אוי נמאס לי ממי שחושב שPARADE

dannyshadow

New member
אוי נמאס לי ממי שחושב שPARADE

זה האלבום הכי טוב של מכר.. או יותר גרוע ממי שמכיר רק אותו!! אני היחיד שחושב שזה האלבום הכי גרוע שלהם? ומה קרה למנהלת?..

Rose131

New member
המנהלת נמצאת בשנת מכינה ולא יכולה לנהל יותר..

הפורום מחכה ומצפה לניהול, בקיצור. אבל למה הודעה חדשה למה.): וזה לא אלבום גרוע, הוא פשוט גם לא הכי טוב. לדעתי.

Wrath Within

New member
אתה לא לבד גבר.../images/Emo11.gif

ונועה - כשהוא עומד מול אלבומים כמו טרי צ'ירס ובולטס, הוא גרוע. הכל יחסי=]

Hadar way

New member
ברור שטרי צ'ירס הוא הכי טוב

ואז בולטס ואז דה בלאק פרייד. אבל כאילו בדה בלאק פרייד יש להם סטייל שונה אז יש כאלה שיותר אוהבים אותו. וכרגע אין מנהלת.

dannyshadow

New member
אני שמח שהעולם עוד לא השתגע :)

אבל לגבי טרי צ'ירס בולטס זה נתון לוויכוח, מבחינתי לפחות.

מה אכפת לך מה חושבים אחרים? ../images/Emo223.gif

אני חושבת שהאלבום הכי טוב של מכר של פארייד. ובכל יום שעובר אני רק סוגדת לו יותר.
ולא אכפת לי מה תגידו. זו דעתי. וכן, אני מכירה את שאר האלבומים שלהם + כל שיר אפשרי שלהם. אל תחשבו ישר שאם מישהו אוהב משהו אחד, זה כי הוא לא מכיר משהו אחר. יאללה, ביי.

dannyshadow

New member
אכפת לי..

כי כמעט כל מי שאני מכיר שמע בעיקר או רק את פרייד, וגיבש לפי זה דעה על הלהקה #_# ואני לא יכול להתעלם כשמלכלכים על להקה שאני אוהבXD האמת שכשהכרתי את MCR שמעתי בהתחלה את פרייד שהיה די מתוקשר, וכולכך לא אהבתי שהפסקתי לשמוע אותם. ורק כשבמקרה שמעתי את האלבומים האחרים שלהם הבנתי שפרייד מאוד שונה מהם. ככה שזה די קרוב לליבי.. ולפחות את גיבשת את דעתך אחרי ששמעת גם שירים אחריםP: בניגוד להרבה אנשים אחרים.

וסתם עוד משהו, ../images/Emo223.gif

אם מסתכלים על מכירות- פארייד שולט.
ואני לא רואה את המילה 'דעתי' בתגובות שלכם וזה מציק.
'ברור שזה שולט..' תלוי למי.

../images/Emo45.gif מי גאון של קארין? מי?! כפרעלייך../images/Emo3.gif../images/Emo189.gif

אין "ברור" כשזה מגיע לטעם. כשתלמדו מוזיקה במכללה אז אולי תוכלו להביא טענות איזה דיסק יותר טוב.
אה, למרות שפארייד מכר יותר, לא אומר שהוא הכי טוב. פופלאריות =/= איכות. זה גם לא אומר שזה הכי טוב, אבל לפי דעתי זו לא עובדה שצריך להתייחס אליה. אה, ולטעמי?
בולטס פארייד צ'ירס. כן, העזתי לשים את צ'ריס בתחתית.

A Kiss To Kill

New member
לדעתי, פארייד באמת פחות טוב../images/Emo230.gif

אבל הוא לא גרוע. אני מכירה את הלהקה הרבה לפני פארייד והתאכזבתי מהאלבום הזה כשהוא יצא אבל אחרי כמה הקשבות וחרישות עליו הבנתי שהוא גם טוב, פשוט לא אמסיארי כמו הראשונים..

../images/Emo216.gifגרוע? נסחפנו לא?

בכל אופן..זאת דעתך בלבד. את הנושא הזה טחנו כמו מים בפורום מזה כמה שנים. כל אחד חושב אחרת. אישית אצלי זה תמיד מתחלף והיו זמנים שחשבתי שהאלבום הראשון הכי טוב, ואז השני, ואז השלישי..
בכל אופן. מי שרק מכיר את MCR ומתלהב שהוא מכיר 2 שירים מפרייד..תן לו. הוא יבין שהוא יצא פקאצה כשהוא יכיר את שאר השירים

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gif-דיליי קל- הממ...

