אוכלים וחוסכים ב-
אנשים

אוכלים וחוסכים ב-../images/Emo43.gif אנשים

ד"ר אמיר יצחק, רמ"ד לשכות גיוס וס´ רע"ן רות"ם (רפואה תעסוקתית ומיון רפואי) יתארח הערב ב-17:00 בפורום אפילפסיה וישיב לשאלות בנושא גיוס חולי אפילפסיה. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=975&msgid=113607179
תודה להורי שהביאוני עד הלום עומדים לחגוג בר/בת מצווה ומתחבטים כיצד להפיק את האירוע? יעל רוקח ואילנית זהר, מומחיות ותיקות בהפקות אירועים יגיעו הערב ב-20:00 לפורום בר/בת מצווה ויענו על שאלות הגולשים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1715&msgid=113616509
עוקבים אחרי ליגת האלופות? תמיד חלמתם לעלות סוגיה בפני חברי הפאנל? יש לכם הזדמנות! לקראת השידורים בימי שלישי ורביעי, גולשי תפוז אנשים וגולשי אתר ספורט 5 מוזמנים להפנות שאלות ליעל בן דב ולחברי הפאנל - מודי בראון, נדב יעקבי, אבי מלר ואיציק זוהר. השאלות יענו בשידור חי, בימי שלישי ורביעי, בין השעות 21:00-01:30: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1891&msgid=113548397
בואו לכתוב חמשיר לחבר/ה הכי טוב/ה שלכם בפורום חברויות. שלושת החמשירים הנבחרים יזכו את מחבריהם בספר "חברים לנצח - על ערכה האמיתי של החברות". קדימה, אנחנו רוצים לראות את היצירתיות שלכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=113633582
מכינים אוכל טעים, מעורר תיאבון והכי חשוב - חסכוני? העלו את המתכון לפורום אוכל מהיר חסכוני וקל, ותוכלו לזכות בספר "גג חמישים שקלים": http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1996&msgid=113634658
סבא וסבתא נולדו בכל יום נולד תינוק, אבל לא בכל יום נולדת סבתא... ספרו לנו כיצד הפכתם לסבים וסבתות בפעם הראשונה ואולי תזכו בעותק מהספר הנכד הראשון של סבתא שנכתב על ידי מירה בן כוכב. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1991&msgid=113589241
בואו להשתתף בתחרויות נושאות הפרסים בתפוז אלבומים: http://www.tapuz.co.il/albums/contests/

התפקדות מרץ..XD

יאללה.. כי ל"מנהלת" אין כח לחשוב על שאלות.. תענו/תהנו..XD אז.. מה המצב?: שם: גיל: מיקום: הפרק שעשה לך את חודש פברואר (של "על-טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): הדמות שעשתה לך את חודש פברואר (מ"על טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): הסדרה שעשתה לך את חודש פברואר: השיר שעשה לך את חודש פברואר: הזמר/ת / הלהקה שעשה/עשתה לך את חודש פברואר: האלבום שעשה לך את חודש פברואר: דבר שאת/ה מחכה שיקרה בחודש מרץ: הדבר שאת/ה הכי לא מחכה שיקרה בחודש מרץ: דבר טוב שקרה בפברואר: דבר חרא שקרה בפברואר: מסר שאת/ה רוצה להעביר לחברים בפורום: ותמונת חודש מרץ:

darklighter

New member
אתה מנהלת במקומי?../images/Emo69.gifקצת../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

