אוי נמאס לי ממי שחושב שPARADE

NoAmItA ChAn

New member
אני מתה על דה רסיסטאנס! *במבטאצרפתי*

יש שם שירים מעולים לדעתי. למרות שיש כאן תופעה שדומה לתופעה בלאק פרייד - האלבום היותר מושקע הוא אלבום פחות טוב. אבל לדעתי זה ממש לא נכון, אז טחהחה! D:

זה יותר קשור לעובדה שהאלבום ../images/Emo189.gif

יכול להראות כ... טו מאצ'. את דה רסיסטנס מתארים כאלבום הכי "סנובי" של מיוז. לאנשים מסיומים פחות זה יותר, זה הכל.

Because Of May

New member
הבעיה איתו,../images/Emo109.gif

היא שיש בו יותר מידי סגנונות. כאילו שמיוז "הלכו לאיבוד" באיזשהו מובן, טעמו קצת מהכל ושילבו ביחד. לדעתי, הוא גם הכי פחות "מיוזי" שיש. תקשיבו ל- Undisclosed Desires למשל, בחיים לא שמענו משהו כזה ממיוז. או 3 החלקים של הסימפוניה, תמיד שמענו "נגיעות" של מוזיקה קלאסית, אבל מיוז אף פעם לא פיתחו אותן לכמעט רבע שעה שכזאת. ובכל זאת, אני מאוהבת באלבום הזה. אז כן, הוא קצת מפוזר ואולי הוא לא מקורי כ"כ (מישהו אמר קווין? דפש מוד?), אבל אני כן יכולה למצוא בו ייחוד בשירים מסויימים. MK Ultra, למשל, או Unnatural Selection שהוא בין המועדפים עליי. והטקסטים, כמובן
. וואו, גלשתי לנושא אחר לגמרי XD.

../images/Emo216.gifועליי דווקא אבסולושן:)

לא מתה על בלאק הולס. אבל האלבום החדש מצויין

מאייייייייייי. 3>../images/Emo189.gif

אנחנו תאומות. |שוק| דברי איתי בפייסבוק, אוקיי? שנקבע בקשר להצגה, סרט וארוחת ערב רומנטית. DDDDD:

Because Of May

New member
ב-כיףףףףף ^^. ../images/Emo109.gif

(שיואו, אני חייבת להיפטר מהביטוי הזה
). ושוב, כשאני אסיים את העבודה במת'
. מבטיחה :].

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifכמו שקארין אמרה,

הם היו "אימו" [במרכאות כי אני לא מבינה בסגנונות מוזיקה ואין לי מושג אם הם באמת אימו או לא- אני שומעת ג'יירוק/ג'ייפופ/קייפופ ובזה נגמר הסיפור, כל שאר הסגנונות מבחינתי זה אותו דברXDDD] עוד מבולטס... ובכלל, איי'מ נוט אוקי עוקף את כלללללל הבלאק פארייד באימו-איות שלו. D: כאילו, בחיי, איי'מ נוט או-פאקינג-קיי? אימו. D: ... כן. הלכתי לישון. X_X [ובכל שכחתי מה הייתה הפואנטה שלי]

לא אמרתי שהם היו אימו. ../images/Emo3.gif../images/Emo189.gif

אמרתי שתווית האימו נדבקה אליהם כבר מהאלבום הראשון. בהתבסס להגדרה כיום של אימו (2008-2009) הם לא. בהתבסס להגדרה של האימו המקורי (שנות השמונים המאחורות.) הם לא. בהתבסס לאימו-אינדי של שנות ה-90 הם לא. בהתבסס לאימו של שנות האלפיים המוקדמות, עד אמצע העשור, הם כן. מה שאני בעצם מנסה להגיד באמצעות החפירה הזו, מושג האימו השתנה כל כך הרבה לאורך השנים, המדיה מעוותת אותו, מעריצי אימו מעוותים אותו ושונאי אימו מעוותים אותו. בשורה התחתונה, עד שלא תהיה ת'הגדרה לאימו באבן שושן, מבחינתי זה לא קיים.

