אוי ויי

QueenOfMagic

New member
אוי ויי

לא הגבתי לאף אחת מן התגובות כי זה פשוט "מאוחר" מדי לטעמי להגיב. במיוחד כי הדיון נעשה אחרי שלא יכלתי להגיב. יום אחרי התגובה שלי פגע ברק בביתי ונשרף לי המחשב רק היום קיבלתי את החדש. אני מצטערת אם פגעתי במישהי אבל הכוונה שלי היתה אולי הילדים של מי שלא יהיו לא רעים אבל יש להם חברים שעלולים להשפיע עליהם. ומה שאני כתבתי בכרטיס שלי זה בדיחה אך כנראה שאף אחד לא קולט אותה אז אני שוקלת ברצינות להסירה כי אנשים אוהבים לקחת את מה שאני כותבת לאיך שבא להם. אני חונכתי לאהוב בעלי חיים ולעשות למענם כל מה שאוכל כדי להטיבם. אני לא אדם רע, אבל החיים לימדו אותי שלהיות טובה זה פשוט לא משתלם... אני טובה למי שטוב אליי ואני רעה למי שרע אליי... ואמיר תנחומי על הניתוח שלא יעשו לך... אבל אני מכירה קליניקה שיעשו לך את זה אם תשלם ודיי הרבה. אז אם אתה מעוניין פנה אליי לפרטי.

עינת12

New member
קוויני ../images/Emo24.gif העיקר שאת בסדר

מפחיד הברק! מזל שלא קרה לך כלום. וקוויני, בקשר לכרטיס האישי - אם בא לך לשנות את הכיתוב, בסדר. אם את עושה את זה רק בגלל מה שאחרים חושבים/מסיקים מזה - פשוט נפנפי להם לשלום. הם לא שווים את זה. ושוב - איזה מזל שאת בסדר!

QueenOfMagic

New member
אם היית יודעת עד כמה גרוע היה העסק

היית משתגעת...באתי לחדר מוצף מים כברק שרף את המחשב. האזעקה בבית נשרפה, כולל דימרים בבית. שלא לדבר על שאר דברים ממש נחמדים שקרו בסופה שהיתה. אבל באמת שעכשיו הכל בסדר.. עכשיו אני רק מגינה על המחשב החדש שלי. בכך שאני מוציאה את התקע של המחשב כדי שלא יקרה דבר כזה שוב...זה ממש מסריח.

עינת12

New member
אלוהים אדירים קוויני!

איזה מזל שאת כאן ובסדר! ברק ומים! מעלה פחדים איומים. היית בבית כשזה קרה?

QueenOfMagic

New member
לא..אבל הוריי כן

השכן הזעיק משטרה כי חשב שקרה לנו משהו רע... אני רק חזרתי הביתה להרס...אבל לא הרגשתי חסר נוראי ללא מחשב.

עינת12

New member
רק מקווה שהם לא היו בתוך המים...

הם בסדר? וגברתי הנכבדה: את הצחקת אותי (זוכרת את אותו שרשור?) כמו שמזמן לא צחקתי. עד היום אני צריכה לשמור על עצמי לא להזכר בהודעות שלך מאותו שרשור כשאני בין אנשים, פן יחשבו כי נסתרה בינתי מעלי. הרגת אותי קווין! אם למישהו יש בעיה עם חוש ההומור שלך, אז הוא בבעיה רצינית מאד מאד מאד. אוי זה היה ג-ד-ו-ל!

QueenOfMagic

New member
החיים קשים

ולכן הם שוכחים את ההומור בבית...אבל מכיוון שהומור זה דבר אישי ולפעמים לא מובן כשלא שומעים את הנימה ואת הטון. הוריי למזלם הרב צפו בטלוויזיה והודות למערכת הארקה בבית הוא לא התפוצץ כולו למעשה אם היה מתפוצץ לא היה נשאר לנו בית כי רובו מצופה עץ. והחדר שלי היה מתייבש יפה יפה מכל המים שנכנסו כי אצלי בעקבות המבחנים שאני עושה יש מלא דפים מסביב עם כמובן איך לא...ציפוי קירות עץ. חוצמזה הרי ידוע לכל עד כמה אני רעה...הרוע שלי נשפך ממני כמו נהרות. תיזהרי שלא להיסחף בזרם המים...רק אלוהים יודע שאת כתמי רועי אי אפשר להסיר מהבגדים. אני מזהירה וחוזרת אפילו ג.יפית לא תעזור לך פה.. וגם לא האיש הקריח מקליה...פשוט תשרפי את הבגדים..

