אוי ואבוי הקליפ רק אתה נפסל לשידור

omribrz

New member
אוי ואבוי הקליפ רק אתה נפסל לשידור

בידיעות אחרונות עמוד אחרון יש תמונה מהקליפ וכתוב שהקליפ ממסוחר מידי והנה מה שכתוב: ערוץ המוזיקה 24 פסל לשידור את הקליפ המושקע של "רק אתה" הנימוק: הקליפ ממוסחר מידי לטענת ראשי עוץ 24 ניתן בקליפ פרסום בולט לרשת "שקם אלקטריק" וגם "פלאפון" זוכה לפירסום באמצעות מכשירי סלולר הניראים במהלך השיר בקליפ מגלמת שרית חדד לוחמת נגד טרוריסטים הוא צולם ברומניה ובין השאר משתתפים בו לוחמים אמיתיים מיחדות המשמר של הנשיא זה בעמוד ידיעות אחרונות האחרון

מהההה???? לא נכווןןןן!!!!! :(

זה ממש לא פייר

אני ראיתי את הכתבה ב-6 בבוקר... למי שלא ידע אני עובדת בידיעות... וקיבלתי זעזוע מהכבת זה ממש אבל ממש לא פייר!!!

מושיק20

New member
הטרנד "האופנתי" חזר.....

מהאלבום "רק אהבה תביא אהבה" עיני המבקרים צדו את שרית חדד והתחילו לשפוט אותה על כל צעד שהיא עושה/עשתה. חשבתי לתומי שאחרי האלבום ה-כל הכך מושקע "חגיגה", החיבה שהיתה לשרית חדד בקרב המבקרים תחזור. מסתבר שטעיתי
לא משנה מה שרית תעשה ומה לא... הם ימשיכו לקטול אותה ברשעות ובחוסר צדק- כמו שבחו"ל קוטלים את מדונה בשנתיים האחרונות
רואים זאת במיוחד בשבוע זה, שהיה אמור להיות לחגיגה גדולה. צרי העין מנסים לחבל בשמחה. אתמול הכתב עמוס אורן השליך לעיתון כתבה מופרחת וניסה להוציא את ההפקה של שרית שקרנים על אף שהוא קיבל לידיו מכתב מאקו"ם שהמכירות של שרית הם חוקיות- עמוס לא הסתפק, ושיחרר כתבה פלצנית במיוחד
היום, ערוץ 24 פוסל את הקליפ: "רק אתה"- קליפ שהעלות שלו שווה יותר מכל הערוץ. אם את רוני הם שידרו שכל הקליפ שלה (סוד) זה פרסומת לבגדי ים, בורגראנץ' ופלאפון הם יכולים גם לשדר את "רק אתה".

תמיר232

New member
מושיק איפה הכתבה פורסמה?

אני לא מבין אותם בקליפ לא ראיתי משהו שקשור לשקם אלקטריק זה היה ברור שיחפשו משהו אצלך שרית אם זה אשמצות וכל הרכוליות השנה לא היה על מה לדבר אז מצאו דרך הקליפ

לא נכוןןןןן../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifאוףףףף!!!

ערוץ 24 האליו גם כן. רק מחפשים איפו לא לשדר קליפים. בנתיים הקליפ "רק אתה" הכי הכי יפה ממה שיש להם בערוץ. אוףףףףף שימותו ערוץ 24 כלבים בני כלבים!!! שיחזירו תקליפ מהר. כולם מקנאים משרית. רכיליות של היום הולדת עכשיו קליפ מה ניסגר איתם. שרית חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך "רק אתה" קליפ ענק!!!

oneheart1

New member
שמעו

אני לא חושבת שיש משהו אישי נגד שרית. אם שקלו לא לשדר את הקליפ זה מסיבות אובייקטיביות לחלוטין. אז אל תיקחו את זה אישית. ההיפך,תמשיכו להעריץ אותה,ולבוא להופעות,ולקנות את האלבומים. הרי זה מה שחשוב-הקהל! אז עזבו שטויות. כולה קליפ. היא בטח תוציא עוד... נכון שההפקה עלתה הון תועפות וזה אבל כפרה על הכסף... ולגבי רוני,אז נכון שהיו פרסומות סמויות וזה באמת מרגיז,אבל לעומת שרית שכבר ותיקה לרוני אין את זה, ושידרו את הקליפ מהסיבה של לתת לה דחיפה... זה הכל. שלא יגידו יש זמרת ולא מראים אותה.... זה לא קשור לפרוטקציות/אפליות.

תמיר232

New member
אני לא מבין על מה את מדברת ילדה ?

מישהו דיבר על להפסיק להעריץ פשוט אנחנו לא חושבים שהם צודקים בקשר לקליפ הקליפ הזה הושקע המון ואין שם שום דבר לפירסומות כמו שהם טוענים ואם מראים את הפלא של שרית זה לא אומר שהיא משדרת שם פירסומת לאיזה חברה כל שהיא.

oneheart1

New member
אמרתי בכלליות

זה אתה שלא הבנת.הגבתי בעצם לכך שאתם אומרים שלא שידרו את הקליפ בגלל מה שהיא עשתה. יכול להיות שבסוף ישדרו את הקליפ אבל יורידו את הפרסומות. אני מצטערת שיצא ככה.

דודו טל

New member
אולי הגיע הזמן שתפסיקו להיות

פאסיביים כל כך ותנקטו יוזמה.. אתם מעריצים של שרית? מפריע לכם שהקליפ לא ישודר כי הוא נפסל? בואו נאתאגד כולנו ונשלח מיילים לקברניטי ערוץ 24 עד שהם יבינו שזו החלטה ממש מטומטמת מי שמעוניין שלתף פעולה תשרשרו לפה הודעות ונתחיל להפיץ מיילים במהירות בנושא!

tvshow2004

New member
לצערי כול כך נכון וכול כך כואב

רצוי שמעריצים יתחלו להגיב יותר בחריפות שרית לא יוכלה להגיב בשביל עצמה תחשבו על זה

חן ס

New member
דודו צודק אני מתנדבת לכתוב מכתב

לגורמים המתאימים אני יכתוב אותו בערב שאני יחזור מהעבודה מי שרוצה מוזמן לעזור

כנסו

ברור שישדרו את הקליפ.. רק יעשו טישטושים.....! המטרה פה הייתה: לעשות פירסום לקליפ...ושיהיה עליו בכל העיתונים.זה הכל. בידיוק כמו שרוני עשתה בקליפים שלה...את כולם פסלו..כתבו על זה בכל העיתונים...ואחרי שבוע הקליפ יצא עם טישטושים...!

למעלה