אוךךךך שלוש קוביות קרם שניט אוךךךךך

וחשוב לומר שלמרות הכל...

כמו שבבת אמרה... "חלמונים נוזליים הם אחד מאבות המזון של הקולינאריה המשובחה! אין בילתם!" הלאה סלמונלה ואחיותיה...
 
sorry

אפשר ואפשר. מדחום של קונדיטורים,וסבלנות. לי זה מצליח. בכל מקרה לגבי הפיסטור מן הסתם אתה מבין יותר ממני. רק שאצלי הטמפרטורה נשארת בטווח הנכון הקריטי. ובפעם האחרונה אני הבן של.... קנגה זו אימי.
 

P u s s i c a t

New member
מוכר

פעם כשעבדתי באותו מקום שאתה - בקפיטריה הוא כל הזמן פתח את הקופסאות האלה. הדבר היחיד שאני מתגעגעת אליו בעבודה הזו זה המטבח. ראשי שום צלויים בתנור בתוך עגבניות... גררררררר
 
גם מוס לה שוקולטייה אגב ...

מסמיכים חלמונים ומקציפים חלבונים ולא מבשלים למעשה את הביצה.. חתולונת.. נראה לי שהלך לך עכשיו על אחד הקינוחים היותר טעימים שיש.. אגב גב זביונה, קרם ברולה וכמה סוגים של פרפה ורפרפת... למה את בכלל חושבת על זה?! יאללה לטרוף, לא לחשוב על זה יותר מידי...
 

P u s s i c a t

New member
כעקרון...

לא נוגעת באוכל זז. נגעלת רגל קרוש... פרפה למיניהם ג'לי יאק. רק גלידה אוכלת שהיא זזה ותמיד בודת מרכיבים לגבי הקרם ברולה נאלצת לחלוק עליך. הכנתי לא פעם ומעולם לא היה עם ביצים חיות. מוסים - לא נוגעת מאז שגיליתי שזה עם ביצה חיה החתולה - אחלה דרך לדיאטה.
 
למעלה