קווין, לא בעיה למצוא מי שיעשה את

הניתוח. מרפאות פרטיות לא חסרות. צריך רק להחליט. -*אזהרת מיסיונר*- חונכת לעשות כל מה שאת יכולה למען בעלי חיים? אל תאכלי אותם, כהתחלה. קדימה לצמחונות!

QueenOfMagic

New member
אני לא רואה בעייה באכילת חיות

משום שאני מתנגדת לפאנטים צימחונים אך עם זאת נותנת להם לחיות. נגד התעללות אך בהחלט מוכנה לאכול בשר של חיה. אני יודעת איך אתם רואים את העיניין, אני לא הייתי מסוגלת לחיות עם אדם צימחוני או טיבעוני. אני, גם לא בנויה לצמחונות, והחבר שלי ממש רחוק מצמחונות אם ירקות היו בטעם בשר היה טורף אותם ללא כל בעיה. אפילו אני לא אכלנית בשר כזו דגולה כמוהו. וכמו שאנני מטיפה לך לאכול בשר כי לדעתי זה מזיק לגוף אני לא חושבת שאתה יכול להיות מסיונר עליי. אני מסיונרית יותר גדולה ממך...לאכילת בשר

תגידי, אם אני מתנגד לרצח, כל סוג

של רצח, אני פנאט? אם אני מתנגד לפגיעה בבעלי חיים וזה כולל הריגתם זו פאנאטיות? אגב פגיעה בגוף שלי, הפרה-תרנגולת-דג, לא נפגע להם הגוף?

QueenOfMagic

New member
אוי טוב לא הבנת נכון

או שאני לא הסברתי נכון. תראה, לא ממש אכפת לי מה אתה אוכל מכיוון שאנני נכנסת לך לצלחת ואני לא זו שתבשל לך וגם לא אוכל לידך. אני חושבת שמי שצימחוני וטוב לו יופי - אני מכירה כמה צימחונים שלא אוכלים בשר מתוך פינוק ולא אידיאולוגיה. ברגע שאתה מנסה להפיץ את האידיאולוגיה שלך לאחת שאוהבת בשר כמוני זה נחשב אצלי להטרדה. אם אינך רוצה לאכול אל תאכל אבל אל תנסה להשפיע עליי כי ממש לא תצליח..ולו רק בגלל העובדה שאני לוקחת כדורים כמו אדם צימחוני כי אצלי הספיגה של הוויטמינים B ממש גרועה ואני אנמית, להיות צימחונית עלול להביא אותי למצב בריאותי לא טוב. ולא אני לא מעריכה מטיפים פאנטיים מהפורום "זכויות"..אבל זו דעתי האישית. נפגע או לא נפגע דג פרה או מה שזה לא יהיה אני לא עושה את זה אישית ולפחות בשר כשר נחשב לבשר (וגם אם יאמרו לי שהבשר שאכלתי איננו כשר לא אתרגש מכך כי אני לא רואה את מה שאתה "רואה") שהתעללו בו כמה שפחות כי הדת אומרת שאסור להעלל בחיה עד למותה.

מותר לי לאהוב לחבוט בנשים קשישות?

ככה, לפעמים ברחוב איזו כאפה קטנה. אני עושה את זה אישית. אני נוגש בסוודר. כמה טוב להיות חזק.

QueenOfMagic

New member
אני לא אחראית עלייך..

בחיי שאתה קצת מרחיק לכת...תשמע עשה מה שבא לך כפייה תמיד מזיקה...במקרה שלכם אפילו לאכול חיה שמעולם לא סבלה בחייה זה גם רע, אין שום סיכוי שאוכל "לרצות" את הצימחונים טיבעונים אז אני לא מנסה... אני מסתכלת בצלחת שלי ואתם...היסתכלו בצלחות שלכם

עברת לדבר ברבים

אז ככה, אתם מדברים על כפייה!?! את לוקחת למישהו את החיים ואנחנו כופים??? אגב, ייתכן שכחובבת חיות את שוכחת דבר אחד. בשביל לאכול חיה, צריך להרוג אותה. לשחוט אותה. מול כל החברים שלה. לרצוח. אני פנאט? אני כופה?

