אוי מיייייי גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

1170 צפיות לקליפ תוך יום וחצי!!!!!

איזה כיף!!!!!
והתגובות היפות ממשיכות להופיע באתר הרשמי!!!! איזה אושר
הידד לנו! תנו לי לומר את זה שוב, כי זה כיף: עכשיו כולם יודעים שיש מעריצים לקין בישראל......................~!!!!!!!!!!!!!

Pure M

New member
ולא רק זה,

אלא גם לדעתי יש עכשיו סיכוי הרבה יותר טוב שהם יבואו!

ראיתם איזה יופי של תגובות?!?! ../images/Emo99.gif

What a great video! Congrats to KEANE isrrael. After this im sure TTR are going to visit you :) And Israel that was a FAB video, let's see the band top it! Posted by Barbara (Ireland) on 2008-08-25 23:46:38 ואלה רק ממה שראיתי ברפרוף
איזה חמודים כולם

מי זה C FROM B?! ../images/Emo12.gif

כי זה לא הגיוני שזה לא מישהו מאיתנו... The Israel video is soooo nice! the rap part is hilarious! this video should be included in a keane dvd, for sure! damn, keane has got to go to israel now, it's imperative! See? it's that great studio positive energy spreading through our lovely blue globe! Posted by c from b on 2008-08-26 04:26:01 at weary traveller, you israel people from the video, YOU ROCK! Keane Israel are the BEST! We Keane fans are all YOUR fans now!just for making dear Gudrun like spiralling it was worth it! Posted by c from b on 2008-08-26 04:47:31

תגובות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת! אניח לא מאמינה שאנשים

כל כך מפרגנים ובאמת באמת רוצים שהם יבואו לפה בשבילנו!!! יאללה חייבים לעשות את איי קיסט אה טום!!! למי יש חברה שיודעת לשיר???

לי יש ../images/Emo12.gif

אבל לא נראה שהיא תסכים.. אני אלחץ עליה... זה יהיה אדיר אם נעלה עוד וידאו! כבר נהיה ידועים בזה ויחכו כל פעם לקליפים שלנו

justin9

New member
גמאני נדהמתי מהתגובות!!!! ../images/Emo2.gif

לא ייאמן שאנשים כותבים לנו דברים כל כך מקסימים!!! Fingers crossed the guys will come your way soon and play a gig ;) Posted by .:lizzy:. on 2008-08-26 14:33:41
איזה חמודייייםםםםםםםםםםםם
ואפילווווווווו מישו כתב - The Israel video is very cool, my fav part is" Did you wanna have a family?"

כן!!! וגם בכתבה של אתמול שזה כבר לא היה קשור

אלינו, מישהי כתבה "אני כל הזמן שומעת עכשיו ספיריליינג ורואה את האנשים מישראל קופצים!! "

למעלה