מתפקדת
אני חדשה פה אז נעים להכיר שם: מתי גיל: 20.5 מיקום: פתח תקווה הפרק שעשה לך את חודש פברואר (של "על-טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): אני ממש נהנתי מהפרק שדין מת, אפילו שאני מתה עליו והיה קשה לראות אותו מת אבל זה היה פרק טוב ודי מצחיק במיוחד הסצנות בדיינר הדמות שעשתה לך את חודש פברואר (מ"על טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): כמובן דין, וכן הוא עושה את הסידרה, ואין לי מושג איך הם יפתרו את עניין המוות שלו עוד שנה אבל אם הוא ימות אני מפסיקה לראות. חוץ ממנו אני אהבתי את רובי. הסדרה שעשתה לך את חודש פברואר: זה די טפשי להגיד על טבעי אז אני יגיד נמלטים, אני ממש נהנת מהפרקים שמשודרים ביס עכשיו. השיר שעשה לך את חודש פברואר: "hey there deliala" (סליחה על האיות הנורא) של plain white t's הזמר/ת / הלהקה שעשה/עשתה לך את חודש פברואר: אין לי ממש מישהו ספציפי כרגע, סורי האלבום שעשה לך את חודש פברואר: כנ"ל דבר שאת/ה מחכה שיקרה בחודש מרץ: יתחילו לשדר את האנטומייה של גריי ביס שוב הדבר שאת/ה הכי לא מחכה שיקרה בחודש מרץ: אין לי דבר טוב שקרה בפברואר: אחותי הכי קטנה חגגה בת מצווה, אז שיהיה לה במזל טוב דבר חרא שקרה בפברואר: התפטרתי מהעבודה שלי (זה בסדר כבר מצאתי חדשה
) מסר שאת/ה רוצה להעביר לחברים בפורום: "of all the things i've lost i miss my mind the most" ותמונת חודש מרץ: