אוי איזה כייף!

Stillwater

New member
אוי איזה כייף!

יש עוד אנשים בארץ ששומעים קאנטרי פופ טיפשי כמוני! אין כמעט אנשים בארץ שמכירים זמרי פופ עכשווים, במיוחד לא בעולם שממנו אני באה (רוק כבד לסוגיו וגווניו, שם תמיד לועגים לי!) איזה איפה אתם שומעים? אני מקשיבה המון לKISS COUNTRY. מכורה ל -kenny chesney & grace potte-you and taquilla Justin Moore - If Heaven Wasn't So Far Away (-:

היי! ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

איזה כיף לראות כאן פנים חדשות
אני רווית, סתם שתדעי. אני גרה כרגע בארה"ב אז מקבלת את מנת הקאנטרי שלי מרוב תחנות הקאנטרי האיזוריות ומ-CMT כמובן אבל בעיקר מכירה דברים חדשים כאן בפורום. השירים העכשיוים האהובים עליי הם Fake ID של ביג אנד ריץ' וגרטשן וילסון ו-Beautiful Maybe של מארלי סקוט. את שניהם תוכלי למצוא בשרשור למטה של סינגלים חדשים לקיץ. איזה אמני קאנטרי את אוהבת? אגב איך הגעת מרוק כבד לקאנטרי? מי הפך אותך?

Stillwater

New member
../images/Emo13.gifהיי

אז ככה, האמת שאני לא מבינה גדולה בקאנטרי, אבל יצא לי להכיר ולאהוב את זאק בראון בנד ולוק בראיין (אותם הכרתי לפני שנה וחצי באחת הנסיעות שלי לארה"ב ומאז התחלתי לשמוע קאנטרי). עכשיו אני מכירה קצת יותר, בלייק שלטון ג'סטין מור ועוד כמה דרך התחנת רדיו ויוטיוב. יש לי אח שגר בארה"ב וכל פעם שאני נוסעת לבקר אותו ואנחנו מטיילים אז אנחנו שומעים קאנטרי באוטו והתחלתי לשמוע קאנטרי בארץ כי זה כל פעם מזכיר לי את החופשות שלי בארה"ב ומשם כבר התאהבתי
וחוץ מזה, גדלתי במושב, בין טרקטורים ושטחים פתוחים, ככה שאני הרבה פעמים מזדהה עם שירי הרדנקים על הג'ון דיר והבירה
ולא התהפכתי, אני עדין נאמנה למוסיקה שגדלתי עליה ועדין הסגנון האהוב עלי, כנראה שמאז גיל 13 ועד היום (25)אז כנראה שגם לנצח, זה גראנג'

לא התכוונתי לזה שהפסקת לאהוב גארנג'

התהפכת הכוונה שצריך לעשות סוויטש ממש גדול לדעתי בשביל להתחיל לאהוב שני ז'אנרים כל כך מנוגדים. אני לא מאמינה שאפשר לנטוש ז'אנר שאוהבים. זה תמיד נשאר איתנו. לומדים לאהוב אחרים ולהתפתח עם הז'אנר שלנו אבל אף פעם לא מפסיקים לאהוב
את זאק בראון בנד אני לא ממש אוהבת אבל האחרים שציינת מעולים
מקווה לראות אותך כאן בהצשך בשרשורים נוספים

LeAnnDylan

Well-known member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

תמיד כיף לראות שאנחנו לא המוזרים היחידים בארץ שאוהבים קאנטרי. מההודעות שלך אני מבינה שאת מתחברת יותר לצד הגברי בקאנטרי. רובנו כאן מעדיפים את הצד השני אבל בניגוד ללפני שנה כשלא היינו שומעים גברים בכלל אני חושבת שהפורום החליט להתעשת קצת ולשמוע עוד דברים מעבר לכמה נקבות עצבניות
בכל אופן, כל עוד את אוהבת קאנטרי פופ את תמיד מוזמנת
אני באופן אישי לא ממש מקשיבה לתחנות קאנטרי למרות שאם כבר יוצא לי להאזין אז זה ל-Country Power Station לרוב אני מכירה אמנים חדשים לפי מצעדי הקאנטרי של GAC ו-CMT או באלבום החודשי Promo Only שמקבץ את כל הלהיטים שהולכים להיטחן ברדיו בחודש הבא. כרגע מכורה בעיקר ל-Fake ID שרווית ציינה ול-Don't Drink The Water של בראד פייזלי ובלייק שלטון. אבל השירים שאני מכורה אליהם משתנים כל שעתיים בערך...

