריקודים , לפחות הגיימבויז לא רקדו כמו חשפניות במועדון גייז , ! והשירים של ההיי פייב לא מגיעים לרמה של הגיימבויז ט'חחחחחחחחחחחחח "כן כן אני זוכרת שהייתי קטן איך שיגעתי את כולם " מה חשתם שהם יותר טובים מהגיימבויז ? הכי אחי לא !!!! תפנימו טוב טוב היי פייב מעפנים ! לא אכפת לי מה תגידו כי זה הכי לא מזיז לי ולא לאפ'חת שאוהבת את הגיימבויז ותומכת בהם ! הייתי חייבת להגיד את זה , וכל מה שכתבתי פה ? נ כ ו ן !!! יאלה בבבבייי

אע?

סרטים את אוכלת...היי פייב החזיקו יותר מהגיים בוייז,עשו יותר מהם,וגרפו יותר הצלחה ומעריצים מהם....אז אל תגידי לי מי יותר טוב.....

איי איי החזיקו כולה 3 שנים היי פייב ,

היה להם שירים של תינוקים , גם כן , חשו ת'צמם יודעים לרקוד ! חשו !

ה"כולה 3 שנים" כבר יותר מהגיים בוייז

וההצלחה שהם גרפו ומעריצים והאלבומים....זה כבר הוכחה להכל

כה משו כזה

לא ספרתי..התיחסתי למשפט שלה..... "כולה 3 שנים" זה כבר יותר מהגיים בוייז וזה לא מעט...4 עוד יותר טוב

YugiBoy

New member
למה לריב על טעם ועל ריח?

לא שתצליחו לשכנע אחת את השניה אי פעם... עדיף לא להתחיל.

למעלה