הנזם הכחול
New member
אני לא משקיעה, אבל לוקחת אוכל לעבודה.
זה בדרך כלל סלט שאני חותכת על הבוקר (בדיוק שתי דקות) ואת הארוחה המבושלת אני אוכלת בערב, בבית. אם אני אתחיל לאכול במסעדה או לקנות סנדוויצ'ים כל יום, אני אשקול 10 קילו יותר ואבזבז את כל המשכורת.
זה בדרך כלל סלט שאני חותכת על הבוקר (בדיוק שתי דקות) ואת הארוחה המבושלת אני אוכלת בערב, בבית. אם אני אתחיל לאכול במסעדה או לקנות סנדוויצ'ים כל יום, אני אשקול 10 קילו יותר ואבזבז את כל המשכורת.