[אמרתי בכוונה מנהלת ולא מנהל] אז.. מה המצב?:חרא, אבל מתגברים. שם: עדי גיל: עוד שבועיים אני באמצע העשור ה3 לחיי
מיקום: Hell on earth הפרק שעשה לך את חודש פברואר (של "על-טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): כל אלה ששודרו באותו חודש! הדמות שעשתה לך את חודש פברואר (מ"על טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): סםXD רק כדי לעצבן אותך [וגם כי די ברור שדין עושה את הסדרה] ואם כבר דמויות שהן לא דין וסם אז בלה כמובן
הסדרה שעשתה לך את חודש פברואר: מתלבטת בין על טבעי לקיילXY אבל אני אגיד על טבעי כי ביחסית היו יותר פרקים טובים שם... השיר שעשה לך את חודש פברואר: Chevelle- Send The Pain Bellow שכנראה שמעתי יותר מדי...ואז שמעתי יותר מדי מדברים אחרים... הזמר/ת / הלהקה שעשה/עשתה לך את חודש פברואר: עשתה טוב או עשתה רע?XD האלבום שעשה לך את חודש פברואר: עשה טוב או עשה רע?XD דבר שאת/ה מחכה שיקרה בחודש מרץ: הרבה דברים...מרץ רולז
הדבר שאת/ה הכי לא מחכה שיקרה בחודש מרץ: אני לא רוצה לחשוב על זהXD דבר טוב שקרה בפברואר: איזה דבר טוב? זה פברואר פור פאק סייק
דבר חרא שקרה בפברואר: שהיה לו 29 יום במקום 28. מי צריך עוד יום של החודש המחורבן הזה?XD מסר שאת/ה רוצה להעביר לחברים בפורום: פקחיות חניה צריכות למות בעינויים קשיםXD ותמונת חודש מרץ: מי אם לא זה שפתח את החודש

רעותוש02

New member
רק שתדעו שאני חיהXD

רק חזרתי ואין לי כוח לענות על השאלות אז....אני חיה וסהר!!!!אתה מדביק בXD [ויש לך איסי/מסנג'ר?]

darklighter

New member
הציטוט שלך בחתימה מהשיר של ברייקין../images/Emo190.gif

בנג'מין נכון?

darklighter

New member
אני יודעת שיש לך...אז תן אותו לרעותXD../images/Emo190.gif

אני לא אתן אותו בשבילךXD

איזה ביקוש..XDD

אז.. מה המצב?: הכל טוב, תודה..XD שם: סהר.. גיל: 17 ו..XD מיקום: מושב במרכז..XD הפרק שעשה לך את חודש פברואר (של "על-טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): אמ..3.12 הדמות שעשתה לך את חודש פברואר (מ"על טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): קייסי (ז"ל) ורובי..XD הסדרה שעשתה לך את חודש פברואר: "Doctor, Doctor Who?!" השיר שעשה לך את חודש פברואר: "כשהלכת" - שירי מימון..XD הזמר/ת / הלהקה שעשה/עשתה לך את חודש פברואר: שירי מימון.. האלבום שעשה לך את חודש פברואר: "רגע לפני ש..." שירי מימון.. דבר שאת/ה מחכה שיקרה בחודש מרץ: מיום ראשון.. ד"ר הו ביס!! XD הדבר שאת/ה הכי לא מחכה שיקרה בחודש מרץ: אנא ערף..XD דבר טוב שקרה בפברואר: 55 באזרחות.. כבוד..XD דבר חרא שקרה בפברואר: אנא ערף..XD מסר שאת/ה רוצה להעביר לחברים בפורום: "It's Go Go not Cry Cry" ותמונת חודש מרץ: יש לי דהג'וו עם כל השאלון הזה..XD

A m e l y

New member
מתפקדת

אז.. מה המצב?:מצוין... שם:גיאנה גיל:15 מיקום:ב"ש הפרק שעשה לך את חודש פברואר (של "על-טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD):האחרון הדמות שעשתה לך את חודש פברואר (מ"על טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD):דין הסדרה שעשתה לך את חודש פברואר:איזה סדרות?אני בקושי זוכרת איך מתחברים לאינטרנט... השיר שעשה לך את חודש פברואר:dishwalla-angels and devils fuel-falls on me הזמר/ת / הלהקה שעשה/עשתה לך את חודש פברואר:fuel ו dishwalla האלבום שעשה לך את חודש פברואר:dishwalla-opaline דבר שאת/ה מחכה שיקרה בחודש מרץ:פורים-חופש! סוף סוף,למרות שאני בטוחה שאני בטח אלמד... הדבר שאת/ה הכי לא מחכה שיקרה בחודש מרץ:מבחן במתמטיקה דבר טוב שקרה בפברואר:קיבלתי תעודה ממש טובה: 3 מאיות וממוצע 90 :) דבר חרא שקרה בפברואר:מבחן ממש חשוב במחשבים שהלך לי ממש ממש ממש חרא! ובעוד שעתיים אני אקבל אותו...:( מסר שאת/ה רוצה להעביר לחברים בפורום:בית ספר זה מיותר!בואו נפרוש לדוקים:) ותמונת חודש מרץ: שלי, מלפני יומיים ...