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifטוב, למי אכפת.

כמו שאמרתי, אני לא מבדילה בין סגנונות. מבחינתי, מטאל ופאנק זה אותו דבר בכלל
אצלי יש רק רוק ופופ [וגם זה בקושי. לפי ההגדרה שלי, רוק זה "כבד" ופופ זה "דביק".
], ואני בכלל מגדירה להקות לפי הארץ שלהן לא לפי הסגנון שלהן
טוב אבל זה כי אני שומעת דברים מוזרים. הו וואל. לא אכפת לי אם האימו קיים או לא, או אם MCR הם אימואים או לא [באתי לכתוב הומואיםXD]- הם אחת הלהקות האהובות עלי וזה לא הולך להשתנות. :) [כלומר, אני כבר לא שומעת אותם, אבל אני עדיין אוהבת אותם
]

../images/Emo216.gif"אימו" הם היו עוד מבולטס.

כמו שכבר נכתב כאן
פשוט היה נוח לאנשים לומר שMCR הם אימואים מכיוון שהאימו כבר היה באופנה באותו זמן והאלבום פרייד מכר המון ונכנס לתודעה של כולנו..שלא לדבר שMCR הלכו בכיוון הפאנק מבחינת המראה וממש אבל ממש לא בכיוון האימו
כמו שפראנק אמר: http://www.youtube.com/watch?v=Cw-zt39zrDI ואני שמחה שהצלחת להגיע למסקנה שלא כל מי שאוהב את MCR שונא את פרייד. מי שבאמת לא אהב את העניין של האלבום הזה מבחינת המיסחור והכל.. מזמן לא כאן ולא טורח להיכנס לכאן.

היוש../images/Emo26.gif

כל אחד והדעה שלו, כן?
אני מעריכה מאוד את TBP כי הוא זה שגרם לי באמת לאהוב את MCR ולהכיר אותם טוב יותר. הכרתי אותם הרבה לפני, אבל שמעתי רק שירים מסוימים מאוד. [TBP הוא אחד מהדברים שבשבילי אישית מאפיינים את שנת 2006 כשנה הכי טובה בחיי.
] יש הבדל בין בין ט'רי צ'ירס נגיד, לבין בלאק פארייד, אולי כי בלאק פארייד הוא אלבום קונספט וט'רי צ'ירס מדבר על דברים אחרים. ודברים השתנו בין התקופות. וכמובן שיש הבדל ענקי בין בולטס לבין בלאק פארייד, אבל שוב, תקופות שמשתנות. כל אחד והטעם שלו, בקיצור.
לי אישית יש הערכה לכל האלבומים, בגלל הליריקסים.

Because Of May

New member
אני לא חושבת שהוא גרוע. ../images/Emo109.gif

אני חושבת שהוא מאוד מושקע. ההפקה שלו היא הטובה ביותר מבין כל 3 האלבומים שלהם. תשמע טראק מבולטס, ואחריו טראק מפרייד ותבין את ההבדל. אני לא יכולה להתווכח עם העובדה שהוא כן האלבום הכי ממוסחר של MCR. השירים הרבה יותר מיינסטרימים, אבל, ת'כלס, גם בטרי צ'ירס ואפילו בבולטס אפשר למצוא שירים כאלה. The Ghost of You, למשל, אפילו הלנה. או ארלי סאנסט בבולטס, או הידפירסט פור האלווס. בקיצור, אני לא חושבת שזה האלבום הכי גרוע שלהם, אבל אני מבינה את הכעס של המעריצים ה"אמיתיים", שטוענים שמכ"ר איבדו את עצמם לטובת הקהל ושהסגנון השתנה לחלוטין. בכל אופן, אני מעדיפה את טרי צ'ריס
.

למעלה