לא קראתי את כל התגובות [קראתי חלק] כי אני גמורה מעייפות, אבל בכל מקרה. 1. כמו שעדי אמרה, מה אכפת לך מה אחרים חושבים? ._." כאילו, בתור מעריצה של טוקיו הוטל [כן, כן, הן עוד קיימות. ובואו אני אגיד לכם בשושו שהכרתי אותם לפני שמישהו בכלל שמע עליהם בארץ אז מילאXD] כבר למדתי להתעלם מהתגובות האלה... כלומר, מה אכפת לך? וגם, מה אכפת לך מה אחרים חושבים על האלבום הזה? O_ם זכותם לאהוב אותו בדיוק כמו שזכותך לשנוא אותו... 2. פארייד לא כזה גרוע.
כלומר, כן, אישית אני מתחברת יותר לריבנג' אבל פארייד מגניב לחלוטין. הוא האלבום הראשון ששמעתי שלהם ועובדה שזה גרם לי להתאהב בהם לחלוטין, לא? יש בו כמה שירים גאוניים *שיעול*מאמא*שיעול* שאני אוהבת אפילו יותר מכל השירים האחרים שלהם... אבל שוב, זו דעתי האישית ואתה לא חייב לקבל אותה. אבל אל תפסול.

dannyshadow

New member
../images/Emo9.gif מאמא יוצא דופן..

אבל ברצינות, סביב פרייד יש קודם כל סטיגמת אימו שדי מקלקלת את השם של הלהקה ומצד שני שוב, אני לא יכול להתעצבן מאנשים ששמעו רק את פרייד.. וגיבשו לפי זה דעה על ההלקה>_< מה אני אעשה, זה מפריע ליXD. האמת שמקריאת התגובות כאן השתנתה דעתי, כי באתי בהתחלה בדעה שכל מי שבאמת אוהב את מכר חושב שהוא גרוע, אבל כנראה שזה רק אני..

מאמי, ../images/Emo189.gif

סטיגמת האימו באה להם עם האלבום הראשון. פארייד לא חידש כלום. XD תקשיב, אני יכולה להבין כמה מעצבן זה בוודאי בשבילך, להקה אהובה וזה, אבל ישנם אנשים שונים בעולם. עם טעם שונה במוזיקה. כמו למשל, כמעט כל מעריץ מיוז "אמיתי" (כלומר, סנוב.
) יגיד לך שאוריג'ן אוף סימטרי הוא האלבום הכי טוב שלהם. אני לעומת זאת, חושבת ששואוביז הוא הכי טוב שלהם. ובהכי טוב, אני מתכוונת למועדף עליי. כי כשבאמת מסתכלים על מרכיבים מסוימים (מקוריות/יצירתיות/טכניקה/כו'), אי אפשר שלא להסכים שאוריג'ן הכי טוב שלהם. פארייד היה אלבום הוקרה לרוק קלאסי, עם הרבה ריפים גנובים (שקט, אתן יודעות שזה נכון
) זה הופך אותו לפחות מהנה? לא. הופך אותו לפחות מקורי? כן, באיזשהי דרגה. הופך אותו לאלבום בלתי נסבל שלא יכול להיות האלבום הכי טוב שלהם? לא. כי בין אם תרצה או לא, זה האלבום ששם אותם על המפה, הוא האלבום שהם השקיעו בו הכי הרבה. בסופו של היום, אתה שם אוזניות על האוזניים שלך ואתה מקשיב למה שאתה רוצה. שייזדיינו כולם.

dannyshadow

New member
צודקת, צודקת....

רק צריך להפנים את זה ולהפסיק להתרגז.. זה כמו למשל כאלה שראו פעם נארוטו וחושבים שזה מדגם מייצג של כל האנימה בעולם (<_<) שלווה, שלווה.. נ.ב המועדף עלי זה דווקא בלק הולס

עזוב אותי מאנימה, אני לא מבינה בזה. ../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif

רואה? ודווקא בלאק הולס נחשב לשנוא על מעריצים. יותר משואוביז/רסיסטנס, למרות שגם הם בקטגוריה הזאת.
כולם, אימרו איתי, על הטעם ועל הריח, אין להתווכח! יאללה, התחפפתי.

למעלה