אוכלים וחוסכים ב-
אנשים

אוכלים וחוסכים ב-../images/Emo43.gif אנשים

ד"ר אמיר יצחק, רמ"ד לשכות גיוס וס´ רע"ן רות"ם (רפואה תעסוקתית ומיון רפואי) יתארח הערב ב-17:00 בפורום אפילפסיה וישיב לשאלות בנושא גיוס חולי אפילפסיה. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=975&msgid=113607179
תודה להורי שהביאוני עד הלום עומדים לחגוג בר/בת מצווה ומתחבטים כיצד להפיק את האירוע? יעל רוקח ואילנית זהר, מומחיות ותיקות בהפקות אירועים יגיעו הערב ב-20:00 לפורום בר/בת מצווה ויענו על שאלות הגולשים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1715&msgid=113616509
עוקבים אחרי ליגת האלופות? תמיד חלמתם לעלות סוגיה בפני חברי הפאנל? יש לכם הזדמנות! לקראת השידורים בימי שלישי ורביעי, גולשי תפוז אנשים וגולשי אתר ספורט 5 מוזמנים להפנות שאלות ליעל בן דב ולחברי הפאנל - מודי בראון, נדב יעקבי, אבי מלר ואיציק זוהר. השאלות יענו בשידור חי, בימי שלישי ורביעי, בין השעות 21:00-01:30: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1891&msgid=113548397
בואו לכתוב חמשיר לחבר/ה הכי טוב/ה שלכם בפורום חברויות. שלושת החמשירים הנבחרים יזכו את מחבריהם בספר "חברים לנצח - על ערכה האמיתי של החברות". קדימה, אנחנו רוצים לראות את היצירתיות שלכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=113633582
מכינים אוכל טעים, מעורר תיאבון והכי חשוב - חסכוני? העלו את המתכון לפורום אוכל מהיר חסכוני וקל, ותוכלו לזכות בספר "גג חמישים שקלים": http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1996&msgid=113634658
סבא וסבתא נולדו בכל יום נולד תינוק, אבל לא בכל יום נולדת סבתא... ספרו לנו כיצד הפכתם לסבים וסבתות בפעם הראשונה ואולי תזכו בעותק מהספר הנכד הראשון של סבתא שנכתב על ידי מירה בן כוכב. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1991&msgid=113589241
בואו להשתתף בתחרויות נושאות הפרסים בתפוז אלבומים: http://www.tapuz.co.il/albums/contests/

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאחלוק איתכן-עוד כמה שירים../images/Emo26.gif

3 בסך הכל שאני אשרשר להודעה הזו.. ובבקשה תגידו לי דעה כנה כנה כנה חחח כי אני נורא חושבים שאני.. וואי לא משנה חחח זה משמ חשוב לי
הראשון- רק לחלום\\\ ------------- מבקשים ממני להפסיק לחלום מבקשים ממני להפסיק לרחף כל כך גבוה שהמציאות מתחילה להתחלף אמרו לי "תחזרי לקרקע", "תעמדי על האדמה" במקום לנדוד כל הזמן במחשבה קל יותר לברוח מן המציאות שבה אני חיה להיות במקום אחר שבו בכל חלומתיי אני יכולה לשקוע במציאות בלי אהבה ובלי חלום ממש, מה עוד יכולה לעשות אני בעולם של רוע שמתפשט לכל עבר, אני לא רוצה להיות מאושרת אוכל להיות רק בחלומות למה ממני את זה רוצים למנוע הם בכלל לא יודעים שזה רק פוגע באשליות, חלומות ותקוות אני רוצה לטבוע ורק מה שאני רוצה אוכל לשמוע אולי עוד יתממש, אולי עוד ניפגש ולחיות באשליה לא עוד אצטרך. איך?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifועוד שיר נורא נורא אישי שלי...../images/Emo7.gif

אריה\\\ -------- אני זוכרת איך היית פעם, עם חיוך רחב ותיק על הגב לבית הספר ככה היינו הולכים, קיצורי דרך תמיד היינו מחפשים את הילדים בכיתה היינו שונאים, חוץ מכמה שלנו היו חברים לי תמיד היו מציקים וכשאתה באת כולם היו בורחים הייתי לי חבר טוב כל כך, היחידי שבאמת להיות איתי טרח לרכוב על סקייטים אותך לימדתי, במשחק כדורגל אותך תמיד ניצחתי תמיד כשעשיתי שיעורים, אל חלוני קראת כדי שאליך לב אשים אמרת לי "עם חברה שלך ביליתי" ואז הלכתי וכל הלילה בכיתי כי לי היית חשוב, ותמיד את רגשותיי הסתרתי שוב ואז זה קרה, הדבר הנורא שאותי זיעזע וגם את כל המדינה "משפחה נלכדה מתחת לאדמה" בחדשות היה בכיתי הרבה, לא יכלתי להגיד מילה את חברי הטוב ביותר איבדתי לרעידת אדמה את תמונותיך רואה מול עיני, והנה הזכרונות שוב שבים אליי אריה שלי, אני מקווה שאתה שם, רואה אותי, שומר עליי. רציתי שתדע שבליבי תמיד תהיה, ולי זיכרון ממך תמיד יהיה מכל דבר שעשית , כל צחוק שצחקת, כל בכי שבכית ולראותך שוב אני רוצה, אך זה לא אפשרי... עכשיו כשאתה באדמה. ------------------ אוח זה גורם לי להזכר כלכך.. בכמה שאני מתגעגעת אליו...

