אוי דנה תמיד לך זה קורה..

RINAT1983

New member
אוי דנה תמיד לך זה קורה..

לא יודעת לאן לשרשר את התגובה... כזה בלאגן בפורום...סורי כמה זמן לא הייתי פה. תגובתי בעניין, אם כל הכבוד לדנה ויש כבוד אבל התנהגות של דנה היא קטנונית ואנטיפתית ובנאלית. לפעמים צריך לדעת להפסיד בכבוד במיוחד שמדובר בזמרת שנמצאת במון זמן בתעשייה. לא משנה מה קרה שם מאחורי הקלעים דנה הייתה צריכה להגיע (להשאיר את השטיקים שלה בבית) ולהופיע ולהראות מה ומי היא.. היה מועיל מבחינת היחסי ציבור. התגובתו של שי לאותו עורך,פשוט גועלית , מנהל אישי שמייצג זמרת בסדר גודל כזה יורד לרמה שלו ומשתמש במילים זולות. חבל שאחרי עבודה קשה זואת התוצאה.

את מדברת ממקום תמים ...

אם כבר יש מישהו מגעיל בכל הסיפור הזה הוא יואב קוטנר שבחר לסגור לדנה את הלדת בפנים אחרי עבודה קשה של חצי שנה ואחרי קליפים ראויים מהטובים שנעשו , במקום לתת קרדיט ומעט הערכה הוא בחר להמשיך בקו הזול והמכור מראש שלו ועוד להכפיש את דנה לעניי כל הצופים בטקס בשידור חי , אז מי שיוצא פה זול ונמוך זה יואב בטח שלא דנה ובטח שלא שי , אני הייתי עושה את אותו הדבר, לא רוצים אותי לא צריך , שיהיה לך ברור שדנה הייתה מרימה להם את כל הטקס זה הפסד שלהם הרבה יותר מהפסד שלה כי דנה תמיד תזכר כמנצחת השנה ....

RINAT1983

New member
אני באה

ממקום אובקטיבי.... יש דרך וסגנון להתבטאות !!!!!!!! גם אם קונטר "סגר דלת" ,דווקא דנה הייתה צריכה להגיע... אני לא רואה איפה הוא סגר לה את הדלת, היא הייתה אמורה להופיע בארוע, הקליפים שלה מוקרנים בערוץ יותר מכל קליפים אחרים. זה שהוא בחר לא להכניס את הקליפ זו זכותו ודעתו וצריך לכבד זאת בתור אדם מתורבת ואינטלגנט ולא ליצור פרובקציות.

הדברים לא בדיוק עובדים ככה ../images/Emo13.gif

יואב קוטנר מהתחלה לא פרגן לדנה , כולנו זוכרים את הביקורת הזוועתית שלו לקליפ לאב בוי ולשיר , לרגע הוא לא דיבר ממקום מכובד ומקצועי הוא אפילו לקח את זה למקום האישי , למרות שהקליפ מאוד הצליח וזכה להמון הערכה במדיה . מאז הוציאה דנה עוד 2 קליפים מרהיבים ואיכותיים , ועבדה קשה יותר מכל זמרת אחרת בתעשייה . לא להעניק לה מועמדות זה בהחלט נבזי וראוי לגנאי , נכון שזכותו וחבל שהוא לא בא ממקום אוביקטיבי , הוא נתן למי שהוא רוצה ואוהב פרסים , זו גם זכותו ? למה לא לתת לעם לשפוט ? למה לא לתת לקהל להחליט ? למה כל כך קשה להיות אמיתי ? וגם אם דנה מהמקום האישי שלה בחרה לא להגיע , זו גם זכותה בדיוק כמו שזה זכותו , לעלות על הבמה ולדבר אליה כמו שהוא דיבר זה מכוער וזה ממשיך להראות שהוא בא ממקום אישי, חוסר הכבוד ההערכה שלו ושל הערות כלפי דנה ראוי לגנאי וכלל לא הגיע להם שדנה תגיע .

RINAT1983 -----את פשוט לא מבינה..

גם בעיניי זה דיי תמים, התגובה שלך.. תסתכלי רגע ממבט אישי שלך, ותגידי בבקשה, מי לדעתך הזמרת שבאמת הייתה הכי משמעותית השנה? מי הזמרת שהכי הצליחה בתחנות הרדיו? מי עשתה הקליפים הכי צבעוניים ששודרו במקום רדוד כמו ערוץ 24?? מי עשתה אלבום הכי יפה השנה? האאא??? ולבסוף, מי היא הדמות הכי צבעונית והכי מעניינת הייתה לך השנה? ואם אחרי זה, את חושבת שבאמת לא היה מגיע לדנה לזכות לפחות בתואר 1, אז כנראה שאת צודקת. This is IT !

RINAT1983

New member
חמוד

הפילוסופיה שלך תמימה, לפי התגובה... ואתה טועה במה שאתה חושב, מירי זכתה כי היא גם הייתה דבר החם השנה, הייתה מקום ראשון בכל המצעדים, ואל תגידו שזה היה מכור כי להזכירכם שהצופים הם אלו שבחרו, פשוט יש לה יותר קהל, פילוחי אוכלוסיה, אם אנשי תעשיית מוזיקה יהיו אלו שקובעים ובוחרים אז זה היה ניראה אחרת.

lee 86

New member
סוף סוף קול אחד שפוי נשמע בפורום הזה!

