אוכל החתולים הכי טוב

DAHUJI

New member
אל תתבלבל בין מתכון העוף בלבד למתכון הברווז/הודו/עוף!

קרה כבר את המקרה הזה פה לפני פחות משבוע...
אז המתכון האיכותי פחות = בטעם עוף (GO! REFRESH + RENEW).
והמתכון האיכותי יותר שאותו אתה רוצה = בטעם עוף/הודו/ברווז, ללא דגנים (GO! FIT + FREE Grain Free).

אגב, אשמח מאוד אם תוכל לשתף איפה אתה קונה אותו במחיר "הרבה יותר זול"? ואם כן, אז בכמה?

בפט-פוינט הוא עולה 299 ש"ח ל- 7.3 ק"ג...
אם לא בציבורי אז לפחות שלח מסר בפרטי, אני ממש אשמח להוזיל עלויות

סקווחטש

New member
לא אתבלבל

תודה על הסבת תשומת הלב.
&nbsp
קניתי את המתכון האיכותי במשקל 3.63 ב160, ובטבלה כתוב שהמחיר שלו 199...
קניתי ברשת "ספידוג", בבאר שבע

DAHUJI

New member
מחיר טוב... עולה 189 ש"ח בפט-פלנט לדוגמא.

אבל משתלם הרבה יותר לקנות את השק הגדול יותר של ה- 7.2 ק"ג... במידה והחתול מסיים אותו בתוך 3 חודשים, לדעתי זה הרבה יותר מהגיוני וכדאי מבחינת מחיר.
בהצלחה לך, רכשת ובחרת מזון מעולה.

דרורפפ

New member
לא הבנתי את הודעתך המקורית

בהודעה המקורית שלך כתבת: "התחושה שלי היא שלא צריך להיסחף... גם בלי האוכל המושלם" ... "מה הכי קוסט-אפקטיבי? ... זול"

האם לא הבנתי את הודעתך המקורית, או ששינית את דעתך?

סקווחטש

New member
לא שיניתי את דעתי

נראה שGO נכנס גם לטופ3 ברשימת האיכותיים וגם ברשימת הבינוניים/משתלמים,
ומאחר ואני קונה אותו עוד יותר בזול, אז אלך עליו

דרורפפ

New member
לצערי אני לא חושב שהקטגוריות הללו משקפות

אני חושב שזה מאוד מטעה לציין מוצר עם עלות של 41 ש"ח לק"ג כמוצר 'משתלם'. ארמורגם שם דגש על מוצרים איכותיים מאוד- ולכן רובם בעלי תג מחיר גבוה.

ובנוסף לכך שהדגש הוא על מוצרים איכותיים מאוד- וט'ס צ'ויס לא מופיע. לפי דעתי הוא היה ניכנס למיקום השלישי בקטגוריית המשתלמים:
העלות שלו לק"ג כ-22.5 ש"ח (שק של 16 ק"ג), והדירוג שלו: 76

אם החלטת שאתה מעוניין במוצר הכי איכותי/מומלץ שהתקציב שלך מאפשר- כניראה ש'גו' היא בחירה מומלצת.

אך אם אתה מעוניין במוצר יותר 'משתלם', עם יחס 'כדאיות' בין הדירוג (של דימיטריגו) לעלותו, בטווח המחירים הזה אני לא חושב שניתן להתחרות עם וט'ס צ'ויס.

מיותר לציין שאני לא מוכר, ולא יבואן, ואין לי שום רווח כזה או אחר מההמלצה, ואני מסתמך על הדירוג של דימיטריגו בלבד. הניסיון שלי בעיקר עם מזונות לחתולי רחוב בתקציבים נמוכים.

למעלה