אוכלים וחוסכים ב-
אנשים

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אל תדאגי, גם לי יש חרא כיתה באמת, אבל יש לי בה את הכמה חברות הטובות וכשהכי קשה והכי מעצבן הן גם חלק מהכיתה הזו- הן יכולת לעזור..ואם לא חברות בכיתה אז חברות בשכבה

דנושש XD

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני לא מאמינה!! עד שהביאו לך את הדף אחרי שאיבדת אותו המורה אומר שהיא לא טובה?!?!
אבל אין מה לעשות,מורים זה חרא... הם בטוחים שהם יודעים הכי טוב , אבל הם טועים. אל תתייחסי אליו.. את עשית מה שיכלת וזהו
גם לי הייתה תקופה שפשוט שנאתי את הכיתה שלי,אבל תקופות עוברות.. ואחרי כל תקופה רעה מגיעה תקופה טובה יותר.. זה יעבור,מבטיחה!! יהיה בסדר..

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מורה מפגר ><" אל תתיחסי אליו, אולי תדברי איתו או עם המחנכת..או עם מישהו..XD בקיצור אני מקווה שיהיה טוב..! ותזכרי שאף אחד לא שווה שבגללו תהיי בדיכאון..
ספיר

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo24.gifתתלונני על המורה החרא הזה!../images/Emo46.gif

michalie XD

New member
../images/Emo201.gif

תתלונני על המורה הבן פרוצה הזה!!!!!!!! מי הוא בכלל שיגיד בקול על העבודה שלך!?!?!? תנסי להכיר חברים אולי תצליחי

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif זה לא היה בקול מול הכיתה

אבל עדיין מי הוא שירמוז שאני יכולה לקבל איזה 60 לפני שקרא את העבודה ?!?!?!?!?!?!?!?! הא האא ?!?!?!!?! %#^%$*)^%)^$&#^%$@%@#%#@^$*%^* הוא כאילו אומר שזה לא מאה ולא ארבעים זה באמצע .. אמא שלו באמצע ... אווווווף ואני אנסה להסתדר בכיתה .. אני אומרת לעצמי "המפפ רק עוד שנה וחצי .. אפשר לשרוד"

michalie XD

New member
אהה...

אני הבנתי את זה אחרת
ולמרות הכל במורה הזה בן פרוצהההההההההה ויהיה חייבלהיות מישהו חמוד שאת תתחברי איתו

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

לב|

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo207.gifנוטשת פורומים שכמותי!../images/Emo7.gif

אעעע.. מלא זמן לא הייתי פה!
כ"כ התגעגעתייי ~! וזהו..XD תקבלו אותי חזרהה?
ספיר

butbut

New member
../images/Emo207.gifאם המורה שלכן הייתה קוראת כתבה על התחת

שלכן. מה הייתן עושות? XDD זה בדיוק מה שקרה לי. עשיתי שאלון של ישרא בלוג על ניתוחים פלסטיים- ופרסמתי את זה בז'ורנל שלי בשוקס: http://www.shox.co.il/app/index.php?do=blog&op=show&pUserId=eff97fd5409b37913a6060398da7b392 ואש היום המורה שלי לאנגלית ניגשת אלי- ומתברר שהיא קראה!!!!!!!!!!!!!!!!את הכתבה הזאת!![דרך אתר של העיתון מעריב!] האתר של העיתון מעריב: http://www.nrg.co.il/online/HP_0.html [תרדו למטה ותראו]XD וטוב באמת שלא כתבתי שם על התחת שלי...כי כתבתי! ואז היא עוד הוסיפה "את יודעת שאני לא המורה היחידה שקוראת שם, הרבה מורות מן הבית ספרקוראות וקראו שם". אוהה><" לנשום עמוק=]
<<<בחינם כי משעמם לי.XDDDDDDDD
. רגועה=]

דנושש XD

New member
../images/Emo6.gif אהבתי..../images/Emo6.gif

כנראה שהמורות שלך מעריצות אותך אם הן קוראות וקראו שם חחח, אני רואה על מה הן מדברות בחדר מורים..

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח המורה לי אמרה שאני "מופרעת קטנה"XDDDD

נאממ.. אבל היא בטח..לא קראה שם יותר מידי LOL
=]

Lior1590

New member
../images/Emo6.gifאיזה פדיחות!!!../images/Emo6.gif

איזה מצחיק זה... עכשיו המורות ידברו על התחת שלך

butbut

New member
../images/Emo126.gifאו על עצם הקיפוח של בית השחי המדלדל><"

XDDDDDDDDDDDDD

butbut

New member
../images/Emo45.gifישראלים מה את רוצהXDD

סתם אבל כולם ככה=]

rox love BSM

New member
../images/Emo20.gifאבל כאילו ממש חשים../images/Emo70.gif

פעם ראשונה שהסתכלתי בשוקס הזה אני לא הכרתי את האתר הזה. סגרתי אותו אחרי 5 דק' XD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחחחXDD זה היה אתר מציק עד שחברות שלי

עשו שוקס..ואז כבר לא היה משעמם שם><" אבל כולם שם כאלו פוזה. יאק.

למעלה