אוכל אורגני

אוכל אורגני

מישהו כאן קונה אורגני ? מאמינים לזה שזה באמת אורגני ? לפעמים זה נראה לי מרמה

ellale

New member
איך אומר גיסי

והוא דווקא ממשפחה טבעית כזו, שלא מחסנים ילדים והולכים להומאופטים: מה זה אורגני? שמרססים אותו בלילה?
אני דווקא משתדלת להאכיל את הילדים כמה שיותר קטניות ודגנים מלאים ולא רק קמח לבן, פסטות ופתיתים, אבל לא מאמינה באורגני.

כן יש משהו בדבריו

אני גם לא נוגעת בקמח לבן וזה כבר המון זמן , לאחרונה בעקבות מחלה הומלץ לי לצרוך אוכל אורגני, וזה לא קל כי זה לא תמיד זמין ובהישג יד וזה יקר בטירוף מה גם שבספק שזה באמת אורגני כי החקלאי לא ישקיע כל כך הרבה כסף ומשאבים כדי למכור רק חלק מהתוצרת אז בטח זה לא באמת אורגני

ellale

New member
אם זה כל כך חשוב לבריאות שלך

אז יש דברים שלא בעיה להשיג אורגני. לא יודעת איפה את גרה, אבל אני גרה בישוב, לכל משפחה פה יש עצי פרי בחצר, הכל צומח אורגני, פירות הדר, מנגו, שסק, גויאבות, תפוחים, תאנים, זיתים ומה לא בעצם. כל עץ נותן הרבה יותר פרי ממה שעליו יכולים לצרוך. אני מאמינה שאם זה כל כך חשוב לך, תוכלי למצוא גם בסביבתך אנשים שמגדלים ואין להם בעיה שיקחו מהם.
עגבניות, מלפפונים וצמחי תבלין לא בעיה לגדל לבד, אפילו באדניות. וירקות שורש נראה לי בכל מקרה לא סופגים יותר מדי ריסוס.

אני

לא גרה בישוב וגם אין בסביבה שלי , נשאר עם עדן מרקט שאני נורא אוהבת לקנות שם החסרון החידי זה המחיר
תודה ,

ellale

New member
העיקר שתהיי בריאה

כמו שאומרים באידיש: גפן. געזונט (בריאות), פרנסה, נחת (ילדים).

ובערבית סאחתק בלדניא

הבריאות שלך שווה את כל העולם {:
או סלאמתק שתהיי בריאה

נכון מאד אשי

הרגע פתחתי ברז

מלאתי כוס מים זכים
ושתיתי בכייף .. אין כל מתקן סינון אצלי
וללא הרתחה.
כבר מזמן הפסקתי לסחוב 6 בקבוקים כבדים מהסופר.

GuyN2

New member
לא מבין למה אנשים קונים

את מה שיוצא בחינם (כמעט) מהברז

טל6881

New member
יש שוני רב בטעמם של מי הברז, תלוי איפה

אתה גר ומאין אתה מקבל מים. רמות ההכלרה שונות, ואני יכול להעיד על כך שבמקום בו אני גר - קיבוץ ששותה מי בארות בדרך כלל - טעם המים די זוועתי. לעומת מקום העבודה שלי - קיבוץ שכן שגם כן מקבל מים מבארות מקומיות - ששם המים פשוט מעולים. גם למים שיוצאים ממערכת המוביל הארצי יש טעמים שונים, בהתאם למערכת שמובילה אותם.

לי באופן אישי יש תמי 4, רכשנו כשנולד הילד בשביל שלא נצטרך להרתיח מים, וגם בשביל האופציה לקבל כמות מדודה בטמפרטורה הרצויה (בשביל הבקבוקים...). אנחנו שותים רק מים בבית, ועם המכשיר טעם המים השתפר פלאים. אבל זה יקר יחסית, עניין של סדרי עדיפויות אני משער.

יש אנשים שיש להם רגישות למרכבים

שיש במים מהברז אני אחד מהם ולכן אין ברירה אלא לשתות מים מינראלים זה לא כזה קל הנה היום שכחתי לקנות ואין לי מים עד למחר

למעלה