אוי ויי

efroch99

New member
קווין

אני הצטמחנתי רק לפני מספר חודשים, ואולי יצחיק אתכם לדעת שזה קרה בעקבות דברים שנאמרו דווקא בפורום הזה. הצטמחנתי (אני בשאיפה לטבעונות אבל בינתיים לא מצליחה), כי השתכנעתי שתעשיית הבשר היא תעשייה מתעללת, כן, מתעללת בדיוק כמו אותם ילדים שכל כך הזדעזעת מהם לא מזמן. זאת תעשייה שרואה את החיה כאמצעי לכסף ותו לא. ובמסגרת "התיעלות" ו"ניצול משאבים" מוכנים לפגוע בחיות ולגרום להם סבל ויסורים בצורה שאי אפשר לתאר. במיוחד הידהד בראשי ציטוט מאתר אנונימוס - בשביל חיות המשק, כל יום זה טרבלינקה. וזה בדיוק כך. אני לא מטיפה לאנשים שאני יודעת מלכתחילה שהם לא רואים בחיות יצורים עם רגשות, וכאמור אני גם עוד לא מצליחה להתנזר מתעשיות מתעללות (גם ייצור החלב והביצים גורם לסבל לחיות באותה מידה כמו תעשיית הבשר), אבל דווקא את, בגלל רגישותך לנושא, חשבתי לספר לך על דעותי , אני חושבת שאת אולי לא יודעת או מנסה להתעלם ממה שמתרחש בתעשייה הזאת שאת ניזונה ממנה. מציעה לך לפתוח את העיניים ואת הלב, כי כמות הסבל שמיוצרת שם, סבל שיטתי שהמניע היחיד שלו זה תאוות בצע, היא בלתי נסבלת.

QueenOfMagic

New member
אני ראיתי את הסירטוני זוועה

ושמעתי הרצאות תרמתי כספים נגד פיתום אווזים. אבל יש גבול לכל תעלול... אני לא יכולה להיות צימחונית לא שואפת לכך ולא מעוניינת בזה. אני מכירה אחד ששלוש שנים היה צימחוני טיבעוני ובשנה השלישית הופיעו לו מחלות והוא היה חולה מאוד. והוא אדם חזק ובריא (לפחות נחשב לכך) אני לא מוכנה בכלל לקחת את הסיכון הזה. אותו אחד שהבריא ממחלותיו שנבעו מאי אכילת בשר הבריא ברגע שאכל את מנת הבשר שהיה זקוק לה כל השנים האילו. וכן הוא הלך לדיטאנית וניסה כדורים ועשה ממש הכל כדי להישאר צימחוני...לא עבד. אז אני רואה בתעשייה המתעללת כוואי איזה חרא איזה באסה. ואני תורמת כספים אבל להפסיק את האכילה שהיא אישית ופרטית שלי אני לא מוכנה. אני גם לא ממש מוכנה שיכנסו לי לצלחת בפורום שהוא לא מוגדר "כנשים שלא רוצות ילדים והן צימחוניות וטיבעוניות". כמו שאני לא מוכנה שיכנסו לי לתחתונים..

efroch99

New member
הבנתי אותך../images/Emo4.gif

ובכל זאת, אי אפשר להתעלם מכך שאת רצית לעשות דברים מאוד אלימים לילדים שהרגיזו אותך על התעללות בחיות (את פתחת שירשור כזה בפורום הזה, למרות שזה לא פורום "נשים שלא רוצות ילדים ומגנות על חיות מפני התעללות") ולעומת זאת מתכחשת לחלוטין לתעשייה שגורמת סבל פי אלפי אלפים מזה.

QueenOfMagic

New member
מאוד אלימים?

תראי, אני רואה את זה ככה...הרג סתם ככה הוא לא בסדר אבל הרג למען אכילה כן. סטו ולא ארחיב יותר על הנושא

QueenOfMagic

New member
לא נקטתי בשום אמצעים אלימים

לא אמרתי שומדבר אלים לילד עצמו... זה שאיחלתי לו לחזור כחתול שערס תורן אחר יבעט בו...מה שנקרא אמפטיה ממש לא נקרא אלימות. לאחל למישהו משהו זה שונה מליישם אותו... ושוב אינני מטיפה לך לאכול בשר אז אל תטיפי לי כי זה בדיוק הטפה

efroch99

New member
שמת לב שהפסקתי?

במה ההטפה שלך לילד הזה (שהייתה כמובן ראויה ומוצדקת בעינייך) שונה ממה שאני אומרת לך עכשיו?

efroch99

New member
טוב זה יצא מצחיק../images/Emo2.gif

שמת לב שהפסקתי ואז ממשיכה...

QueenOfMagic

New member
לא הטפתי

רק ביקשתי שיפסיק או שאתקשר למשטרה...לא היתה פה הטפה.

I s t a r

New member
לפני מספר ימים

ראיתי תוכנית על יהדות וכשרות. היו שם המון הסברים לכשרות וגם לנושא השחיטה,איך לעשות שהיא תהיה מהירה וכו'. המצלמה טיילה בבית מטבחיים, הידעתם למשל שיש מכונה שעורפת לפרות את הראש בתנועה סיבובית ולא ממש מהירה? בכל מקרה, אני הייתי ממליצה לכל אדם לנסוע ליום אחד בחייו לבית מטבחיים, אח"כ יהיו לו כל הכלים להחליט האם זו התעשייה לה הוא רוצה לתרום או לא. כך,לפחות מנגנון ההדחקה לא יעבוד כל כך טוב. כל בחירה היא לגיטימית, אבל לפעמים נדמה לי שלםני עושים בחירה-ראוי וכדאי לדעת מה עומד מאחוריה .

QueenOfMagic

New member
אני לא יודעת אם קראת

אבל אני עשיתי את החישובים שלי לאחר מה שראיתי. וראיתי מראות זוועה...ובאמת שאילו היו מראות קשים. אבל אני עושה את הבחירה שלי מתוך ידיעה ולא מתוך אי ידיעה. ולהיכנס לי לצלחת נשמע לי בוטה וגס במיוחד כי אני לא מסכימה עם הנאמר. לא הכל שחור לבן....

QueenOfMagic

New member
אני מקווה שאתה לא ככה מדבר

אל בני משפחתך... כי הפאנטיות שלך ממש אבל ממש מורגשת... אני אפילו לא הבאתי את הנושא הזה לשיחה אלא אתה. אם לא הסכמתי עם דיעותיך זה לא אומר שאתה חייב להמשיך ולנסות. מכעיס אותך? חבל...

גם למשפחתי אני מדבר ככה, תודה על

ההתענינות. פנאט...מילה יפה. אפשר להיות באמצע. לא שחור לא לבן. אני אוהב חיות, אבל אוכל אותן. אני מתנגד לאלימות כלפי נשים. אבל לפעמים חייבים סטירה פה ושם. אני מתנגד לרצח. מה אני אעשה שהוא הסתכל על החברה שלי. פנאט...

I s t a r

New member
מי נכנס לך לצלחת?

אם את עושה את הבחירה שלך מתוך ידיעה, האחריות שלך. מעבר לזה לא אמרתי דבר.

למעלה