אוכל טוב יין טוב, מה חסר? כלום

oehhe

New member
אוכל טוב יין טוב, מה חסר? כלום

oehhe קצת שיכור

*יערית

New member
מי אמר../images/Emo35.gif

עוד אחת מסטולית
אחחח יונצ'ה.....איך שהוא רצה חבל"ז..וההוא מעסה חבל"זזזזזזז

princess lis

New member
זה מה שיצא לכם מ....ה....

...ו...ה...
עלי ה
השפיע
יונתי
על האירוח...היה 10
עלמתי
על הפינוק והדאגה
ולכולם אתם נהדרים

rolan

New member
תודה יונה לבנה ../images/Emo25.gif

על האירוח הנפלא, על החום, החיוכים, לא חסר כלום!!! יין, בירה, אוכל, מסאג', הרצאה, הכל כולל אנשים נפלאים - נהננו וכבר מתגעגעים

כמעט מתעלפת,אך כל כך מאושרת

תודה תודה ענקית על ערב נפלא שהענקתם לי
מקווה שכולם הגיעו בשלום תודה מיוחדת לעלמה ואפי שנתנו את נישמתם
תודה לרגיעון שעזר כאילו לקח כדורי מרץ תודה לאוהי שהעלה את המורל ודאג למלא מלוא הכוס ואינטז והצחיק. תודה לסביבוש שלמרות יום ההולדת המשפחתית לקחה יוזמה והגיעה. תודה לכל מי שהתאמץ והגיע ולקח חלק בערב הזה. אתם משפחה נפלאה,אוהבת את כולכם

yaeli4

New member
יונה, היה נפלאאאאאאאאא../images/Emo24.gif

מאושרת שבאנו וראינו את כולם ונהננו על הגג. היה כל כך טוב ונהדר ונעים ומעניין ועשית מעל ומעבר. הבית נפלא, השכנים נאים, הכיבוד והאירוח- כיד המלך והחום והאווירה, יותר מכל דבר בעולם. רוצה כבר שוב פעם,

dafgol

New member
נשמע שהיה אתמול בערב נפלא ../images/Emo70.gif

חשבתי עליכם אתמול בערב , ומקווה שנוכל להגיע בפעם הבא. כל הכבוד ליונה שפתחה את השובך לכולם . אז אחרי שכולם יתעוררו ויצאו מההנגאובר
...
....אשמח לשמוע עוד חוויות...דר"א..מישהו צילם
שבת שלומלום

היה נפלא. תודה ../images/Emo24.gif

פגשתי אנשים נפלאים ואני מבקשת הזמנה גם למפגש הבא... מצטערת שלא נשארנו לנקות ולשמוע את הדיון. מבטיחה להגיע עם שק שינה בפעם הבאה.. תודה ענקית ומיוחדת לאחיה, שבאמת עשה מעל ומעבר!!! (תגידי מה שתגידי, יונתי, צריך גם לדעת לבחור אקסים... ואת אלופה!!!) נשיקות

סול11

New member
יום נהדר שבא לאחר../images/Emo13.gif../images/Emo24.gifו../images/Emo25.gif

אז כך נפתח ב
על ערב ולילה נפלא, ובמיוחד ליונה שפתחה את הקן שהפך במהרה למלא באורה.ארוח כה חם, ולא נפסח על
וחשוב מכל מצב הרוח.וכמובן לא נקפח את בר החמודה שנתנה משלה,וכןתודה לאחיה שנרתם לעזרה.וכאן המקום לבקשת סליחה למרות השוני בדעות ובמקורות
והתלהמות אינם ראויים ועל כך התנצלות.כן אחיה אני מצטער, ולא אתרץ ברמת אלכוהול זו או אחרת פשוט לא הייתי בסדר. ולא אוכל לסיים לפני שאומר היה נהדר.

סול, אתה איש ענק ../images/Emo24.gif

מן הסתם בשרשור הזה יש לי מה לומר כי הייתי שם וכי זה לא קשור למורכבות הזוגיות!! אתה איש ענק כי אתה יודע להתנצל ולהביט על הדברים מהצד. אני נפעמת. באמת. ביחוד כי הייתי שם. מה שקרה , לדעתי, הוא שאתה ראית את המיקרו של הבעיה. את מה שקורה "בשטח" על כל הכאב, והאהבה, והיסורים והמחיר האישי שמשולם. ניכר היה שאתה מדבר מעומק הלב ועל כך אין צורך להתנצל. התלהמות שבאה מהלב הכואב היא מובנת, מקובלת ואפילו רצויה.. ואילו אחיה, לדעתי, ניסה לתת לנו הצצה על המאקרו של הדברים, לנתק אותנו מההקשר האישי ולהכניס אותנו עד כמה שאפשר לראיה אובייקטיבית. נהניתי לשמוע את שני הצדדים ואילולא השעה המאוחרת היינו נשארים, בנזוגי ואני, ומשתתפים בצעקות.... בכל מקרה, יישר כוחך, על האהבה, הרגש והיכולת להקשיב.

