אוכל וחושניות- למבוגרים בלבד

• פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

storyTeller

New member
../images/Emo13.gif הממממממ

בננה... כשאוכלים אותה בצורה מפתה ובאיטיות...
נקניקיות איכותיות ובשרניות... בעצם - כל מאכל שמביך לאכול אותו בנוכחות גבר
שוקולד... במיוחד אם הוא איכותי, חצי נמס ונדבק לאצבעות... יין - כמובן...
גלידה... קרמבו... מנגו נוטף ובכלל - פירות טרופיים... סוכריה על מקל...

מה לגבי טילון, ארטיק קרח ארוך מעוגל

נו באמת...אין לכם דמיון? רק אוכלים שנראים כמו? אז נסו לאכול דברים שדומים לדבר השני...כמו צדפות ! יין הוא חושני מאד וגלידה אבל בננה...נקניקיות? איחס! יש להם ריח של כלב רטוב!

התשובה שלי...

מה דעתכם על ספגטי ?! בפעם הראשונה שראיתי את בעלי אוכל ספגטי זה עשה לי את זה
אבל אין כמו שוקולד !!!!!!!!

פומפיה

New member
אוכל חושני ../images/Emo68.gif../images/Emo94.gif

קיים קשר ברור בין אוכל לחושניות. אוכל מגרה את כל החושים. מי שיודע להתענג, להתפנק, עם אוכל משובח, הוא יצרי ויודע, כך נראה, ליהנות גם במיטה. איזה אוכל הוא חושני בעיניי? קרח. קוביות קרח או קרח לא מלוטש (כמו זה של קתרין, מ"אינסטינקט בסיסי"). למרוח את ההקרח הקר לאט לאט. להתחיל בשפתיים. להמשיך לחזה, ובכל הגוף... מדהים!!! תותים - זה הצבע. האדום הזה. זו הדרך שאפשר לשחק איתם. תותים עם קצפת - כנ"ל, עם ערך מוסף. שוקולד - כזה שנמס, כזה שנדבק לידיים, כך שאפשר לגעת איתו בבן הזוג. להתחיל בפנים. בנשיקה, ולהמשיך. סוכריות קופצות. נחמד בסקס אוראלי (נו, אמרתם ל"מבוגרים"
). סוכריה על מקל - למצוץ אותה באיטיות, בידיעה שהוא מסתכל ושזה משגע אותו. יין. כל מילה מיותרת. קוקטילים טרופיים. על שפת הים. סלט פירות עם מצע של קרח. סושי - אני לא אוהבת, אבל מסיבה שמכבדת את עצמה חייבת להצטייד בהם.

אממממממ

אז כך....כפי שצויין,גלידה היא מאכל מאוד חושני במיוחד כאשר יודעים מה לעשות איתה במצבים מסויימים...
כמו כן...עוגת קצפת וג´לי למי שבאמת אוהב את המתוקים...הקצפת יכולה להפוך את החדר בטרוף של עירפול חושים מוחלט....בלילה/יום של א ה ב ה

SigurRos

New member
אכן שילוב חושני ואירוטי כמעט

כמו ניהול+עיסוי הוליסטי....

niva99

New member
אין כמו רגל קרושה,כבד קצוץ וגפילטע

האמתלא באתי להצהיר על מחלותי... אוכל חושני זה מרקם, טעם ומצגת מפתה זה שוקולד שמפניה דובדבנים(כי תותים כבר ציינו) וכשרעבים על אמת כל אוכל הוא חושני אפילו פיצה מקפיצה.

25אירית

New member
יש לי שי לי ../images/Emo3.gif

פונדו!!!!!! דמיינו, אקסטרים לונד שוט: אתה ואת יושבים על שטיח הפרווה הלבן מול אח בוער מלבנים אדומות.. בניכם שרפרף קטן ועליו סיר מהביל של פונדו גבינה מריח בניחוח משכר של גבינות ויין לבן. סלסלה עם קוביות של לחמים ומזלגות ארוכים וחמודים בהם אתם מאכילים אחד את השני בקוביות טבולות בנוזל המדהים... סיימתם עם פונדו הגבינות? עכשיו עוברים לקינוח הסקסי- פונדו שוקולד. פה, הסיטואציה כבר ממש מתחממת וכל החושים עובדים שעות נוספות. תותים, תפוזים, ענבים, תפוחים, פטל ודובדבנים נטבלים אחד אחד בשוקולד המבעבע... לאט לאט גם אצבעות מתחילות לדלג לכיוון הסיר ואת השאר אני משריאה לכל אחד מכם לדמיין.. לילה טוב חברים, הלילה יהיה מעניין..

che55

New member
מרשמלו על כל סוגיו

במיוחד מרשמלו שחומם - על האש, על הגז, במיקרו - הכל הולך. נוזלי - אבל לא מדיי מתוק ורך ומשאיר טעם טוב גם אחריי.....
המלצה לחורף קר
וחושני
: כוס
שוקו חם עם מרשמלו (עדיף 2 או 3) בתוך הכוס, הטעם - גן עדן, מעורר את החושניות לרמות גבוהות - ומכאן נשאר רק לפנטז.....

פומפיה

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo46.gif

קיבלתי הצעות לא מהוגנות בעקבות ההודעות הנ"ל ("יש סיכוי לאכול לך את המנגו...?" ושנינויות שכאלה).

25אירית

New member
גם אני ../images/Emo46.gif

אבל אני חייבת להודות שהן נכתבו בנימוס רב, כך שלמעשה הפרצוף הכועס של הכותרת לא כל כך כועס. אני מתעלמת מההודעות האלו ומציעה גם לך פומפיה יקרה לעשות אותו הדבר. אירית

למעלה