ע עדידוש יוסף New member 30/10/07 #49 חה .. חה .. תרשי לי לגחך , אני מעצבנת ? , בובה שלא תעלה לי הג'ננה ! כי עם עדי אלמוריש ? לא מתעסקים , ! אז תורידי פוזה ? , ומ-ה-ר !
חה .. חה .. תרשי לי לגחך , אני מעצבנת ? , בובה שלא תעלה לי הג'ננה ! כי עם עדי אלמוריש ? לא מתעסקים , ! אז תורידי פוזה ? , ומ-ה-ר !
ר רעות שטיינברג New member 31/10/07 #50 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול! יאללה יאללה לכי לישון כונפוש מפוקצת
ר רעות שטיינברג New member 29/10/07 #44 לא התכוונתי דווקא בפורום הזה היא מציפה בפורומים אחרים בקללות על מי שיורד עליהם והיא מגזימה כבר עם התגובות שלה. שתגן עליהם אבל עד להיי פייב.
לא התכוונתי דווקא בפורום הזה היא מציפה בפורומים אחרים בקללות על מי שיורד עליהם והיא מגזימה כבר עם התגובות שלה. שתגן עליהם אבל עד להיי פייב.
ש שתיקה אחרונה New member 2/11/07 #51 ../images/Emo60.gifלא שירשרתי אלייך,שירשרתי אלייה../images/Emo13.gif
ג ג ב ש ו ש New member 26/10/07 #9 זה באמת היה צפוי../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif ללהקות בנים לא כל כך הולך פה בארץ,במיוחד לא ללהקות בסגנון שלהם.
זה באמת היה צפוי../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif ללהקות בנים לא כל כך הולך פה בארץ,במיוחד לא ללהקות בסגנון שלהם.
S Sahar Sweet Girl New member 27/10/07 #15 תודה לאללללללללל שיעבדו יחיד. שלא יעבדו ביחד. לא הייתי מרוצה מזה... אם כל אחד יוציא למשל סינגל בנפרד. שניים סטטיסטית יצליחו בענק..
תודה לאללללללללל שיעבדו יחיד. שלא יעבדו ביחד. לא הייתי מרוצה מזה... אם כל אחד יוציא למשל סינגל בנפרד. שניים סטטיסטית יצליחו בענק..