אוכלים נכון בתפוז
אנשים

adii1201

New member
תודה../images/Emo9.gif

והתכוונתי שאני אהיה שנה בצבא.. אז אומרים כל מיני שטויות כמו לגעת בקיר (כי נשארה לי עוד שנה- מירוץ שליחים
) ולהפוך את הדיסק- שוב כי יש לי רק שנתיים

adii1201

New member
אני לא המצאתי../images/Emo6.gif

ואני חושבת שהכוונה בדיסק לאלה הענקיים האלה

LeAnnDylan

Well-known member
יש גם דיסקים רגילים שהופכים

זה אומנם דיסקים של DVD ולא של שמע כמו הדיסקים של חברים (לפחות חלק מהם) שחצי מהפרקים על הצד העליון של הדיסק וחצי על הצד התחתון לדעתי הם סתם מתקמצנים על דיסקים

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה באמת נשמע כאילו הם סתם מתקמצנים

darklighter

New member
תהני בהופעה!../images/Emo24.gif מחליפה צד בדיסק../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifחפירה על מבחן קרני-לבעלי כוח סיבולת

למי שלא יודע, זה מבחן כזה שאמור לעזור לך לבחור מגמות. מי שלא עשה יצא ליום שדה בחיפה למרות שעכשיו ידיד שלי אמר לי שסתם הרחיקו אותם כדי שלא יהרסו את בצפר במסווה של טיול לחיפה XD אז אה.. הבוחן היה צעיר כזה והקול שלו היה מוכר לי
הוא היה קשוח כזה ונורא הפחיד אותי כזה "כשאני אומר שנגמר הזמן מניחים עפרונות
" ובאחד הטפסים (זה היה מחולק כזה לנושאים) שהיה על מהירות הוא אמר להרים את הדף מעל הראש XDD בחלק של השאלות האישיות צלצל לי הפלאפון (לא כיביתי אותו, לא באמת חשבתי שמישהו יתקשר
) ובגלל זה לא הספקתי לסיים לענות על איזה שאלה
אבל בסוף חקרתי וגיליתי שדווקא הספקתי לענות על הרבה שאלות יחסית
בחלק של הפירושי מילים היו כמה שניחשתי והיה איזה חלק (לא זוכרת איזה) שנשארו לי שתי שאלות, חוץ מזה סיימתי הכל. המתמטיקה והאנגלית נראלי היה די בסדר.. אה ואליס אמרה שהבוחן היה דומה לאורלנדו בלום (לא
) ונעה ושרון אמרו שהוא חתיך (גם לא
). בסוף המבחן חיכינו בחוץ שהוא יצא והן רצו לדעת איך קוראים לו ולא העיזו לשאול אז אני אומרת לו כזה "הן רוצות לדעת איך קוראים לך *מצביעה עליהן*" ואז הוא חייך לשנייה, אמר דניאל והלך (אח"כ חזר כדי לשאול איפה היציאה). שרון כמובן הרביצה לי ואמרה שהיא תכתוב עליו סיפורים עכשיו XD **מזמן לא חפרתי ככה**

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה נשמע כמו מיני פסיכומטריXD

adii1201

New member
נשמע שזה מזכיר קצת../images/Emo12.gif

אני לא עשיתי את המבחן הזה שאת מדברת עליו כך שאין לי מושג

LeAnnDylan

Well-known member
לזה את קוראת חפירה../images/Emo69.gif

יש לך הרבה ללמוד |הא| אבל בהצלחה וכאלה
למרות שלא הבנתי איך מבחן כזה יעזור לך לבחור מגמות
איזה מגמות יש לך בכלל בבצפר לבחור מתוכן?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני מפתחת לאט לאט מיומנויות חפירהD:

תודה
והמבחן הזה.. יש כאלה שאמרו לי שזה רק בודק אם כדאי לך הומני או ריאלי אבל במקרה שלי זה לא ממש רלוונטי כי אני צריכה אחת ריאלית, הבעיה היא למצוא אחת מעניינת בטור א' (אני כבר יודעת איזה הומנית אני רוצה בטור ב'). והממ.. זה כאילו בודק לך כישורים מכניים כשמראים לך תמונה עם שתי מכוניות ושואלים לאיזה מכונית יש יותר סיכוי להתהפך, היו תרגילים במתמטיקה והיו דברים שבדקו את היכולת הויזואלית שלך (כנראה לאומנות). יש את הדברים שערסים ופרחות תמיד לוקחים, ג"ג ואילוף כלבים
טור א' זה דפוק כזה, יש פיזיקה, ביולוגיה, אומנות, תיאטרון ולפעמים ערבית (זה לא קבוע). טור ב' זה עם דברים שווים, פסיכו-סוציו (אני בונה על זה), תקשורת, עיצוב גרפי וצילום, רכיבה על סוסים, מחשבים וכימיה. אני חושבת שזה הכל

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא *מקנאת*

יא יא יא יא יא יא יא יא יא יא יא יא יא יא יא יא יא יא יא יא יא יא!!!!!! יש לך אפשרויות למגמות!*מקנאת* רכיבה על סוסים! אילוף כלבים! תקשורת! כל כך הלוואי עלי!!! לי אין כלום><

יש../images/Emo69.gif אבל אני לא בדיוק קוראת להן אפשרויות.

זה איזה 7-8 מגמות שאף אחת מהן אני לא אוהבת. ולך יש הרבה יותר משלי

למעלה