QueenOfMagic

New member
במקרה של אכילת חיות

אני מוכנה בשבילך להיקרא רוצחת...עכשיו אם אתה ממש רוצה ללכת רחוק התקשר למשטרה ותגיד להם שיש רוצחת חיות הולכת למק'דונלס (לא אוכלת שם מסיבות אחרות) ואוכלת חיה רצוחה בשם ביג מק. או יותר טוב, תגיד שיש רוצחת חיות שאוכלת אותן באיזה סטייקיה..זו בטח תהיה אני...הרוצחת הנוראית של החיות אני אוכלת אותן.. רצח לשם רצח אינו מוצדקת כשם אלימות לשם אלימות לא מוצדקת. אבל אלימות לשם הגנה מוצדקת... והריגה על מנת לאכול מוצדקת...כן, גם אם אני רואה את זה ככה לעולם לא אבין את אוכלי שאר החיות כמו :צבים, צפרדעים, כלבים, חתולים, סרטנים ושאר מאכלים שאני לא אגע לא כי אני חושבת שאילו חיות שונות מתרנגלות או פרות אלא כי זה סתם לא מעורר את התיאבון שלי.

אל תהיי צבועה ותציגי את עצמך כחובבת

חיות, אלא אם כן את נוהגת לרצוח ולטרוף את החביבים עלייך. יש אופציות בריאות ועדיפות אחרות. מכאן נובע כי קורניבוריות היא בחירה. מכאן שזהו רצח לשם רצח. מה עוד שאת כל הזמן אומרת כמה את אוהבת בשר. לא נשמע כמו השרדות מינמלית. לאכול כלב? מה פתאום! חתול? איך אפשר? אנחנו אוהבי חיות! פרה? אה, היא לא חיה, היא אוכל.

QueenOfMagic

New member
בשביל אנשים כמוך אני צבועה

בשבילי אני לא, ואני לא מתחסדת כמוך. אם אני אוהבת חיות אני צריכה להפסיק לאכול אותן? לא נראה לי. אתה לא יכול להחליט בשבילי משהו ואתה לא יכול להגיד שאני לא אוהבת חיות. אני לא אוהבת אנשים פאנטיים. כן, זה קיצוני מאוד בשבילי. אין מה לעשות לא מתחברת למה שאתה ולא רוצה להחבר. ולא אין לי אופציות אחרות מכיוון שזה אומר שעליי לקחת עוד כדורים ועוד דיאטניות...ואני לא מתכוונת להצדק בפנייך כי זה לא פורום של טיבעונים צימחונים ואני לא חייבת לך שומדבר. אנחנו פה לא בכלל להתדיין על מי אוכל מה, זה אפילו לא פורום מתכונים ואוכל. אם אתה לא מקבל אותי כמו שאני בפורום של נשים שלא רוצות ילדים אל תקבל אותי אבל בחיים שלך אל תגיד שאני לא אוהבת חיות. כי אני מתנדבת ותורמת המון בשבילם. כן אני אוהבת חיות גם איתי וגם בצלחתי רע לך עם זה? תיקח טיפול אני לא פה בשביל לקבל על הראש על זה שאני אוכלת בשר. אם תמשיך ככה לא רק שלא אגיב להודעות שלך אני פשוט אסתקל מהפורום הזה כי מבחינתי יש פה עוד פורום פסול כי יש בו צימחונים פאנטיים גם אם זה רק אחד... הפורום הזה לא הוקם כדי שתוכל גם פה לעשות טרור לאנשים. לכן הורדתי את עצמי מאנונימוס שמבחינתי הם פסיכים ולכן אני לא קוראת שומדבר חדש על חיות. לא מסוגלת להסתובב ליד אנשים שחושבים שאם אתה חובב חיות אתה חייב להיות צימחוני. לך תעשה הפגנה איפה שכולם עושים באנונימוס כי אני ממש לא העץ לנבוח עליו. הצימחונות היא רק תופעה של 20% וטיבעונות עוד פחות אז לך תשפיע על אלה שרוצים שישפיעו עליהם. גם דייג יכול לאהוב דגים ולגדלם בביתו באקווריום וגם הרפתן יכול לאהוב את עדנה הפרה ולאכול אותה ביום העצמאות כשכולם עושים על האש. בהצלחה עם הטופו... "אל תאכל את החיות כי גם הן רוצות לחיות ואל תאכל את הפרה כי אולי היא אחותך..." <- רק בשבילך

המסר הזה מזכיר לי קצת את הרוצחים

הסדרתיים שמתקשרים קודם עם הקורבנות. קודם משתעשעים,קצת אחר כך "אם אני אוהבת חיות אני צריכה להפסיק לאכול אותן". אם להיות פנאט זה אומר להתנגד לרצח, ניצול, התנשאות וגזענות...אני אכן פנאט.

למעלה