אוכל טוב יין טוב, מה חסר? כלום

עין 3

New member
אוף, את כל זה הפסדתי?

יין, בירה, הרצאה? מסאז'? דווקא ב-20:30 בערך, בעלי אמר שאם אני נורא רוצה אז אפשר ליסוע... אבל יש לנו כמעט שעתיים נסיעה!!! באמת תודה רבה לך!!! חוץ מזה שפשוש עוד לא ישן, ואין סיכוי שהוא היה מסכים לעזוב את הבית ולהשאיר את שני הבנים ערים (מי יודע מה הנסיך יעשה לו
) הוא נרדם רק ב-21:30 ז"א שהיינו מגיעים בסביבות 23:30. לפחות סחטתי הבטחה להשתתף במפגש הבא (לא שיש איזשהו ערך להבטחות שלו...). ולגבי שלושת הכוסות - אחת שלנו! לפשוש יש השבוע יומולדת שָתָיים!

עין מתוקה

הבטחה זאת הבטחה..... באמת חבל שלא הגעתם למרות המרחק, בפעם הבאה נא לדאוג שכולם ירדמו בזמן.

עין 3

New member
השכבתי אותו לישון ב-19:00

בילינו את הבוקר בפארק מרכבות לטרון, הוא נרדם בדרך חזרה 3 דקות לפני הבית והתעורר כשהוצאתי אותו מהאוטו, הייתי בטוחה שהוא ירדם כבר ב-19:00 וכל כך שמחתי. הוא כנראה רוצה להוכיח לי שהוא כבר ילד גדול!

עלמה 3

New member
היה נפלא ונהדר במפגש...../images/Emo25.gif

יוניצ', בר ואחיה - מארחים למופת וחן חן על המחמאות, אין מילים, פשוט אחלה שבאחלה וטעיםםםםםםםםםםםםםםם. אז כפי שכבר ידוע- התולעת חזרה שנית , מקווה שהמורכב יתפנה לטפל ולרסס את התולעת.. כי לי אין סבלנות למחשב... רק לפורום
אתמול שכבנו לנו בטן גב בבית, המשקפים היו אמורים להגיע בשעות הבוקר לארוחת בוקר , אך משום מה בוששו להגיע ..הגיעו רק בערב ואני עם פרצוף
, לא יודעת למה... חזרתי אחורה...כל מיני קטנות שמרגיזים אותי. לפעמים אני שונאת את עצמי שאני דקדקנית כזאת וקשה לי להבליג ! מה שכן בא לי להפליג לאיזה אי. שבוע נפלא ויום נפלא לכולם!

למעלה