darklighter

New member
וואי מזמן לא היית פה../images/Emo12.gif../images/Emo190.gif

ברוכה השבה
אהבתי את התמונה

A m e l y

New member
נו אבל עברנו על זה כבר..../images/Emo10.gif

אני לא שבה משום מקום,אני בודקת מה קורה פה(וזה קורה בד"כ באמצע שיעור מחשבים),פשוט אין לי ממש זמן להתעמק יש קצב מטורף של לימודים ועוד 4 חודשים בגריות אז מרעיפים עלינו את כל מה שניתן,אם זה עבודות,מבחנים או ש.ב אז ככה שעד שלא יהיה חופש נורמלי לא ישמעו ממני הרבה אבל אני פה תודה:)

darklighter

New member
התכוונתי השבה לכתוב,זה לא שאני לא מאמינה../images/Emo190.gif

לך שאת פה...סורי על הMISUNDERSTANDING... בהצלחה עם הבגרויות והכל

riktal

New member
פעם ראשונה שאני עונה על השאלון הזה. ../images/Emo6.gif

שם: רויטל גיל: ב-23/4 אני אהיה בגילו של ג'נסן כלומר, 30. כן כן. נדמה לי שאני הכי "זקנה" בפורם הזה. אני עדיין מנסה להתרגל לרעיון של שינוי קידומת וזה לא פשוט בכלל. למרות זאת, אני מתכוונת לחגוג כמו שצריך השנה - במשך כשבוע. מיקום: קריות הפרק שעשה לי את חודש פברואר: עוד לא התחלתי לראות את העונה השלישית. בקרוב. הדמות שעשתה לי את חודש פברואר: ראי/ה תשובה מעלי. הסדרה שעשתה לי את חודש פברואר: מגרש ביתי. הלהקה שעשתה לי את חודש פברואר: טייק דאת'. הקמבאק שלהם שווה המון בעיני. האלבום שעשה לי את חודש פברואר: אין כזה. אני כבר מזמן לא קניתי אלבום. הדבר שאני הכי מחכה שיקרה בחודש מרץ: הוא יגמר ויגיע חודש אפריל. הדבר שאני הכי לא מחכה שיקרה בחודש מרץ: לאחד החתולים שלי, שאלתי (קרוי על שם שאלתיאל קווק - למי שמכיר) יהיה יום הולדת ב-16 לחודש. כל יום הולדת של חיה שלי מעציב אותי כי הם לא חיים הרבה זמן וזה אומר שאבדתי עוד שנה. דבר טוב שקרה בפברואר: היה 29 לחודש ונגמרה (סוף סוף) שביתת התסריטאים!!! דבר חרא שקרה בפברואר: אין משהו כזה, למיטב זכרוני. מסר שאני רוצה להעביר לחברים בפורם: כל דבר טוב מסתיים בסוף, אבל זה לא אומר שדבר טוב אחר לא מתחיל!!! ולכל מי שקרא את התשובה לשאלה הראשונה ועשה פרצוף של "איזה זקנה" - שיזכור שכולם מגיעים לגיל הזה בסופו של דבר!!! תמונת חודש מרץ: לא של אחד הבנים, אלא של אחד האנשים הכי יפים בעולם בעיני (אולי אפילו האדם הכי יפה בעולם|

darklighter

New member
אה זה לוקאסXD../images/Emo190.gif

[אני יודעת איך קוראים לשחקן אבל מאז מגרש ביתי אני קוראת לו ככהXD] אל תלחצי מהשינוי קידומת אני מכירה אנשים שחיים טוב הרבה אחרי 30...ואל תהיי בטוחה שאת הכי "זקנה" פה לכי תדעי מי עוד קורא סמוי או משהו... חיים ארוכים לשאלתי

darklighter

New member
חח אני יודעת../images/Emo190.gif

אני פשוט קוראת לו ככה מאז מגרש ביתי כי בתפקידים אחרים שהוא עשה לא אהבתי אותו...

למעלה