אוי איזה כייף!

blah blah story

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני אורית ואני מכורה לשאניה אבל אוהבת גם אחרים
אני אישית מתחברת יותר לזמרות בנות...אבל לאחרונה התחלתי לגלות את כישרונו של בלאק שלטון ואשמח להכיר עוד זמרים אז את מוזמנת לחלוק קישורים לשירים אהובים

dolytush

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני דרורית (לא מאמינה שאמרתי את זה), גם אני שמחה לראות משתמשים חדשים
אני שומעת בעיקר בתחנת רדיו שקוראים לה דילן
, ויוטיוב. אני מחוברת יותר לצד הנשי של הקאנטרי, למרות שלוק בריאן יכול לעשות לי את היום. תהני ותבואי לכתוב הרבה

dolytush

New member
דלילה את לא מאמינה מה קרה../images/Emo6.gif

אני פותחת לתומי את תיבת הדואר ואז אני רואה תחת שמך (מפאת אאוטינג לא אציין אותו פה), מכתב. אני פותחת את המכתב ובמכתב יש לינק( לכל מכתב לינק שונה( וכולם מובילים לפרסומת לויאגרה
.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo69.gif גם אני מקבלת מלא כאלה מאתמול

זה מה שאמרתי לך שהעיר אותי כל הלילה. בהתחלה זה היה אימייל אחד שהיה כתוב בו משהו כמו בלה בלה לצערנו הפריט שהזמנת לא קיים במלאי לכן זיכינו אותך על סך 19 דולר. ניסיתי לחשוב מה הזמנתי שעלה 19 דולר ולא הצלחתי לחשוב על שום דבר ולא ידעתי אם זה כי אני סנילית או כי זה סתם ג'אנק. בכל מקרה לא התייחסתי לזה. גם לא היה שום קישור באימייל הזה אז עזבתי את זה אבל מאז שפתחתי אותו אני מקבלת כל כמה שעות איזה התקפה של מיליון אימיילים עם אותו שולח. אני מסמנת את כולם כספאם אבל זה לא עוזר. מה צריך לעשות במקרה כזה? לשנות סיסמה?

Guncrazy

New member
את מזמינה באיביי?

יש שם וירוס שמסתובב. חשוב שתקפידי להזמין דרך משתמשים מאומתים ולא סתם כל מיני אנשים שלא מקושרים לאיביי. אם החשבון שלך שם מקושר לאימייל הנוכחי שלך זה יסביר את הספאם שאת מקבלת. שינוי סיסמה בהחלט יכול לסייע.

LeAnnDylan

Well-known member
אכן../images/Emo45.gif

אבל שיניתי סיסמה והגדרות וסו פאר זה עושה רושם שזה עובד.

LeAnnDylan

Well-known member
אוקיי שיניתי סיסמה

והכנסתי את הכתובת מייל ההיא לרשימת החסומים. תגידי לי אם את מקבלת עוד הודעות ספאם ממני. ואגב אם את רואה את השם שלי במייל זה אף פעם לא אני כי אני לא משתמשת במייל בכלל. אם ארצה לשלוח הודעה אעשה זאת או דרך המסרים בתפוז או דרך הפייסבוק.

X יו יו S

New member
חחח גם אני קבלתי מייל "ממנה"

אבל לא טרחתי לכנס לקישור לראות על מה מדובר כי לא הייתי בבית כמה ימים אז זה נראה לי לא רלוונטי נ.ב פגשתי מלצר מה זה מדהים בטבריה מבאס לי שאני אפגוש אותו שוב בקרוב

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif די נו ../images/Emo122.gif

אם זה כל כך מרגש עבורה אני אשלח לך מייל אמיתי. אגב, מאיפה בכלל יש לי אותך ברשימת תפוצה

X יו יו S

New member
../images/Emo7.gifכן תשלחי אחד אמיתי

המייל שלי זאת אותה כתובת של Vמסן נראה זה שלח לכל החברים שלך ממסן אגב היה רשום שלחת גם לNP16

Stillwater

New member
../images/Emo13.gifהיי..

הגעתי למסקנה שאני לא מכירה הרבה זמרות קאנטרי בגלל שהתחנה שאני מאזינה לה משמיעה בעיקר גברים
או שזה המצב בקאנטרי באופן כללי....

dolytush

New member
אז ברור שנעשה לך שרשור היכרות עם הזמרות

יהיה נורא כיף. אני לא יודעת אם זה בדיוק המצב בקאנטרי באופן כללי, הבנים אכן פופולריים מאוד אבל לזמרות גם יש חלק מאוד מאוד גדול.

LeAnnDylan

Well-known member
זה אכן המצב בקאנטרי לצערנו

לצערנו=לצערן של רוב בנות הפורום
אורית אבל הצליחה למצוא . תחנת רדיו שמשדרת רק נשים! אומנם לא חושבת שאת תתלהבי ממנה כמונו אבל כמו שדרורית אמרה, נשמח לעשות לך היכרות עם הפייבוריטיות שלנו, מי יודע, אולי תחבבי כמה. אם תוכלי לומר לנו מה ההעדפות שלך, נוכל להפנות אותך לכיוון המתאים. יותר קאנטרי? יותר פופ? יותר רוק? שירים קיצביים? בלדות? שירים עמוקים? שטחיים? אם תרצי שנעשה לך היכרות עם כמה אמניות/להקות מכל סגנון זה גם אפשרי ואז מה שתאהבי נוכל להפנות אותך לעוד אמנים בכיוון.

Guncrazy

New member
זה בהחלט המצב בקאנטרי

על כל זמרת אחת יש חמישה זמרים גברים. אומנם לא חסרות זמרות מצליחות אבל גם אם תסתכלי במצעדים אז רוב השירים שצועדים בכל זמן נתון הם של גברים.

למעלה