דנושש XD

New member
הוו ואוו...../images/Emo7.gif

גרמת לדמעה קטנה לצוץ בעין שלי... זה מדהים..

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifוהנה האחרון- על החברות שלי

ושל חברה שלי.. שקרה משהו... וכן בתמונה אלה אנחנו.. אנחנו חברות כבר 9 שנים והיא ממש התרחקה.. חברות שנעלמה\\\ ----------------- עוד לפני כמה שנים ראיתי כמה היינו קרובות אחת לשניה, היינו בלתי נפרדות. גדלנו ביחד באותו רחוב, אני זוכרת שתמיד היינו משחקות במדרחוב את הכדור זרקתי, את הכדור בלמתי, זה היה המשחק שכל כך אהבתי ככל שגדלנו התחלנו להבין שהחברות שלנו יכולה להחזיק שנים את תמיד היית שם בשבילי בזמנים קשים סיפרתי לך סיפורים על דברים רעים ביחד את חלומתינו יכולנו להגשים לאחרונה קרה דבר מה שלו אין לי הסבר את נעלמת משדה עיני והתרחקת מהר חשבתי שהיה זה עניין חולף, שהחברות שלנו כבר לא תתנדף כנראה שטעיתי, כנראה שהזיתי את המציאות לראות לא רציתי היית כל כך קרובה אליי, אך רחוקה גם כן ואני חושבת שאת החברות שלנו כבר לא נוכל לתקן. תגובות <:

michalie XD

New member
OMG

מיקי את כותבת ממש מהמם והשירים ממש נוגעים ללב את קולטת, אני קוראת את השירים שלך וחברה שלי איתי בפלא והיא מדברת מדברת מדברת ובסוף בטעות ניתקתי לה בפנים רק בגלל שהייתי מרותקת לשירים שלך XD

michalie XD

New member
OMG

מיקי את כותבת ממש מהמם והשירים ממש נוגעים ללב את קולטת, אני קוראת את השירים שלך וחברה שלי איתי בפלא והיא מדברת מדברת מדברת ובסוף בטעות ניתקתי לה בפנים רק בגלל שהייתי מרותקת לשירים שלך XD

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifואוו../images/Emo99.gif ~!

את כותבת כ"כ יפה! והשיר הזה היה ממש ממש יפה ~!
איזה רעה היא!>< XD טוב כל השירים ממש ממש יפים!

Lior1590

New member
אוי השיר הזה קצת עצוב../images/Emo10.gif../images/Emo99.gif

את כותבת ממש ממש יפה..

דנושש XD

New member
מדהים,מדהים,מדהים ../images/Emo45.gif

מזדהה כ"כ.. זה מצב כ"כ מעצבן..
ממש יפה ומרגש..

ZivMusic

New member
יואו איזה מוכשרת את../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

שיר מדהים

white in Angel

New member
את יודעת מה את גורמת לי נכון?

אהמלבכותאהמ את יודעת מה אני גם חושבת על זה....
ואני מדברת לגבי כול השירים.......

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifואוווו תודה לכולן!! זה ממש חשוב

לי ואני שמחה שקראתן

NoNo xD

New member
../images/Emo207.gif או ../images/Emo32.gif לא יודעת מה לרשום.. רע לי ../images/Emo7.gif

אוףאוףאוף אני רוצה לעבור כיתה .. אני לא אוהבת את הכיתה שלי ועבר עליי יום חרא \: המורה לשלח רק החזיק את העבודה שלי ואמר שהיא לא טובה ! הוא אמר שהיא לא ארבעים אבל היא לא טובה ^$#&%#*$^*$ כאילו הוא קרא אותה ?!?!?!?!?!?!?!? *מנסהלהירגע* ואני לא רוצה את הכיתה שלי .. עם הייתה כיתה אחרת בכיתה שהיא הייתה עם ילדים ממש נחמדים הייתי עוברת עכשיו אוףאוףאוףאוף
?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג היה לי אותו סיפור כמו שלך

גמאני רציתי איזה פעם אחת לעבור ככה כיתה וזה כי לא אהבתי להיות שם ובסוף נשארתי לראות איך זה עם כולם, והסתבר שהכיתה נורא נחמדה
בקשרלמורה, היית צריכה ללכת אליו ולהגיד לו משהו על זה! שיקרא אותה וזה.

talosh1234

New member
=O מה קרהה ?!

אני לא טובה מספיק בשבילך
לא ראיתי שאת עצובהה :|

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif את יוצאת דופן חח ..

סתם לא זה לא שיש לי בעיה עם כולם .. יש לי חברות אבל בכללי אני לא אוהבת את הכיתה שלנו .. לא כיף לי להיות בה לפעמים אפשר לומר שאני סובלת \: וכנראה לא שמת לב אבל בשלח ובלשון הייתי מדוכאת .. אבל טוב שלא את יושבת בצד השני של הכיתה XO

למעלה