אוי ואבוי...

LordNor

New member
למה אתה מספר לה את כל זה באנגלית?

ואני מכיר את המשפט "מה שאתה לא יכול לשמוע אתה יכול לראות" ונדמה לי שגם כולם מכירים.... ונחמד שסיפרת קצת מה קורה איתך... אני גם לומד ספרדית במקביל לאנגלית....

BlueMind

New member
כי רציתי להעביר לה מסר סמוי ...

שמה שהיא לא יכולה לשמוע היא יכולה לראות... נכון שכולם מכירים את זה אבל לא תמיד משתמשים בזה בתבונה. יפה שאתה לומד ספרדית ... זה מבטיח לך שתוכל להתחיל עם בנות בספרד וחצי מהיבשת האמריקאית.

LordNor

New member
תודה על המחמאה אחי, אבל זה לא בשביל

זה... אני לומד את זה בשביל לדבר עם חברים בדרום אמריקה... מי שמלמד אותי את השפה זה חבר שלי... ואפשר לומר שלומדים יותר מהר..

BlueMind

New member
אתה לא תאמין אבל כולם אומרים

לי שיש לי מבטא דרום אמריקאי טיפוסי למרות שלעולם לא הייתי שם. כנראה שאיזה "עיוות" במכשיר שמיעה גרם לי למבטא שכזה. מעניין אם גם לאחרים זה קורה. גרתי שנה עם שני סטודנטים מאקוודור וממקסיקו והם היו בטוחים שאני משלהם כי כאשר דיברתי אתם אנגלית היה לי מבטא די דומה לשלהם. כל פעם שאני פותח את פי אנשים בטוחים שאני מדרום אמריקה למרות שאני בכלל ייקי. שמע ,אל תזנח את הבנות סתם ככה. יש שם בחורות יפות להדהים שלא אתפלא אם לא תרצה בכלל לחזור לארצנו הקנטונת. אחד מאותם סטודנטים השאיר לי פוסטר של יפהפייה דרום אמריקאית למזכרת שגורם ללא מעט בחורים להתעכב אצלי בחדר יתר על מידה...

hubk !!ֱ

New member
אני יודע ספרדית

השפה ספרדית הכי יפה בעולם אבל הכי חשוב זה אנגלית והכי שפה יפה בעולם היא ספרדית אני יודע קצת ספרדית בגלל שמשפחתי יודעים ספרדית אז קצת גם אני יודע ספרדית זה מעניין מאוד, אני לא יודע לכתוב ספרדית אני רק יודע לדבר ספרדית קצת ספרדית לא הרבה

LordNor

New member
ואני יודע גם איך נראות דרום

אמריקאיות...זה לא משהו משהו... בקשר למבטא יכול להיות שאתה צודק... אני לא מבין בזה אישית... אבל אני מודה בזה שספרדית זה שפה קשה יותר מאנגלית... כי אתה נאלץ להשתמש ביותר מילים... וזה ארוך... אני אתן לך דוגמא בספרדית: como estas mi hermano? שזה, מה המצב אחי , בעברית ובאנגלית אומרים : how r u בספרדית אתה נאלץ תמיד להוסיף עוד מילה...

BlueMind

New member
אכן ארוך... אבל נשמע טוב.

טוב אני הולך לבצע הרצה רצינית של תוכנית שכתבתי שזה עתה אז buenas noches ,me amigo

מסכימה אבל לא עם כל דבר

רגע רגע.. מה רע בבחורות ישראליות?
ואולי אתה צודק בקשר למבטא, כי אצלי לפעמים חושבים שאני אמרקאית, לפי המבטא ולפי המראה. מוזר...
ואני אוהבת ספרדית אני לומדת מטלנובלות ספרדית ויש לי מילון קטן כזה שאני עשיתי ששם כל המילים שלמדתי בעצמי..
דינושוש

דוריאן

New member
לא צריך

לקנא עכשיו בערוץ 4 היו סרטים יותר פסיכיים ממה שהוא כתב

BlueMind

New member
ומה טוב בבחורות ישראליות? ../images/Emo8.gif

יש כאלה ויש כאלה... בהצלחה עם לימודי ספרדית... תמיד טוב לדעת שפה או שתיים נוספות. ופליז... להפסיק לראות טלנובלות... יש דברים יותר מעניינים להתעסק בהם בגילך.

LordNor

New member
בהצלחה בלימודי הספרדית... רק שתדעי

שזה יהיה קשה ללמוד... אי אפשר ללמוד רק ממילים.. ואז להרכיב משפט ממילים.... אם את רוצה לדעת ברצינות.. בשביל זה קיים שיעורים פרטים..

המרחפת

New member
יש לכם בדירה הרבה פוסטרים שגורמים

לבחורים להתעכב יתר על המידה בחדר בו הם מצויים באותו רגע. לגבי מבטאים, או שלמורה שלימדה אותך אנגלית היו השפעות דרום אמריקאיות, או שזה באמת עיוות במכשיר. אז מה, לי אורמים שיש לי מבטא בריטי... ד"א, אתה יודע מה זה יקה?

BlueMind

New member
כן בטח...

יקה (או ייקי כמו שאני מעדיף לומר..) זה מישהו ממוצא גרמני-אוסטרי. אמנם יש לזה עוד פירוש לא מחמיא במיוחד אבל לא לזה התכוונתי. מזלי שיובל לא קורא את אשר כתבת. יש לך מושג כמה זמן לקח לי לשכנע אותו שהייתי הכי בסדר שבעולם? בכל אופן אותן פוסטרים אינם שלי והם נתלו הרבה לפני שהגעתי. כן... מבטא בריטי ממש מתאים לך.

דוריאן

New member
משהו

על ייקים: אחד סיפר בדיחה לחבר שלו והחבר שלו מת מצחוק. הגיעו אמבולנס, חברה קדישא, משטרה. בלגן. בסוף לקחו אותו למשפט. במשפט שואל אותו השופט מה קרה, והוא עונה לשופט שסיפר בדיחה לחבר שלו והחבר מת מצחוק. אומר לו השופט: "ספר לי את הבדיחה". אומר לו המישהו הזה שיוציא את כולם מהאולם. השופט מסכים ומורה לכולם לצאת מהאולם. כולם יוצאים והוא מספר לו את הבדיחה. השופט מת מצחוק. אבל האולם לא היה ריק לגמרי. התחבא שם יקה אחד שרצה לשמוע את הבדיחה. אחרי שבוע היקה מת מצחוק.

למעלה