אוכל אורגני

GuyN2

New member
אז מה תעשי עד מחר? :O

ד"א איך הסתדרת בסוף עם ההורדה?

אני אשתה דיאט קולה

מכורה קשות זה הדבר היחידי שאי מכורה אליו קשות אם אין דיאט קולה אני לא מסוגלת הקפאין זורם לי בגוף
ועל אף שאני יודעת שזה לא בריא לא מסוגלת להפסיק

לגבי ההורדה של הסרט לא הספקתי אין לי זמן באמצע שבוע אני בקושי מוצאת זמן לדברים אלמנטרים אז סרט {: מחר בערב אני אתפנה ואנסה להוריד תצפה שיהיו לי שאלות ותודה בכל מקרה

GuyN2

New member
גם אני הייתי מכור לקולה פעם

אבל עכשיו התמכרתי למשהו חדש - שוופס מוגז עדין פירות יער

הרבה יותר בריא.. או שיותר נכון לומר - פחות מזיק
ואני כאן בשביל לעזור

עדיף כבר סודה

תחשוב כמה סוכר יש בכל כוס זה המון מיותר, אותם קלוריות אתה יכול לאכול משהו יותר בריא כמו פרי

אני שמחה שהחולשה שלי זה דיאט קולה ולא משהו אחר כי נראה לי שכל התמכרות אחרת היתה מזיקה יותר

GuyN2

New member
אין כל כך הרבה

גם אין צבע מאכל וכל מיני שטויות
חוץ מזה מה זה משנה, גם ככה עוד מעט כולנו נמות במלחמת עולם גרעינית

GuyN2

New member
רק שלא תהפכי לאנורקסית חס וחלילה

גם להרזות יותר מדי זה לא בריא..
תישארי עם ה-36 ותחפשי חלום אחר

Emile Zola

New member
יש ספר, נמצא בארץ, אכתוב את שמו כשאחזור

הספר הוא מדריך לכל האוכל האורגני בארץ.

מניסיון, יש לעיתים הבדל בטעם בין אורגני ללא אורגני.
וגם, אורגני נרקב מהר יותר ונראה לעיתים פחות טוב מהמרוסס...

הדעה שלי היא שממש בכל מקרה צריך לבדוק לגופו.
יש פירות/ירקות שצורת הגידול הרגילה שלהם היא בסדר ואז לאורגני יש משמעות פחותה, ויש כאלה שמרססים/מזריקים רעלים ואז לאורגני יש משמעות.

לאחרונה קניתי טחינה וסילאן אורגניים

בהשפעת חברה שצורכת אוכל אורגני. אני יודעת שאת נוסעת המון, אז אם את צריכה ירקות ופירות אורגניים ואת עוברת ליד כפר יהושוע, תוכלי לקנות מהמשק של איריס בן צבי. בישוב שלידנו יש שיתופייה שרוכשת אוכל אורגני בכמויות, לכן המחיר קצת יותר זול מעדן מרקט וכו... כדי להצטרף את צריכה להפקיד 200 שקלים ולהתנדב אחת לחמישה חודשים במקום. נראה לי שווה להצטרף לכזה דבר.

ellale

New member
הבעיה בארץ היא שאי אפשר להאמין לאף אחד

פעם הצענו למשהו בארה"ב לפתוח שם רשת כמו עדן טבע, הוא בדק, וחזר אלינו שזה חתיכת סיפור כי על כל דבר שרוצים להכניס יש פיקוח הדוק של משרד הבריאות ואם תופסים אותך מכניס משהו הכי קטן שהוא לא הכי בריא, סוגרים את העסק.
ראית פעם בעדן טבע? כאילו סופר מרקט בריא, אבל כדי להיות רווחי הוא חייב להכניס גם קצת רעל על הדרך. מי שלא בודק שם מוצר מוצר, יכול לקנות באותה מידה בכל מקום אחר.
וגם כשכתוב אורגני, זה אומר לסמוך על היצרן, כי אף אחד לא באמת בודק מה הוא דחף שם.

אני דווקא בעד מגוון

ומבחר אבל שאתה מתיימר לקרוא לעצמך בריא אז אתה חייב לעמוד בזה , מזכיר לי את מעדני הגבינה שלפעמים רשום על האריזה שזה דיאט ושאת קוראת את הרכיבים את מגלה שהמוצר מכיל סוכר ,או שתיה מופחתת קלוריות שעל האריזה כתוב דיאט ושאת בודקת את הערך הקלורי והמרכבים את מגלה שהקשר בינם לבין מופחת קלורי או דיאט קלוש .
תמיד שווה להסתכל על האריזה ולבדוק מאחורי האתויות הקטנות כי לפעמים הקל הזה עולה ביוקר.

ellale

New member
הכי אני בעד שלא ירמו אותי

ובמה שאין סוכר, יש נתרן, או מונוסודיום גלוקומט או איזה רעל אחר שעדיין אנחנו לא מבינים כמה הוא מזיק ובמים יש פלואור, ובאוויר יש זיהומים.
בקיצור, הכי בריא זה להתנזר מאוכל ואם אפשר גם להפסיק לנשום.

תודה יקירתי

תיארתי לעצמי שבישובים ובקיבוצים בצפון יש סיכוי למצוא הבעיה שאני עושה קניות באזור הבית כי בשעות היום אין בדרך כלל זמן לקיות תודה מותק

למעלה