אוי ואבוי הקליפ רק אתה נפסל לשידור

דודו טל

New member
זאת התוכנית- הקשיבו הקשיבו

אז ככה, כדי שנביע מחאה בצורה רצינית אני מבקש מכל אחד ואחת מכן שאכפת לו משרית ורוצה לראות את הקליפ על המסיכם של 24 לכתוב מכתב מחאה תעבירו אותו למייל שלי ואני אצרף את כל המכתבים למייל עאנק אחד שיגיע לקברניטי עוץ 24 ואולי אפילו לעיתונות. המייל שלי הוא [email protected] המסנג'ר שלי למי שרוצה - [email protected]

כנסו

אין טעם שתעשו את כל זה..! באמת שאין טעם..! הקליפ יצא....זה ברור שהוא יצא..אבל בכמה ימים אחרי המועד המתוכנן... סה"כ יהיה טישטוש על הסמלים של SK ושקם אלקטריק..! זה הכללל!

Mini מור

New member
רגע איציק

ראיית שהיא כתוב SK אבל איפה היה כתוב שקם אלקטריק??

חן ס

New member
סבבה איציק אתה רוצה אל תעשה אנחנו

רוצים אז ביי... דודו אני ישלח לך בערב מייל ממני שרית חדד לעתיד ילדינו!!!! רק שרית תביא שלום! כפרותתתתתתתתתתתתתתתתת

כנסי מיני מור...

שהראו מסך מחשב או מסך טלויזיה.... ככה זה היה: -------------------- - - - - - - - - - - -------------------- שקם אלקטריק (בענק) אין לי מושג איך לא ראיתם את זה..

מושיק20

New member
צעד חכם../images/Emo70.gif

הגיע הזמן שהמעריצים באמת ינקטו צעד ויתמכו בשרית גם ברגעים לא הכי טובים שבהם מנסים מבקרים מרושעים, כעמוס אורן וקברנטי ערוץ 24 להכשיל את צעדי הכוכבת
ולאיציק, זה שהערוץ ישדר את הקליפ בסוף אחרי שהוא יעבור עריכה מחודשת, זה לא הפויינט. מה שחשוב פה זה להראות את המחאה שיבינו שהם מאבדים קהל. גם ככה הרייטינג של הערוץ לא בשמים. וכמו שבMTV שזאת רשת ענק, משדרים קליפים עם פרסומות סמויות, גם בערוץ 24 זה לא אמור להיות כזה מפריע. תפקיד הערוץ לשדר את מה שהקהל אוהב.

tvshow2004

New member
בדיוק להגיב לכתבות ולתמוך בשרית

ולתמוך בשרית כדי שירגשו שלשרית יש גב.תתחלו להגיב לכתבות להשמצות שבכול האתרים אחרת עם כול הכבוד זה נראה שמעריצים נטשו את שרית תחשבו הגנה לתת לשרית גם בתקופות יש קשות ולקפיד להצביע למצעדים זה לא סוד שמנסים להפיל את שרית אז קדימה

Music4Life

New member
דוד רעיון מצוין...

אני לא בעד הפגנה של ילדים מטומטמים (סליחה על המילים) אני חושבת שדרך יותר מתורבתת לעשות את זה היא ע"י מייל באמת של מחאה. אז רעיון טוב דודו, ולי אישית אכפת מאד משרית ואני כועסת על ההחלטה להשבית את הקליפ שלה (למה מה קרה?!) ואני אכתוב מייל ואשלח לך. ומקווה שכל האחרים יעשו את זה גם! חשבתי על הרעיון הזה כבר האמת...

Music4Life

New member
טוב אנשים תענו לי רגע - מי בעד ../images/Emo35.gif

מי בעד הרעיון של דודו, לכתוב מייל ולשלוח לדוד לאי מייל?? ואל תגידי שאתם לא טובים בזה, או שאתם לא יודעים לכתוב או משהו כזה כמו כל פעם
תעשו את זה ותתמכו בשרית!! מי בעד? שיתן סימן, עכשיו!

למעלה