אוכלים וחוסכים ב-
אנשים

darklighter

New member
שם הוא היה הכי גרועXD../images/Emo190.gif

הוא לא היה זה שקרא לרורי מרי או משהו?

מתפקדת

אז.. מה המצב?: הכל אחלה שם: לירון גיל: 16 מיקום: קריות הפרק שעשה לך את חודש פברואר: 311 הדמות שעשתה לך את חודש פברואר: דין הסדרה שעשתה לך את חודש פברואר: אבודים.. מהרגע שהחלה השיר שעשה לך את חודש פברואר: walk away של פיונרל פור א פרינד (למרות שהוא לא מפברואר.. רק אז גיליתי אותו..) הזמר/ת / הלהקה שעשה/עשתה לך את חודש פברואר: סימפל פלאן האלבום שעשה לך את חודש פברואר: פוביה של ברייקינג בנג'מין דבר שאת/ה מחכה שיקרה בחודש מרץ: אהמ.. לא יודעת האמת.. הדבר שאת/ה הכי לא מחכה שיקרה בחודש מרץ: מבחנים.. והרבה דבר טוב שקרה בפברואר: עשיתי את הקעקוע שחלמתי עליו כבר הרבה זמן.. דבר חרא שקרה בפברואר: מבחנים מיום ליום ותמונת חודש מרץ: האיש והאגדה, ג'נסן-->

darklighter

New member
תתחדשי על הקעקוע../images/Emo140.gifוBB אכן רולז../images/Emo47.gif../images/Emo190.gif

psycho girl297

New member
מתפקדת

אני חדשה פה אז נעים להכיר שם: מתי גיל: 20.5 מיקום: פתח תקווה הפרק שעשה לך את חודש פברואר (של "על-טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): אני ממש נהנתי מהפרק שדין מת, אפילו שאני מתה עליו והיה קשה לראות אותו מת אבל זה היה פרק טוב ודי מצחיק במיוחד הסצנות בדיינר הדמות שעשתה לך את חודש פברואר (מ"על טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): כמובן דין, וכן הוא עושה את הסידרה, ואין לי מושג איך הם יפתרו את עניין המוות שלו עוד שנה אבל אם הוא ימות אני מפסיקה לראות. חוץ ממנו אני אהבתי את רובי. הסדרה שעשתה לך את חודש פברואר: זה די טפשי להגיד על טבעי אז אני יגיד נמלטים, אני ממש נהנת מהפרקים שמשודרים ביס עכשיו. השיר שעשה לך את חודש פברואר: "hey there deliala" (סליחה על האיות הנורא) של plain white t's הזמר/ת / הלהקה שעשה/עשתה לך את חודש פברואר: אין לי ממש מישהו ספציפי כרגע, סורי האלבום שעשה לך את חודש פברואר: כנ"ל דבר שאת/ה מחכה שיקרה בחודש מרץ: יתחילו לשדר את האנטומייה של גריי ביס שוב הדבר שאת/ה הכי לא מחכה שיקרה בחודש מרץ: אין לי דבר טוב שקרה בפברואר: אחותי הכי קטנה חגגה בת מצווה, אז שיהיה לה במזל טוב דבר חרא שקרה בפברואר: התפטרתי מהעבודה שלי (זה בסדר כבר מצאתי חדשה
) מסר שאת/ה רוצה להעביר לחברים בפורום: "of all the things i've lost i miss my mind the most" ותמונת חודש מרץ:

psycho girl297

New member
כמה קטנה?

יש לי אחיות קטנות, אולי את מכירה אותן? אלא אם את לא רוצה להגיד גם זה בסדר

Charmed Or

New member
חזר לי האינטרנט!../images/Emo112.gif

מתפקדת בדיליי :p אז.. מה המצב?: כרגיל? שם: נחשו ": גיל: 17 וחצי מיקום: יפה. הפרק שעשה לך את חודש פברואר (של "על-טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): 312! הדמות שעשתה לך את חודש פברואר (מ"על טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): דין? הסדרה שעשתה לך את חודש פברואר: אמממ SN. השיר שעשה לך את חודש פברואר: הרבה! הזמר/ת / הלהקה שעשה/עשתה לך את חודש פברואר: הובסטנק
האלבום שעשה לך את חודש פברואר: אמממ הראשון של SES. דבר שאת/ה מחכה שיקרה בחודש מרץ: אמממ לא יודעת. הדבר שאת/ה הכי לא מחכה שיקרה בחודש מרץ: צבא זה איכסה. דבר טוב שקרה בפברואר: 312. דבר חרא שקרה בפברואר: המחשב שלי מת. מסר שאת/ה רוצה להעביר לחברים בפורום: אני צריכה שירים! ותמונות! וביטקומט וסקייפ ומסנג'ר פלוס *פורצת בבכי* ותמונת חודש מרץ: אין לי בכלל תמונות על המחשב. אתם רוצים תמונה של וינדוס XP?

darklighter

New member
שבוע שלומותתתתתתתת../images/Emo190.gif

לך באמת צריך להגיד וולקאם באק לא?

Charmed Or

New member
אהה, אני מניחה.../images/Emo112.gif

אבל הפעם זה לא היה מעצלנות! זה היה בגלל האינטרנט האקשן שלי.

Charmed Or

New member
אמאשלך!!!../images/Emo112.gif

עקשן* נו. היה 4 בבוקר ;[ וג'אמפר סרט ממש טוב :( גריפין

למעלה