אוי דנה תמיד לך זה קורה..

כרגיל דנה דופקת את הקריירה של עצמה!!!

היא עשתה את זה אחרי האירוויזיון וגם עכשיו!!! ושלא תטעו אני חולה על דנה מהיום שהיא יצאה אבל היא ובמיוחד שי כרם עושים תמידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד החלטות שגויות וזו הבעיה הכי גדולה של דנה ובגלל זה היא תמיד תמיד תגיע לאותה הנקודה!!! ובטח כרגיל ימחקו את התגובה כי זה פורום רישמי ובלה בלה בלה ומי שמחליט פה עיוור מרוב אהבה לדנה!!!

nerod 72

New member
שני, הכוונה לפרופורציות ...

התכוונתי שהיו כאלה שאמרו "זהו הקריירה שלה נגמרה" וכו' ולזה התכוונתי תקבלו פרופורציות, כאילו בלי ערוץ 24 דנה לא מצליחה וכאילו שהם בנו אותה והם תרמו להצלחה שלה...

לפי מה שהבנתי מחברים תיכנסו

ערוץ 24 יצא אתמול והיום עם ראש לרצפה ובימים הקרובים הרבה אנשים בתוך הערוץ יצתרכו לתת הסברים על ההתנהלות הדוחה בתוך הערוץ ציפור לחשה לי שנעשים מגעים עם הד ארצי וערוץ 24 ,להד ארצי יש שורה ארוכה של זמרים בתוך ערוץ 24 עכשיו הסיכסוך הוא לא עם דנה אינטרנשיונל ניפתחה עוד זירה הד ארצי מול ערוץ 24 דנה חתומה בהד ארצי ,והד ארצי מחוייב לקדם את דנה לא יתכן שערוץ 24 יחרים גם את הד ארצי.

אם הכל אכן ככה, אז אין מה לדאוג בכלל...

שהד ארצי יתחילו להזיז עניינים, ויפעל ! העימות באמת מוגזם להיות עם דנה (זמרת), ולא עם מפיקי ועובדי הערוץ וכל המטומטמים שם שעושים החלטות לפי דעה אישית, ולא בכללים של הצבעות הקהל !

וואי ומה הכי טוב יהיה ? ש.....

הלוואי שהד ארצי יאיימו עליהם שיחזירו את דנה ושאם לא הם ייקחו להם את הקליפים של עידן יניב כי ערוץ 24 מחזיק הרבה מעידן יניב, הרבבבבבה.. ומה עם פורום עידן יניב? הם גם אמורים להתלונן,הרי הקליפ סרט הודי כלול גם אותו להזכירם הם החרימו בחלקית גם את עידן..

ברור הד ארצי חתום עם דנה

לא רק שדנה מחוייבת להד ארצי הד ארצי מחויב לקדם את דנה אינטרנשיונל זה אומר שבחתימה על ההסכם בניהם דנה מקליטה אלבום ובזה לא ניגמר הד ארצי מחוייב להפיק שוב אלבום לדנה,איך יקדמו את האלבום הבא ערוץ 24 חתום עם הד ארצי על חוזים בקיצור עכשיו היריות לא רק לכיוון דנה הם גם נגד הד ארצי שבעצם ערוץ 24 חי ומתקיים מהד ארצי

ערב טוב עכשיו התעוררתי ואני שומעת ש..........

ניפתחה חזית שניה הד ארצי מול ערוץ 24 יופי יופי כבר נישמע מעניין איך לא חשבנו על זה אימאאאאאאאאא דנה ההורסת נכון ווואוו מה עם עידן יניב ?ברגע שהחרימו את "סרט הודי" ואת דנה זה אומר שמחרימים את עידן יניב

עוד דבר

שרית חדד לא הייתה אמורה לקבל שום פרס,אבל אבי גואטה נאבק על שרית חדד הרי הוא מאכיל את ערוץ 24 יואב כאן התקפל וברגע האחרון עשה טובה לשרית חדד ונתן לה פרס פיצוי יש עוד חזית לא רק ערוץ 24 מול דנה גם מול שרית חדד שבעצם שניהם היו אמורות לצאת עם פרסים ,שרית חדד גם ידעה שאין לה שום סיכוי ולכן היא לא הגיעה רק שיואב קוטנר הבין כמה נזק הוא עושה לערוץ 24 וברגע האחרון נתן לשרית פרס נחומים מקום 2

שני23889

New member
הד ארצי או לא הד ארצי יש עובדה אחת בינתיים

והיא שהחרימו את דנה והעיפו תקליפים של וכל זכר ממנה לקיבינימט וזה מה שמשנה!

וואו, באמת, מה קרה לך היום???

את היסטרית מתמיד ! מאז הפרשה שלך עם ליעוז (LEE) לא היית ככה..חחחח יאללה, אני סיימתי כאן את השידור משדרות. שיהיה לכולם לילה שקט וחלומות נעימים. תחלמו שדנה זכתה ב VMA חחח לילה טוב ! גיא

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifחמודים, זה היה די ברור

ידעתי שזה עניין של זמן. וברור שאו שזה ישכח וירגע, או שיתגבר ויתפוצץ בסוף.

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifהכל מאללה

אם יתפוצץ אז יתפוצץ. זה מה יש. מה תעשו, תלכו להרביץ לקוטנר?

שני אני מבינה את ההיסטריה שלך

אני נמצאת בדיוק באותו מצב שלך,כל היום אני בוכה שומעת שירים של דנה ופיתאום הכל מקבל משמעות אחרת כאילו כל השירים שלה ניכתבו ליום המחורבן הזה

שלום לכולם

מה שלומכם? הורידו את הקליפים של דנה מערוץ 24 וזה לא סוף העולם,בעבר קרה אותו הדבר עם מאיה בוסקילה אני מחפשת את הכתבה ולא מוצאת,בסופו של דבר ערוץ 24 הוא זה שחיזר אחרי מאיה בוסקילה אל תישכחו שאחרי כל זמר יש חוזים וחברות תקליטים במיקרה הזה הד ארצי הוא שעומד אחרי דנה אינטרנשיונל דנה היא נכס להד ארצי בימיוחד אחרי כל הפאקין של ריטה ורמי קלינשטיין.ערוץ 24 לא יכול נגד הד ארצי הד ארצי יכל להשבית את ערוץ 24 תוך שעה נותן הוראה ואף קליפ לא יושמע בערוץ בואו נחכה לחדשות טובות רק אין מי שמאיר לנו את האור בקצה המינהרה איך בשעות קשות כאלה אין מי שינהל את הפורום וישלח לנו תשובה לכל השאלות

למעלה