סול11

New member
מסמיק../images/Emo51.gif

לא ענק דג רקק. אין מקרו המנותק ממיקרו. האקדמיה והשטח ראוי היה שיזינו ויפרו זה את זה הדדית,וכשראיתנו אינה אוביקטיבית נוצרת התנגשות, בין המקרומיקרו לבין ממקרו הטהור שהינו ראיה פילוסופית תוך שימוש במשקפיים בעלות כושר סינון מוגבר,ומכאן התייחסות לחצאי אמיתות ההופכות את המקרו למיקרו.דעה זו נתגבשה בי מתוך ניסוי ותהייה בשתי העולמות שלצערי הם קטבים שלא נפגשים.ועל כך מצר אני. לו היתה בחברתנו פתיחות גדולה יותר לקבל את "השונה" ללא מריחות של צבע, ושימוש בשכל הישר וזאת בנוסף לידע שרכשנו במשך השנים. שבחלקו הוא שגוי ו/או משוחד. הייתה החברה הישראלית פורחת ועולה וסדר העדיפות הלאומי היה שונה. נו טוף הגזמתי ולכן אסיים. בתקווה שיבואו על כולנו ימים טובים יותר ונוכל לעסוק במקרו ללא מיקרו. שבת נפלאה לכולם שלכם

סול יקר /בשם אחיה

תודה על כל המחמאות, אין שום צורך בהתנצלות להפך דעה נבנת בשיחה בויכוח ובחילופי דעות ורק כך,תודה לך שתרמת לשיחה ולהתפתחות הרעיונות ואני מאד נהנתי ומאד מקווה שתהיינה לנו הזדמנויות נוספות לשוחח להתווכח וללמוד יחד. כמו שאמרו חז"ל "סכין מתחדדת רק על סכין אחרת" וממני סול יקר תודה לך על הכל ועל העציץ המקסים שעומד לתפארת אצלי בסלון. רק בשמחות

אוהי../images/Emo124.gif

איזה קמצנית אני.....מהבוקר אני על ליקר הלימון ,הראש בעננים מצב הרוח נפלא ואני לא מוכנה לתת לגימה לאיש. אני רק מקווה שלא אתמכר
תודה שהבאתם והשארתם אני בסוטול
לחיים

blonda3

New member
אך הליקר......../images/Emo175.gif

גמני רוצה קצת, תשמרי לי לפעם הבאה? אך יונה, כמה נהניתי.
איזו דירה, איזה אוכל, אילו אנשים...
תודה רבה לך ולאחיה על האירוח הנפלא. כתבת שגם לעלמה מגיעה אז תודה גם לה. תודה מיוחדת לבר המקסימה שאין מילים לתאר איזו ילדה מיוחדת היא..חמסה....
היה ערב נפלא.
שמחתי להכיר אנשים חדשים מקסימים ונחמדים. תודה לסול שהסיע אותנו.
ושניפגש בשמחות
שמת לב שנשברו לך שם 3 כוסות?
זה מסמל 3 שמחות בקרוב אולי אצל בני הפורום.....

על האירוח והחברה

תודה. נהיניתי מאד. ועכשיו כשאני קוראת הודעות מאתמול אני שמחה שגם כאלה שעבר עליהם יום לא קל יכלו לבוא ולהינתק מהקושי - ולהינות. טוב , בעזרת חברה נעימה וידיים נעימות (ליקר לימון - כבר הוזכר)זה היה יותר פשוט. שבוע טוב לכולם.

*יערית

New member
טירוףףףףףףףףףףףףףף../images/Emo178.gif../images/Emo24.gif

כן כן יונה הטירוף התחיל עוד מאמש,האירוח
הח'ברה....היתה פשוט מחממת את הלב, את הגרון ואת הכתפיים והידיים{אוהי} נעלמו עד לפנות בוקר לילדינו...חזרנו הילדה קודחת, למעשה היא עדיין חולה ונראה לי שזה סטרפטוקוקוס, אז מקווה שמחר תרגיש טוב יותר ואם לא אז מתחילים את השנה בצליעה.. היו לנו אורחים כל היום ...כמעט רוב משפחתי והאחיינים שהם רבים
והיה בלאגן שמייח,נהנו מהאוכל טרפו הכל.. אז אנחנו עייפים ומוטשים מהטירוף שהחל עוד מאמש אצלך יונה בבית, והמשיך עם המשפחה ...והנה לקראת תחילת שנת הלימודים מנסם להחזיר עטרה ליושנה{זמני שינה
} שבוע טוב חברים
נעמתם לנו מאוד... ד"ש ממעוף ותודות ליונה כמו שאמר" אני כותבת גם עבורו"

ד"ש מעלמה ומורכב היקרים

הם לא יכולים להיכנס כי כשאנחנו חגגנו על בירות וליקר לימון הזדחלה להם למחשב התולעת הרעה והקנאית ולא מאפשרת להם לגלוששששששששששש. הם מוסרים את אהבתם ואיחולי הצלחה לכל הילדים המתחילים מחר את שנת הלימודים. נשיקות

למעלה