עדכון: עניתי לו שאין משלוח - אני באה ישירות להביא לו את זה IN PERSON הוא נעלם... נו..הצלחתי
E evilihi New member 23/11/07 #21 עדכון: עניתי לו שאין משלוח - אני באה ישירות להביא לו את זה IN PERSON הוא נעלם... נו..הצלחתי
E evilihi New member 23/11/07 #22 והתשובה שלו: תשמרי את המוצר לעצמך. נו קידיניג. ואני חשבתי כבר שאצטרך לקחת חופשה מיוחדת וללכת לקנות כרטיס טיסה
והתשובה שלו: תשמרי את המוצר לעצמך. נו קידיניג. ואני חשבתי כבר שאצטרך לקחת חופשה מיוחדת וללכת לקנות כרטיס טיסה
E evilihi New member 24/11/07 #24 רעיון מעולה! אבל הוא לא קנה כלום עדיין בכל מקרה הוא אמר לי לשמור את המוצר |הולכת לשים את המוצר מתחת לכרית|
רעיון מעולה! אבל הוא לא קנה כלום עדיין בכל מקרה הוא אמר לי לשמור את המוצר |הולכת לשים את המוצר מתחת לכרית|
N Nunatak New member 24/11/07 #25 מתחת לכרית לא טוב. אם בא גנב והופך את המזרן אז זה נופל והגנב רואה ולוקח. תשימי מתחת לבלאטה. אם לא נכנס מתחת לבלאטה אז תוציאי תבלאטה ותתני לו אותה בראש וככה יהיה לך מקום לשים את המוצר במקום הבלאטה.
מתחת לכרית לא טוב. אם בא גנב והופך את המזרן אז זה נופל והגנב רואה ולוקח. תשימי מתחת לבלאטה. אם לא נכנס מתחת לבלאטה אז תוציאי תבלאטה ותתני לו אותה בראש וככה יהיה לך מקום לשים את המוצר במקום הבלאטה.