אוכל וחושניות- למבוגרים בלבד

• פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

liti

New member
אוכל וחושניות- למבוגרים בלבד ../images/Emo94.gif

בעקבות הודעותו של הכי מושלם שיש, אני פוצחת בשרשור שנושאו אוכל וחושניות. איזה אוכל שאתם מכירים נתפס בעניכם לאוכל חושני? האם אכלתם אי פעם מנה במסעדה שחשבתם שהיא חושנית? נתחיל כמובן עם הכי מושלם שיש שלפיו- אין כמו גלידה קרה קרה לחושניות - זה מגרה את החושים מכל הכיוונים מצד אחד הקור של הגלידה ומצד שני החום של המגע... עכשיו תורכם!

פוגטיב

New member
המאכל החושני ביותר

הוא ללא ספק סטייק מדיום רייר, יש לו מרקם של *** או *** והמיץ הניגר ממנו מעלה לי את הדמיון לדרגות מסוכנות לסביבה. לאחר האכילה שלו מרגישים כבדות נעימה שעושה חשק ללכת למיטה...

גידי42

New member
מוכן לעזור גם בקטע הזה.......

אחרי ארוחה טובה כמובן עם יין מעולה............

פוגטיב

New member
אני לא בטוח לגבי הכרס הנשית

אצלי זה מחמם עניינים בכל מקרה. שכחתי לציין שספייר ריבס ברוטב ברביקיו עושים את העבודה גם כן.

רבותי, תותים עם שוקולד!!../images/Emo3.gif

ולאמיצים- טיפ- סוכריות קופצות. המבין יבין ומי שלא- יקבל הסבר מLITI

Boncha

New member
סוכריות קופצות - לא אמיתי

גם אני שמעתי על הסוכריות הקופצות, אז ניסיתי ואין בסיפור הרבה אמת...

גידי42

New member
אין כמו הלשון

מה אתם מחפשות כל הזמן פטנטים לענג את עצמכם, סוכריות קופצות וכל מיני חארטות. כשאלוהים ברא לאדם את הלשון?

גוז

New member
תותים! ../images/Emo118.gif

תותים עסיסיים ומתוקים - בלי כלום. פשוט תותים.

SigurRos

New member
../images/Emo41.gifשאני לא אתרום?!

לטעמי האישי, אוכל חושני הוא כל אוכל שהופכים אותו לכזה, אוכל שנאכל בידיים{רצוי נקיות,אה?!},ללא גבולות,עם תנועות לשון סיבוביות ואנחות עדנה,משוש חסר גבולות והבחורה הנכונה!!! לאוכל יש תכונות קומוניקטיביות, משתפות ואינטימיות וככזה- בעיתוי המתאים ועם מושא התשוקה הנכון,הוא ישר מקבל רמיזות מיניות ומלאות תאווה ותשוקה רותחת....מיד מתחילות רוחות האינטרפרטציה לנשוף במוחנו ולהאיר את עיננו- ופתאום,ביושבי מול מושא התשוקה ועיניה חודרות בעיניי,המלפפון שהיא נוגסת בכזו תאווה ועדנת פיצוח קורצת,מקבל קונוטציה שמזכ{ק}ירה הכל חוץ מאכילה
למרות שבין מלפפון וחושניות ביום יום אין ולא כלום. לדעתי,השאלה הנכונה צריכה להיות באשר להיתוך שבין חושניות סומטית לבין החוויה הקולינרית.....מה דעתכן?? צ´או....סוף סוף דיונים פוריים יש כאן,בתרתי משמע...חחחחח

מיכלי56

New member
../images/Emo12.gifחושניות סומטית???

בנות בנות ,עזבו את האוכל החושני. מספיק לנו איסלנדי אחד שידבר על סארטר וגרטרוד סטיין ,שיודע מה ואיפה נקודת הג´י ,שיתלפסף על רפרודוקציות הדוניזם וחד מימדיות... מי צריך יותר מזה? אני את שלי גמרתי...

גידי42

New member
אוכל וחושניות

זה כבר כמעט מדעי, ואין ספור מחקרים הוכיחו את הקשר הבלתי אמצעי וההדוק בין אוכל לחושניות. במילים פשוטות מי שמתענג על אוכל מעולה, יודע להעריך ארוחת גורמה ומוכן להשקיע בכך ממירצו וכספו יודע גם להעריך סקס טוב ומוכן להשקיע בכך את כל מירצו בשביל לענג ולהתענג. ומי שאוכל רק על מנת לשבוע ולמלא את עצמו............. האנלוגיה צריכה להיות ברורה וזו הסיבה, ידידי הצעירים, שאני לא מבין למה בדייט הראשון לא מקובל לאכול ביחד, אצלי בחורה שלא "יודעת" לאכול ולהעריך ארוחה טובה, לא תגיע בכלל לפגישה שניה או באו נקל קצת את האימרה הגורפת, תצטרך הרבה תכונות אחרות על מנת לכסות על המינוס. ותאמינו לי זה בדוק!!!!!

גידי42

אתה מעריך בחורה שיודעת לאכול. האם אתה מעריך גם את חמוקיה המלאים - כי זה הרי הולך ביחד? כי אם לא - זה חיזוק למוסר הכפול....
ולגבי אוכל סקסי: צדפות! טעם - ריח - מראה. שמן זית איכותי (יש לו ריח מדהים!). כשאני מבשלת - זה מכניס אותי למוּד. שמן זית גם נפלא למריחה על הגוף - לכל מטרה וענין
והריח של אחד איכותי ועדין, כמו שכתבתי - משגע. אייריש קרים (אין לי מושג למה! אבל זה עושה לי את זה) אפילו שאני צמחונית בעיקרון: נתח פילה מיושן היטב מוגש ברמת רייר עד מדיום-רייר. סשימי, נורא סקסי בעיני. גבינות צרפתיות "מסריחות" (בצרפת כמובן, שהיא סקסית להחריד). דברים שבד"כ אוכלים ומתאימים להוספה לאמבטיה: כמו אמבטיית חלב, אמבטיית קצף וריחות של צמחים שגם ראויים למאכל... מי ורדים. תותים טריים, טבולים בשוקולד (איכותי) שהומס והתקרר, עם קצפת... ועם יין לבן צרפתי קלאסי קר-קר-קר ליד. מי צריך יותר מזה...

גידי42

New member
חמוקיים = אוכל

א. אין קשר בין חמוקיים לבין אוכל ואני הראיה הטובה ביותר לכך. כשאני אומר אוכל אני לא מתכוון בהכרח לכמות. יצאתי עם בחורות שהיה יותר כיף לאכול איתם מאשר לעשות אהבה איתם או לפחות אותו דבר..... ב. מעולם לא פסלתי אישה על מראה חיצוני וחמוקיים במיוחד במקומות הנכונים זה יכל להיות אחלה

למעלה