רינת, אני מסכים איתך בכל מילה ומילה! מה גם שדנה יצאה עוד יותר רע כשהופיעה אתמול במועדון בנמל ת"א ובמקביל הוציאה הודעה רשמית מטעמה שהיא חולה ולכן לא תגיע... לי כל הסיפור הזה מריח לא טוב... ואי אפשר להתעלם מכך שבכל פעם שדנה כבר עולה על הגל היא זו "ששמה לעצמה רגליים" בדרך לפסגה האמיתית. פשוט חבל!

TheMashMash

New member
צודק. צודקת. ערוץ 24 מתחיל בנקמה.

הורידו אותה מ TOP 10 / מרשימת הקליפים שלה. אין לאב בוי אין את מוכנה יותר שם... לא סרט הודי... עכשיו "התקשורת לא מחכה בפינה"

כל-כך לא נעים.

מה קרה מאתמול להיום, שמתם לב? כאילו שלא קרה כלום, אבל אני מרגיש שהולכים להיכנס בדנה בכל הכח ! יאא זה אפילו מפחיד לחשוב ! הורידו את דנה אינטרנשיונל מהערוץ הקליפים הישראלי ! אתם קולטים את זה? וואי וואי ...מה באמת יקרה שנה-שנתיים הבאות לקראת הדיסק החדש שתוציא? הרי אם הכל קורה עכשיו נגדה זה יכול להחמיר בצורה לא נורמאלית. גם ככה תופסים אותה בכל פינה וכותבים על כל מהומה, רק כדי שדנה תהיה בכותרת רכילות מגעילה ! שיט ! שיט ! חברים, יש לי תחושה ש"סוף העולם מתקרב" ! ושתדעו לכם, זאת לא הייתה ההרגשה עד עכשיו מהבוקר. אני לקחתי את הכל בצורה הכי קלילה, אבל אחרי מה שכותבים פה כמעט בכל היום. אני מתחיל לחשוש שמה הולך להיות לקריירה של דנה.

מיקמיק17

New member
מצטרף...

עד היום בערב גם לקחתי את זה בצורה קלילה וצידדתי בדנה וככל שעובר הזמן ולפי התגובות אני מתחיל לחשוב שבאמת הייתה דנה צריכה להגיע כדי למנוע את הבלאגן הזה. אבל עכשיו אחרי מה שקרה בערוץ 24 יש לי תחושה לא טובה, מין פחד כזה שזהו, דנה תיעלם
. וואוייי וואיי אני מה זה מקווה שזה יסתדר והמנהל החדש יעשה חושבים וישים את הקליפים.

שני23889

New member
איזה פרופורציות? מה אתה אדיש?

עד שסופסוף היא באמת באמת הצליחה לחדור לקוצנזוס באמת וכל אחד זימזם והכיר ואהב תלהיטים החדשים עכשיו הכל יחזור לתקופת השקט והחוסר פרגו,עד שקרה משהו טוב סופסוף יואווווווו תחשבו שזה טקס עמ"י ה4,וב4 הטקסים בחיים דנה לא הייתה מעומדת ואפילו לא מוזכרת והשנה עם כ"כ הרבה קטגויות לפחות את זה היא הייתה צריכה להעריך לא יודעת מה איתכם אבל לי יש הרגשה רעה ואני רואה שגם לעוד הרבה פה,ובצדק!!! לדעתי שתיתן איזה ראיון טלוויזיוני מול קוטנר ושיסגרו תנושא בהתנצלויות הדדיות,קצת פאלש אף פעם לא הזיק לאף אחד,להפך רק תרם

רק שבראיון דנה לא תקום ותגיד:

"מר' קטנר,חמודה שלללייייי. אני שומעת מכל מקום שאת מרכלתתתתתת... אם את רוצה שאני לא אגיד לאנשים למה לא הגעתי לטקס, חמודהההההה.. אז אני אומררר בפפפההה מלאאא, חמודההההה...מה דעתתתתיייי... אז לא כדי להסתכסך, ולא מדברים מאחורי הגב, כי הומופוב ודנה נפגשים סוף סוף"......חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחח גיא הרגת אותי ../images/Emo6.gif

חחחחחחח , יאללה שדנה תקום כבר לתיקשורת ותגיד את דעתה על טקס פרסי העמ"י למה היא לא הופיעה , עכשיו היא חייבת להתראיין באיזו תוכנית - פשוט חייבת

מישהו ראה את מושיקו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מישהו ראה את עיקבותיו? איפה הוא נעלם לנו...

TheMashMash

New member
מחזק.

די לומר "דנה צודקת" על כל דבר. די להגיד "מתנכלים לה" "מחפשים אותה" "לא מפרגנים לה" תפסיקו לצאת בסיסמאות כאלה. פרופורציות?! אדישות ואטימות ומעט טיפשות... זה מה שאני רואה. אתם לא חוששים לקריירה שלה? אני כן... רבים כאן כן. די כל הזמן להצדיק , לפעמים יש לבקר.

למעלה