Stillwater

New member
יש בזה משהו

אני תמיד מתחברת יותר לזמרים גברים, הם תמיד מרגשים אותי יותר, זמרות תמיד נשמעות לי מתבכיינות. אבל תאכלס, ככה אני גם בחיים, יש לי יותר חברים בנים מחברות בנות. דווקא אהבתי את band perry (אולי כי יש גם בנים? אבל בכל זאת, סולנית)

LeAnnDylan

Well-known member
דה בנד פרי טובים../images/Emo45.gif

האלבום שלהם הוא אחד המוצלחים שיצא לי להאזין לו השנה
וזה לא בגלל שלא שמעתי הרבה אלבומים אלא לצערי כי הרוב היו גרועים >< נקווה שהאלבומים של מירנדה, מרטינה וליאן ריימס שאמורים לצאת עד סוף השנה ישנו את 2011 ולטובה
בנות בקאנטרי אגב לא מתבכיינות. הן או סייקואיות או שיכורות. זו עובדה ידועה

Guncrazy

New member
את מתכוונת למירנדה למברט וגרטשן ווילסון

חוץ מהן השאר די מתבכיינות

LeAnnDylan

Well-known member
די נו

גם ליאן ומרטינה נהנות לשיר על ערבי בנות שתיה ושיכרות
זו רק קרי אנדרווד מתבכיינת. היא מוציאה לנו שם רע

Guncrazy

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

איזה כיף שהצטרפת
אני מקווה שהאנשים פה לא יפחידו אותך (יש להם נטיה שכזו) ושתרצי לבלות בחברתנו, אנחנו תמיד שמחים לקבל אנשים חדשים
חוץ מזה שאנשים חדשים עם טעם שונה זה תמיד נחמד. בזמן האחרון הפורום הזה הפך להיות פורום שאניה טווין ומרטינה מקברייד
לפניי כן הוא היה פורום ליטל ביג טאון ושוגרלנד. שינויים זה נחמד
אני אישית פחות מתחברת לקני צ'זני ואוהבת רק את Don't Blink שלו אבל ג'סטין מור הוא אחלה
הגברים האהובים עליי בז'אנר הם בלייק שלטון, בראד פייזלי וקית' אורבן שתמיד חשבתי שהם הבחירות הטבעיות של כולם אבל כנראה שלו
מעבר אליהם ליאן ריימס ומרטינה מקברייד הן הבחירות שלי
בכל אופן, אני שירלי, נעים מאוד
אולי תספרי לנו קצת על עצמך?

LeAnnDylan

Well-known member
מה רע בפורום מרטינה?../images/Emo3.gif

חוץ מזה שלא יפה להגיד עלינו מפחידים. אז מה אם אנחנו קצת שונים, אז אנחנו לא בני אדם
ואגב 'צזני. איך את לא אוהבת את היא חושבת שהטרקטור של סקסי??

Stillwater

New member
../images/Emo45.gif

בידיוק אני ואבא דיברנו אתמול על מוזיקת קאנטרי ועל זה שהם שרים בכזאת גאווה על הטרקטורים שלהם ועל השברולט שלהם. ואז הוא אמר שרק בארץ אין גאוות חקלאים כזאת!

LeAnnDylan

Well-known member
נכון!!

מה רע באיזה חקלאי שישיר שיר למטעי השסק שלו? אני חושבת ששירי טרקטורים יכולים להיות להיט בקרב ילדי המושב. אצלנו במושב הילדים בגן מתעלפים מהתרגשות כל פעם שהם רואים טרקטור (שתביני שזה כל איזה 5 דקות בערך
)

Guncrazy

New member
אין לי מושג מה זה השיר הזה בכלל

ובטח שבעד פורום מרטינה. זו הסיבה היחידה שאני נכנסת לפה בכלל

Stillwater

New member
../images/Emo13.gif

מה אני אספר? אני בת 25, סטודנטית, גרה בת"א. מחפשת קאובוי שרמנטי

Guncrazy

New member
כולנו מחפשות קאובוי שרמנטי../images/Emo8.gif

טוב אולי חוץ מדרורית. היא מחפשת קאוגירלית משמשית, מסתבר...

LeAnnDylan

Well-known member
שום דבר יקירה. אנחנו אוהבים אותך כפי שאת../images/Emo23.gif

למעלה